Gość: Położnik IP: 195.117.19.* 18.10.05, 20:01 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moherowy-komandos Re: nudzarze ide na inne fora 18.10.05, 20:12 Zostawia nas na umarcie bez pomocy. A jak w naglacym wypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se Re: nudzarze ide na inne fora IP: *.012-5-65736b10.cust.bredbandsbolaget.se 18.10.05, 21:26 idz na forum ciaza i porod, tam sie dopiero dzieje ;-DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: nudzarze ide na inne fora IP: *.240.81.adsl.skynet.be 18.10.05, 21:32 Gość portalu: se napisał(a): > idz na forum ciaza i porod, tam sie dopiero dzieje ;-DD Dobry pomysl. Masz do wyboru: tania popularnosc lub pregierz i sluszny gniew internetowej spolecznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: nudzarze ide na inne fora 19.10.05, 10:55 zostań... choćby ze względu na Bozie:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Położnik Re: nudzarze ide na inne fora IP: 195.117.19.* 19.10.05, 13:08 Na ciąża i poród już byłem na zdrowie kobiety też ,horror(wymowa K.Szczuki),wypowiedz dotyczyła wczorajszego dnia ,lubię was najbardziej.Dziśiaj jest nowy dzień i nowe powody do nerwów,dlaczego ja mam ten cholerny prawy charakter mówię wam męka,wszystkie moje doświadczenia z jakimkolwiek człowiekiem wykonującym usługi do wpadki,dlaczego ja jak mówię ,to wiem co mówię,jak obiecuję to dotrzymuję słowa ,jak mówię to pamiętam co mówię,jak zapominam to przepraszam,jak nie mogę się wywiązać z obietnicy to nie obiecuje.Dlaczego jak tylko zaleję bak na innej stacji niż Britisch Petrol,Schell,albo Statoil,Texaco,to ta moja wybrzydza i świeći zły stan mieszanki,a fachowiec a serwisie mówi że to przez mgłe,no tylko lewarkiem klienta,nie wiem czy go mam ?Polska w Unii to jakiś skansen?jaja z takimi ludzmi ,a morze odsalac ,na lodowce dmuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
bozia2 Re: nudzarze ide na inne fora 20.10.05, 11:38 I ty się jeszcze dziwisz,że Cię uwielbiam-prawy,uczciwy,a do tego awanturny...:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: nudzarze ide na inne fora 20.10.05, 11:50 ideał mężczyzny??;DDDD cześć:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: nudzarze ide na inne fora 20.10.05, 15:43 Położniku - podnieś podłogę w bagażniku. Lewarek masz umieszczony w kole zapasowym. Z tym, że jego kształt raczej nie pozwoli Ci przywalić mechanikowi. Jak by się jednak udało - to napisz o tym. Zawsze warto czegoś nowego się nauczyć? Lepiej jednak do tego będzie się nadawał klucz do kół tylko trzeba bardzo blisko podejść do mechanika i z zaskoczenia go....... Z tą mieszanką paliwową też tak kiedyś miałem. Coś, co nazywa się "sonda lambda" padła... Podobno wymiana jest droższa niż przeszczep wątroby ale masz chyba jeszcze gwarancję??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Położnik Re: nudzarze ide na inne fora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:10 Nie mam ,skończyła się w kwietniu br.ale to nie sonda lambda take mamy paliwo ,stary jak się świeci jadę do najbliższej stacji jeje do pełna i gaśnie,zawsze się sieci jak z konieczności kupię jakieś pare litrów w stacji "Wiesiek i swagier,"Lewarek nie wiem czy jest,może to dla kogoś smieszne,ale tak jest kiedyś jeżdziłem Astrą pięć lat i nie widziałem koła zapasowego. Odpowiedz Link Zgłoś
aloalo2001 Re: nudzarze ide na inne fora 20.10.05, 18:44 Chyba masz za dobre auto. Ja nie mam takiego problemu cokolwiek wleje, zawsze do przodu i o to chodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Położnik Re: nudzarze ide na inne fora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 19:42 To Ty jesteś szczesciarz,nie masz takiej kontrolki? nie odlicza Ci jak bomba zegarowa,Proszę opuścić samochód masz pięć minut czasu,albo Rauchen verboten! albo You kod number please!co za baby, gadają we wszystkich językach.To były żarty, ale moj kolega miał takie auto francuskie ,gadało do niego ,kiedyś zmieniliśmy mu język na suomi,biedak nie odjechał. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: nudzarze ide na inne fora 20.10.05, 19:48 Twój kolega miał XM? Bo ze znanych mi francuzów to tylko to gadało... Nie dziwię się Twojemu koledze, że nie odjechał. Mnie kiedyś zmienili język w telefonie. Na turecki. I doopa - bo nie byłem w stanie nawet do siebie do domu zadzwonić bo numeru tel nie pamiętam. Komórka ten numer pamiętała ale nie mogłem znaleźć ksiązki telefonicznej w aparacie. Odpowiedz Link Zgłoś
agulha języki 06.11.05, 19:28 Hihihi...do nas przyjechała kiedyś znajoma z Izraela i ojciec uczynnie pożyczaną jej Nokię przestawił na hebrajski. Doszedł do tego, jak cholerę przestawić z powrotem, tylko dzięki posiadaniu drugiego identycznego egzemplarza Nokii (wrócił do głównego menu i powtarzał na "izraelce" to, co odczytał na "polce"). Odpowiedz Link Zgłoś
aloalo2001 Re: nudzarze ide na inne fora 20.10.05, 19:58 Ja szczęściara... wiesz chyba masz rację, chociaz juz niedługo czeka mnie codzienne szorowanie szybek, to mimo wszystko szczęście, że zwykle odpala. I tak już od 3,5 roku, chyba czas na zmiany. Moze coś polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
kotopies1 Re: nudzarze ide na inne fora 20.10.05, 22:58 Polozniku jak idziesz to Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Położnik Re: nudzarze ide na inne fora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 16:23 To ja też ,no to Ci Pa Odpowiedz Link Zgłoś
pempek_sadelko Re: nudzarze ide na inne fora 06.11.05, 18:44 polozniku!!! nie idz na inne fora tylko na porodowke ,bo tam baby jecza i czekaja na ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Połoznik Re: nudzarze ide na inne fora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 20:13 A nie czekaja od dwóch dni jesteśmy zapchani i odsyłamy do innych szpitali. Odpowiedz Link Zgłoś
pempek_sadelko Re: nudzarze ide na inne fora 06.11.05, 20:18 polozniku ,piszesz ze jestescie zapchani ,to jednak duzo bab musicie miec??? a ty je chcesz zostawic i co " jeczec beda"??? Odpowiedz Link Zgłoś