venesssa 18.02.06, 01:41 jak to sie dzieje,ze my jestesmy na forum w tym samym czasie? Oni mysla, ze MY to ta sama osoba. My wiemy, ze nie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daria Re: Daria, IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.02.06, 02:57 Oni tak nie mysla bo z IP wynika, ze nie pisze z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzela: Re: Daria- piszesz z Polski jednak: IP: *.lub.net.pl 18.02.06, 15:50 Re: Dlaczego lekarze biora.... Autor: Gość: Daria IP: *.tivnet.pl / 217.98.251.* Data: 10.02.06, 12:50 + dodaj do ulubionych wątków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Daria- piszesz z Polski jednak: IP: *.tivnet.pl / 217.98.251.* 18.02.06, 18:12 No niekoniecznie to ta sama Daria.Sprawdz dobrze,bo z tego komputera pisze moja mama Helena,koleżanka Anka i niemam nic wspólnego z inną Darią.I nie pisałam tu wcale dla zaczepek tylko żeby się czegoś dowiedzieć.O UKG ,o jaskre i inne rzeczy.Jesli ktos poczul się urarzony to przepraszam . Zuzela sprawdź dobrze czy to tosamo IP co moje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzela Re: Daria- piszesz z Polski jednak: IP: *.lub.net.pl 18.02.06, 18:16 Czy ty naprawdę masz nas za idiotów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Daria- piszesz z Polski jednak: IP: *.tivnet.pl / 217.98.251.* 18.02.06, 19:17 Możesz mnie uważać za trolla,ale ja naprawde tylko chciałam zapytać. Jeśli tak to zanim kogoś porównasz do mnie to sprawdz dobrze IP. Bardzo mi przykro że tak myślisz. Ja już więcej tu o nic nie zapytam więc nie cytuj mojego IP. Odpowiedz Link Zgłoś
venesssa Re: Daria- piszesz z Polski jednak: 18.02.06, 19:29 Dziewczynki, nie klocic mi sie tu. Wytrzymac z wami nie mozna. Ide poplywac. Odpowiedz Link Zgłoś
aloalo2001 Re: Daria, 18.02.06, 10:14 skad vanessa wiesz, że my tak myslimy? znaczy jesteś na Sz Z tak :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
venesssa Re: Daria, 18.02.06, 14:32 Nie, a co tez macie tam troli (ktorym nie jestem)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzela Venessa to Daria IP: *.lub.net.pl 18.02.06, 15:46 A to wiadomo chociażby stąd, że Venessa co prawda nie pisała nie logując się- jak Daria, która ponoć pisze z innego miejsca, ale jak Daria- nie używa polskich liter, co oznacza, że pisze spoza Polski. Gdyby Venessa napisała raz nie logując sie, to ... wyswietliłby się IP Darii. Odpowiedz Link Zgłoś
venesssa Re: Venessa to Daria 18.02.06, 15:58 Problem w tym, ze venesssa taka lekkomyslna nie jest, jest leniwa(czasem),nie chce sie jej zmieniac liter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzela Re: Venessa to Daria IP: *.lub.net.pl 18.02.06, 17:28 To napisz "ŻÓŁW"- to tylko 4 litery, więc się nie przemeczysz. No i jeszcze jakbys tak napisała to po wylogowaniu :) To może bym uwierzyła.Choc nie obiecuję. Odpowiedz Link Zgłoś
venesssa Re: Venessa to Daria 18.02.06, 17:32 Po wylogowaniu. Nigdy w zyciu. A tak na marginesie w co chcesz uwierzyc, czy ja cos komus obiecywalam? Czy ktos sie czuje oszukany przeze mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzela Venessa to Daria IP: *.lub.net.pl 18.02.06, 17:55 Rozumiem. Cierpisz na rozdwojenie jaźni. Odpowiedz Link Zgłoś