Gość: Cesar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:16 Prawda czy fałsz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lordmaverick777 Re: Co sądzisz o liscie Sandauera IP: 213.227.107.* 19.04.06, 13:06 ale o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
zubr_zalogowany Re: Co sądzisz o liscie Sandauera 19.04.06, 20:50 caly watek do skasowania kiedys juz sie te wypociny pojawialy Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Nie kasować!!! 19.04.06, 20:51 Ja mam szczególny sentyment do tego sajtu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Nie kasować!!! 19.04.06, 21:05 Tez uwazam, ze nie powinno sie tego kasowac. Osobiscie podczytuje to jak mam chcice na horrory (i przesyt opowiastkami z "dzikiego zachodu").To jest kwintesencja ludzkiej glupoty z jednej i podlosci z drugiej strony (mam tu na mysli na przyklad, ale nie tylko zwrot: "lekarz wabi sie"). Odpowiedz Link Zgłoś
zubr_zalogowany Re: Nie kasować!!! 19.04.06, 21:15 tam sa wymienieni z imienia i nazwiska ludzie nie dla kazdego jest to tylko humor Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Nie kasować!!! 19.04.06, 21:58 Dlaczego ta kloaka nazywa sie "Lista Sandauera"? I dlaczego ow Pan sandauer zgadza sie na jej firmowanie swoim nazwiskiem? Oczywiscie, ze ja akurat moge sobie pozwolic na traktowanie tej lektury jako non-s(ci)ence- fiction, ale Wy wszyscy w kraju jestescie potencjalnymi kandydatami do "dostapienia zaszczytu figurowania na niej, wiec chyba nalezaloby znalezc i pociagnac za konsekwencje jej autora. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Sandauer myślał 19.04.06, 23:20 I myślał, a rzeczywistośc go przerosła. Jego dziecko skompromitowało jego samego. Sandauer istnieje medialnie tylko wtedy, kiedy media go potrzebują. On jak nasz minister- tez chciał być senatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
lordmaverick777 Re: Co sądzisz o liscie Sandauera 19.04.06, 20:56 Sądzę,że należy to zgłosić do prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś
aelithe Re: Co sądzisz o liscie Sandauera 19.04.06, 21:05 Lista jak wnosiłem z artykulów juz została zgłoszona do prokuratury, ale podobnie jak przedmówcy byłbym za skasowaniam tego postu, celem nie reklamowania pomówień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurand ze spychowa Re: Co sądzisz o liscie Sandauera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:08 Liste Wildsteina nalezy postrzegać w podobnych kategoriach wartosci tak lub nie ,jednak istnieje legalnie i niejednemu porzadnemu człowiekowi zaszkodziła w karierze zawodowej i w zyciu prywatnym.Sadze ,ze Sandauer prawnie zdaje sobie sprawe z takiej strony w Internecie -jak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eros Re: Co sądzisz o liscie Sandauera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 00:23 Taka lista Sandauera jest potrzebna i wcale nie szkodzi ,ze funkcjonuje . Prokuratura ma w nosie interwencje w/w sprawie podobnie wiele spraw jest autentycznych z e Stowarzyszeniem .Sandauer to Zyd a ja bardzo powazam tego facia. Odpowiedz Link Zgłoś