ewelinka1978 27.11.06, 18:57 witam mam pytanko do asystentek czy dostałys Cie jakas podwyrzke i ile bo szefostwo jakos sie nie kwapi do wypłacenia podwyzki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bydz Re: Asystentki stomatologiczne 22.12.06, 20:48 podwyżkę tak, ale "podwyrzki" nie. Odpowiedz Link Zgłoś
olab2013 Re: Asystentki stomatologiczne 25.10.13, 11:55 Dzień Dobry, chciałam sie dowiedzieć czy po skończeniu szkoły na asystenkę stomatologiczną mogę zrobić sobie kurs na higienistkę stomatologiczną i wykonywać zabiegi czy muszę ukończyć szkołę dla higienistek? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tebedukacjagdansk Re: Asystentki stomatologiczne 12.07.16, 11:01 TEB Edukacja Gdańsk Asystentka stomatologiczna ? to przedstawicielka średniego perso-nelu medycznego, zwana potocznie pomocą lekarza stomatologa. Pomaga lekarzowi stomatologowi w działalności leczniczej jak i organizacyjnej w gabinecie stomatologicznym lub/i poradni stomatologicznej. youtu.be/GWmDD617LIs Odpowiedz Link Zgłoś
tebedukacjagdansk Re: Asystentki stomatologiczne 12.07.16, 11:01 Teb Edukacja Gdańsk Asystentka stomatologiczna ? to przedstawicielka średniego perso-nelu medycznego, zwana potocznie pomocą lekarza stomatologa. Pomaga lekarzowi stomatologowi w działalności leczniczej jak i organizacyjnej w gabinecie stomatologicznym lub/i poradni stomatologicznej. youtu.be/GWmDD617LIs Odpowiedz Link Zgłoś