connie1 18.03.07, 11:28 Przeparszam z gory oburzonych! Aron kogo odwiedzasz kiedy zachorujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barabara6 Re: Pytanie do Arona! 18.03.07, 11:35 Z zębami idzie do kowala (dlatego ostatnio trochę jakby sepleni) Z biegunką do spowiedzi (wysoki poziom moralny) Jak go boli ucho, to świecuje Jak go dusi zmora, idzie do znachora A na wypadek złamania nogi ma w domu siekierę Zresztą - aron nie ma nóg. To program komuterowy Odpowiedz Link Zgłoś
vlad Re: Pytanie do Arona! 18.03.07, 14:38 Aron nie choruje. czasem sie zawiesza lub zapetla. jak to bot. Błedy w kodzie Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: Pytanie do Arona! 18.03.07, 14:41 I jeszcze jedno pytanie , skoro super patriotyczny rząd dal największe podyzki to dlaczego lekarze uciekaja? Bo to super nielogiczne chyba! Odpowiedz Link Zgłoś
barabara6 Re: Pytanie do Arona! 18.03.07, 19:42 bo są niemoralni to chyba logiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Pytanie do Arona! 18.03.07, 20:01 lekarze uciekają, bo stoją na niskim poziomie moralnym Odpowiedz Link Zgłoś
the.dot Re: Pytanie do Arona! 18.03.07, 20:07 Aron... nie migaj sie. Pytanie bylo: "kogo odwiedzasz kiedy zachorujesz?". Kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
duszkan Re: Pytanie do Arona! 18.03.07, 20:16 Kolegów kolejarzy- oni są na odpowiednim poziomie moralnym dla Arona Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne72 Re: Pytanie do Arona! 18.03.07, 21:10 duszkan - nie obrażaj kolejarzy!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
duszkan Re: Pytanie do Arona! 18.03.07, 21:58 Rzecz w tym że Aron też jest kolejarzem i za pewne ma poczucie wysokiej moralności w tym zawodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
maszar Re: Pytanie do Arona! 18.03.07, 20:18 Założenie arona: "lekarze uciekają, bo stoją na niskim poziomie moralnym" Jeśliby lekarze staliby na niskim poziomi moralnym, to rękoma i nogami trzymaliby się miejsca, gdzie rzekomo drzwiami i oknami płyną koperty z łapówkami; skoro jednak masowo wyjeżdżają, to są następujące możliwości: 1 - polscy lekarze stoją na tak wysokim poziomie moralnym i fachowym, że są poszukiwanymi fachowcami w całej UE; 2 - rzekome masowe łapówkarstwo nie istnieje - inaczej kto dobrowolnie rezygnowałby z pracy, gdzie nic nie musi robić, nic nie musi umieć, a osiąga nieopodatkowane dochody? 3 - zarobki lekarzy (a szeszej całej ochrony zdrowia) są tak marne, a warunki pracy tak nędzne, że tylko desperat jest w tanie to wytrzymać; 4 - prawdziwe są odpowiedzi 1, 2, 3; Podpowiedź dla arona, aby mógł odpowiedzieć właściwie : ile jest 2 + 2? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Pytanie do Arona! 19.03.07, 06:39 lekarze rękami i nogami trzymają się Polski - na przykład lekarze rodzinni. Słyszałeś, żeby jakiś lekarz rodzinny z woj. lubelskiego wyjechał? Nigdy. Oni tu mają raj. Polscy lekarze stoją na niskim poziomie moralnym, widocznie w UE jeszcze się na nich nie poznali, ale zaraz i tam zaczną brać łapówki i odmawiać wizyt domowych to ich tam pozwalniają. Skoro masowe łapówkarstwo nie istnieje to w jaki sposób lekarze z 1200 zł pensji pokupili samochody, pobudowali wille i jeżdżą na wczasy do ekskluzywnych kurortów? Polak nie-lekarz który zarabia 1200 zł to jeździ trolejbusem i mieszka w komunalce a na wczasy go nie stać. Zarobki lekarzy są i tak za wysokie biorąc pod uwagę niski poziom moralny polskich lekarzy. Oni nie zasługują nawet na minimalną krajową. Odpowiedz Link Zgłoś
vlad Re: Pytanie do Arona! 19.03.07, 07:13 z założenia botom nie odpowiadam ale dla infomacji mieszkańców lubelszczyzny - sa lekarze z tego terenu, którzy wyjechali . Ot choćby dr Umiński, lekarz rodzinny, współwłasciciel poradni w Lublinie. Miał dość biurwokracji, użerania sie z NFZ. Teraz pracuje w Szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: Pytanie do Arona! 19.03.07, 08:06 Aron ja już wiem o niskim poziomie moralnym itd, itp,ale czekam na odpowiedz na moje pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur47 Re: Pytanie do Arona! 20.03.07, 09:24 Hmmm... Dinozaur odnosi wrażenie , że cały świat bardzo potrzebuje lekarzy z niskim poziomem moralnym . Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Pytanie do Arona! 20.03.07, 11:07 Cały świat potrzebuje lekarzy i bierze polskich, bo po prostu nie wie że oni są na niskim poziomie moralnym. Ale jak już się zorientuje co to za cwaniaczki to wykopią ich z powrotem do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
franc_tireur Re: Pytanie do Arona! 20.03.07, 11:14 I wszyscy wrócą moralnie zachwaszczać lubelskie. No widzisz, robaczku? I gdzie Twój befsztyczek? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Pytanie do Arona! 20.03.07, 13:25 nie ma mowy. Polscy lekarze nadają się tylko na bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
franc_tireur Re: Pytanie do Arona! 20.03.07, 13:30 No, to jest jakaś nowa nuta. Będą grasować po ulicach. Horror... horror... Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita15 Re: Pytanie do Arona! 22.05.07, 12:35 >Aron:to ciekawa teoria.Ja i wielu moich kolegow od lat pracujemy za granica i nie dosc ,ze nikt nas nie wykopuje,nikt sie nie skarzy yo jeszcze sciagaja nastepnych. Odpowiedz Link Zgłoś
baymama Re: Pytanie do Arona! 19.03.07, 01:02 A ja bardzo sie ciesze, ze na tym forum istnieje ktos taki jak Aron. Dzieki niemu mam okazje dowiedziec sie jacy na prawde jestescie i jak instrumentalnie traktujecie pacjentow. Jednak wierze, ze istnieja przyzwoici lekarze, poniewaz wierze, ze istnieja przyzwoici ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
barabara6 Re: Pytanie do Arona! 19.03.07, 20:30 A ja bardzo sie ciesze, ze na tym forum istnieje ktos taki jak Aron. Dzieki niemu mam okazje dowiedziec sie jacy na prawde jestescie i z jaką pogardą traktujecie lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
iza42 Re: Pytanie do Arona! 19.03.07, 20:42 Ja rowniez sie ciesze ,ze istnieje Aron. Dzieki dyskusjom , w ktorych on uczestniczy mam okazje dobrze sie usmiac. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Pytanie do Arona! 19.03.07, 20:45 Bo polscy lekarze nie zasługują na dobre traktowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
baymama Re: Pytanie do Arona! 19.03.07, 23:50 Nigdy nikogo nie traktowalam i nie traktuje z pogarda. Moim zdaniem Aron uzywa troche zbyt mocnych slow, ale w ten sposob dopasowuje sie do stylu, w jakim wiekszosc (nie wszyscy) z was sie wypowiada na temat pacjentow. Nie zarzucam wam pogardy, ale lekcewazenie, obojetnosc i poczucie wladzy nad zyciem innych. Jednak, mimo niezbyt przyjemnych doswiadczen, wierze w przyzwoitych lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Pytanie do Arona! 20.03.07, 07:30 poscy lekarze powinni się nauczyć kultury i uczciwości wobec pacjentów. A dopóki się tego nie nauczą to powinni zarabiać 600 zł miesięcznie Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: Pytanie do Arona! 20.03.07, 08:25 Ja nadal uparcie będe czekac na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: Pytanie do Arona! 21.05.07, 20:08 I dalej nie wiem...Aron jako hero nie choruje???? Odpowiedz Link Zgłoś
nico72 Re: Pytanie do Arona! 22.05.07, 09:09 WIEM!!! Aron jest zielarzem i tak zwalcza lekarzy bo to konkurencja. A leczy się sam. Często zażywa ziółek i stąd ta logika wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś