Gość: fredzia IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.12.05, 10:27 Mam prwadopodobnie nerwice pęcherza,jestem w trakcie badań,ale chciałam się dowiedzieć czy ktoś z was na to choruje i czy leczenie przyniosło zamierzony skutek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wisienka36 Re: "nerwica"pęcherza 27.12.05, 19:21 To jest forum Służba Zdrowia, a nie Zdrowie, pewnie tego nie zauważyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka233 Re: "nerwica"pęcherza 27.12.05, 22:22 do wisienki: A ty tu kto?sypiesz chamstwem ze az głowa boli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anabel Re: "nerwica"pęcherza IP: 80.146.176.* 27.12.05, 22:42 ewelka, twoja uprzejmosc mnie poraza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredzia Re: Robisz wszystko... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.12.05, 23:00 Pytanie było o chorobe,a tu"rozpętały" sie jakieś dziwne tamaty. Może ktoś mi odpowie na moje pytanie? Na forum zdrowie już pytałam,nikt nie wiedział,więc chcialam spróbować tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
tricolour A może poczekać... 27.12.05, 23:04 ... do końca badań? To chyba rozsądniejsze niż wypytywanie obcych osób. Czego oczekujesz? Że ktoś patrząc w monitor wymysli na co chorujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
winiarzcz Re: A może poczekać... 27.12.05, 23:15 Pytanie było proste,a o co Ty sie właściwie czepiasz tricolour... Odpowiedz Link Zgłoś
tricolour Jak takie proste... 27.12.05, 23:16 ... to odpowiedz, a nie czepiaj sie mnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
winiarzcz Re: Jak takie proste... 27.12.05, 23:20 Nerwice pęcherza leczy się w Polsce dopiero od jakiś może pięciu lat,statystyki są też różne,wiec trudno jednoznacznie odpowiedzieć czy leczenie przyniesie zamierzony skutek. Odpowiedz Link Zgłoś
tricolour No właśnie. 27.12.05, 23:28 Odpowiedź jest nijaka, skoro statystyki są różne, a skutek leczenia niejednoznaczny... Podejrzewam, że autorka nie bedzie zadowolona, bo dalej nic nie wie. Mnie chodzi o to, że nie zadaje sie takich pytan na forum, bo i tak nie ma co zrobić z odpowiedzią. Zresztą jakiś "dowcipniś" może napisać, że toto śmiertelne i co? Czy widziałeś, by na forum "architektura" ktos pytał o wytrzymałośc dźwigarów, z których buduje dom i czy mu sie nie zawali na łeb? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody.lekarz Re: Jak takie proste... 28.12.05, 10:49 > Nerwice pęcherza leczy się w Polsce dopiero od jakiś może pięciu > lat,statystyki > są też różne,wiec trudno jednoznacznie odpowiedzieć czy leczenie przyniesie > zamierzony skutek. Czy mógłbyś podać źródło tych informacji? Na marginesie, to zawsze mnie fascynowała ta tendencja do mnożenia wielości nerwic. A to nerwica serca, a to nerwica żołądka, a to nerwica pęcherza. Wszystkie narządy po kolei, co by tylko między nie przez przypadek nie wkradła się chora łepetyna, którą trzeba leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
winiarzcz Re: Jak takie proste... 28.12.05, 11:22 Wiadomości uzyskane po wizycie u urologa Dr.Szwedowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś