left_handed 21.08.06, 11:31 Słyszałam że jest to dobra klinika jakie są mniej więcej ceny zabiegów, mieliście tam operacje robione? bardzo prosze o opinie bo już mam dosć tego syfu w szpitalach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva_2 Re: Sport Klinika w Żorach 21.08.06, 13:00 To zależy co chcesz konkretnie robić, jako narciarz to pewnie kolano czyli artroskopię? Odpowiedz Link Zgłoś
left_handed Re: Sport Klinika w Żorach 21.08.06, 13:07 Nie z kolanami póki co jest wszystko wporządku,natomiast martwi mnie kość piszczelowa,wyczuwam w pewnym miejscy ból na jednej i drugiej nodze,może to przeciażenie ale martwi mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_2 Re: Sport Klinika w Żorach 21.08.06, 18:52 No to idź najpierw do pobliskiego ortopedy na konsultację, czemu od razu myslisz o szpitalu i jakiejś operacji? Może się skończy na tabletkach plus jakieś wapno, witaminy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
melin1 Re: Sport Klinika w Żorach 22.08.06, 20:47 Wizyta u ortopedy jest płatna i kosztuje 200 zł. Zabiegi sa refundowane przez NFZ.Ja byłam tam operowana w tym roku dwa razy / szycie łąkotek a następnie rekonstrukcja ACL/.W sumie troszkę pieniędzy tam zostawiłam . Efekt jest taki , ze jestem w pełni sprawna i nie mam żadnych dolegliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś