Dodaj do ulubionych

nudzarze ide na inne fora

IP: 195.117.19.* 18.10.05, 20:01
Obserwuj wątek
    • moherowy-komandos Re: nudzarze ide na inne fora 18.10.05, 20:12
      Zostawia nas na umarcie bez pomocy. A jak w naglacym wypadku?
    • Gość: se Re: nudzarze ide na inne fora IP: *.012-5-65736b10.cust.bredbandsbolaget.se 18.10.05, 21:26
      idz na forum ciaza i porod, tam sie dopiero dzieje ;-DD
      • Gość: Doki Re: nudzarze ide na inne fora IP: *.240.81.adsl.skynet.be 18.10.05, 21:32
        Gość portalu: se napisał(a):

> idz na forum ciaza i porod, tam sie dopiero dzieje ;-DD

Dobry pomysl. Masz do wyboru: tania popularnosc lub pregierz i sluszny gniew
        internetowej spolecznosci.
    • pszczolaasia Re: nudzarze ide na inne fora 19.10.05, 10:55
      zostań... choćby ze względu na Bozie:DD
      • Gość: Położnik Re: nudzarze ide na inne fora IP: 195.117.19.* 19.10.05, 13:08
        Na ciąża i poród już byłem na zdrowie kobiety też ,horror(wymowa
        K.Szczuki),wypowiedz dotyczyła wczorajszego dnia ,lubię was najbardziej.Dziśiaj
        jest nowy dzień i nowe powody do nerwów,dlaczego ja mam ten cholerny prawy
        charakter mówię wam męka,wszystkie moje doświadczenia z jakimkolwiek
        człowiekiem wykonującym usługi do wpadki,dlaczego ja jak mówię ,to wiem co
        mówię,jak obiecuję to dotrzymuję słowa ,jak mówię to pamiętam co mówię,jak
        zapominam to przepraszam,jak nie mogę się wywiązać z obietnicy to nie
        obiecuje.Dlaczego jak tylko zaleję bak na innej stacji niż Britisch
        Petrol,Schell,albo Statoil,Texaco,to ta moja wybrzydza i świeći zły stan
        mieszanki,a fachowiec a serwisie mówi że to przez mgłe,no tylko lewarkiem
        klienta,nie wiem czy go mam ?Polska w Unii to jakiś skansen?jaja z takimi
        ludzmi ,a morze odsalac ,na lodowce dmuchać.
        • bozia2 Re: nudzarze ide na inne fora 20.10.05, 11:38
          I ty się jeszcze dziwisz,że Cię uwielbiam-prawy,uczciwy,a do tego awanturny...:DDDD
          • pszczolaasia Re: nudzarze ide na inne fora 20.10.05, 11:50
            ideał mężczyzny??;DDDD cześć:))))
        • swan_ganz Re: nudzarze ide na inne fora 20.10.05, 15:43
          Położniku - podnieś podłogę w bagażniku. Lewarek masz umieszczony w kole
          zapasowym. Z tym, że jego kształt raczej nie pozwoli Ci przywalić mechanikowi.
          Jak by się jednak udało - to napisz o tym. Zawsze warto czegoś nowego się
          nauczyć? Lepiej jednak do tego będzie się nadawał klucz do kół tylko trzeba
          bardzo blisko podejść do mechanika i z zaskoczenia go.......
          Z tą mieszanką paliwową też tak kiedyś miałem. Coś, co nazywa się "sonda
          lambda" padła... Podobno wymiana jest droższa niż przeszczep wątroby ale masz
          chyba jeszcze gwarancję???
          • Gość: Położnik Re: nudzarze ide na inne fora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:10
            Nie mam ,skończyła się w kwietniu br.ale to nie sonda lambda take mamy
            paliwo ,stary jak się świeci jadę do najbliższej stacji jeje do pełna i
            gaśnie,zawsze się sieci jak z konieczności kupię jakieś pare litrów w
            stacji "Wiesiek i swagier,"Lewarek nie wiem czy jest,może to dla kogoś
            smieszne,ale tak jest kiedyś jeżdziłem Astrą pięć lat i nie widziałem koła
            zapasowego.
            • aloalo2001 Re: nudzarze ide na inne fora 20.10.05, 18:44
              Chyba masz za dobre auto. Ja nie mam takiego problemu cokolwiek wleje, zawsze
              do przodu i o to chodzi :-)
              • Gość: Położnik Re: nudzarze ide na inne fora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 19:42
                To Ty jesteś szczesciarz,nie masz takiej kontrolki? nie odlicza Ci jak bomba
                zegarowa,Proszę opuścić samochód masz pięć minut czasu,albo Rauchen verboten!
                albo You kod number please!co za baby, gadają we wszystkich językach.To były
                żarty, ale moj kolega miał takie auto francuskie ,gadało do niego ,kiedyś
                zmieniliśmy mu język na suomi,biedak nie odjechał.
                • swan_ganz Re: nudzarze ide na inne fora 20.10.05, 19:48
                  Twój kolega miał XM? Bo ze znanych mi francuzów to tylko to gadało... Nie
                  dziwię się Twojemu koledze, że nie odjechał. Mnie kiedyś zmienili język w
                  telefonie. Na turecki. I doopa - bo nie byłem w stanie nawet do siebie do domu
                  zadzwonić bo numeru tel nie pamiętam. Komórka ten numer pamiętała ale nie
                  mogłem znaleźć ksiązki telefonicznej w aparacie.
                  • agulha języki 06.11.05, 19:28
                    Hihihi...do nas przyjechała kiedyś znajoma z Izraela i ojciec uczynnie pożyczaną
                    jej Nokię przestawił na hebrajski.
                    Doszedł do tego, jak cholerę przestawić z powrotem, tylko dzięki posiadaniu
                    drugiego identycznego egzemplarza Nokii (wrócił do głównego menu i powtarzał na
                    "izraelce" to, co odczytał na "polce").
                • aloalo2001 Re: nudzarze ide na inne fora 20.10.05, 19:58
                  Ja szczęściara... wiesz chyba masz rację, chociaz juz niedługo czeka mnie
                  codzienne szorowanie szybek, to mimo wszystko szczęście, że zwykle odpala. I
                  tak już od 3,5 roku, chyba czas na zmiany. Moze coś polecicie?
                  • kotopies1 Re: nudzarze ide na inne fora 20.10.05, 22:58
                    Polozniku jak idziesz to Pa
                    • Gość: Położnik Re: nudzarze ide na inne fora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 16:23
                      To ja też ,no to Ci Pa
                      • pempek_sadelko Re: nudzarze ide na inne fora 06.11.05, 18:44
                        polozniku!!! nie idz na inne fora tylko na porodowke ,bo tam baby jecza i
                        czekaja na ciebie...
                        • Gość: Połoznik Re: nudzarze ide na inne fora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 20:13
                          A nie czekaja od dwóch dni jesteśmy zapchani i odsyłamy do innych szpitali.
                          • pempek_sadelko Re: nudzarze ide na inne fora 06.11.05, 20:18
                            polozniku ,piszesz ze jestescie zapchani ,to jednak duzo bab musicie miec??? a
                            ty je chcesz zostawic i co " jeczec beda"???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka