Dodaj do ulubionych

Co sądzisz o liscie Sandauera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:16
Prawda czy fałsz
Obserwuj wątek
    • Gość: lordmaverick777 Re: Co sądzisz o liscie Sandauera IP: 213.227.107.* 19.04.06, 13:06
      ale o co chodzi?
    • zubr_zalogowany Re: Co sądzisz o liscie Sandauera 19.04.06, 20:50
      caly watek do skasowania

kiedys juz sie te wypociny pojawialy
      • malkontent_jeden Nie kasować!!! 19.04.06, 20:51
        Ja mam szczególny sentyment do tego sajtu ;-)
        • felinecaline Re: Nie kasować!!! 19.04.06, 21:05
          Tez uwazam, ze nie powinno sie tego kasowac. Osobiscie podczytuje to jak mam
          chcice na horrory (i przesyt opowiastkami z "dzikiego zachodu").To jest
          kwintesencja ludzkiej glupoty z jednej i podlosci z drugiej strony (mam tu na
          mysli na przyklad, ale nie tylko zwrot: "lekarz wabi sie").

• zubr_zalogowany Re: Nie kasować!!! 19.04.06, 21:15
            tam sa wymienieni z imienia i nazwiska ludzie
            nie dla kazdego jest to tylko humor
            • felinecaline Re: Nie kasować!!! 19.04.06, 21:58
              Dlaczego ta kloaka nazywa sie "Lista Sandauera"? I dlaczego ow Pan sandauer
              zgadza sie na jej firmowanie swoim nazwiskiem? Oczywiscie, ze ja akurat moge
              sobie pozwolic na traktowanie tej lektury jako non-s(ci)ence- fiction, ale Wy
              wszyscy w kraju jestescie potencjalnymi kandydatami do "dostapienia zaszczytu
              figurowania na niej, wiec chyba nalezaloby znalezc i pociagnac za konsekwencje
              jej autora.
              • malkontent_jeden Sandauer myślał 19.04.06, 23:20
                I myślał, a rzeczywistośc go przerosła. Jego dziecko skompromitowało jego
                samego. Sandauer istnieje medialnie tylko wtedy, kiedy media go potrzebują. On
                jak nasz minister- tez chciał być senatorem.
    • lordmaverick777 Re: Co sądzisz o liscie Sandauera 19.04.06, 20:56
      Sądzę,że należy to zgłosić do prokuratury
      • aelithe Re: Co sądzisz o liscie Sandauera 19.04.06, 21:05
        Lista jak wnosiłem z artykulów juz została zgłoszona do prokuratury, ale
        podobnie jak przedmówcy byłbym za skasowaniam tego postu, celem nie
        reklamowania pomówień.
      • Gość: yurand ze spychowa Re: Co sądzisz o liscie Sandauera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:08
        Liste Wildsteina nalezy postrzegać w podobnych kategoriach wartosci tak lub nie
        ,jednak istnieje legalnie i niejednemu porzadnemu człowiekowi zaszkodziła w
        karierze zawodowej i w zyciu prywatnym.Sadze ,ze Sandauer prawnie zdaje sobie
        sprawe z takiej strony w Internecie -jak myslisz?
        • Gość: eros Re: Co sądzisz o liscie Sandauera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 00:23
          Taka lista Sandauera jest potrzebna i wcale nie szkodzi ,ze funkcjonuje .
          Prokuratura ma w nosie interwencje w/w sprawie podobnie wiele spraw jest
          autentycznych z e Stowarzyszeniem .Sandauer to Zyd a ja bardzo powazam tego facia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka