extorris 02.06.07, 23:41 po co dokarmiacie alergenzb, szlachcica itp? chamstwo, szczegolnie tej pierwszej przekracza granice wszelkiej pzyzwoitosci nie odpowiadajcie - sama zniknie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alergenzb Re: trole 02.06.07, 23:44 extorris napisał: > po co dokarmiacie alergenzb, szlachcica itp? > chamstwo, szczegolnie tej pierwszej przekracza granice wszelkiej pzyzwoitosci > > nie odpowiadajcie - sama zniknie Po to abyś mógł tworzyć wątek i odpowiadać zabraniając innym. Odpowiedz Link Zgłoś
alergenzb Re: extorris jak następny trol forumowy 02.06.07, 23:53 extorris, jeżeli prawdę nazywasz beszczelnością to kim ty jestes? Ja opisuję z praktyki jak wyglada w Polsce leczenie i udzielanie swiadczeń zdrowotnych z wlasnego doswiadczenia z ostatnich ponad pieciu lat, choc znam prawdziwych w pelnym tego znaczenie lekarzy, ale lapowkarzy nienawidze. Czy aż tak bardzo boli prawda, ze ja wyrózniasz, jezeli tak mogę być dumna z nazwy trol w polskim znaczeniu lekarzy polskich. Jeżeli trolami są ludzie piszący prawdę o tym całym balaganie to jestem dumna z tego, za wyróżnienie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alergenzb aaki jako następny 03.06.07, 00:30 aaki napisała: > (bez czoła) Skoro dyskutujesz to według extorris jesteś następnym trolem. Oj wielu widać tu troli:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: trole 03.06.07, 00:15 > nie odpowiadajcie - sama zniknie Mała szansa - trole tak łatwo się nie poddają. Poza tym czy warto im poświęcać osobny wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
alergenzb Re: trole 03.06.07, 00:28 encorton1 napisał: >Poza tym czy warto im poświęcać > osobny wątek? Tak to szczegolne wyróżnienie dla prawdy, ktorej wielu tu na forum nie lubi i nie toleruje. To nasuwa wiele wniosków jak dla mnie i potwierdza, że forumowicze, oczywiście nie wszyscy, nienawidzą prawdy, wolą zaklamanie i przytakiwanie dla własnej wygody. Najbardziej to boli tych, których to dotyczy, czyli okrutnych łapówkarzy, bez względu na to czy jest lekarzem czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: trole 03.06.07, 00:36 aaaaaaa! Osobiście ,w odróżnieniu od chyba większości, jak widzę, forumowiczów, aż tak źle Ciebie nie oceniam i okreśenie trol uważam za trochę przesadzone, ale zlituj się - nie dopisuj się gdziekolwiek tylko można. Na pytania retoryczne się (a moje takie było ) z resztą nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
alergenzb encorton1 trol 03.06.07, 00:38 Przecież extorris prosił o nie odpowiadanie, więc jesteś także trolem:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: encorton1 trol 03.06.07, 00:40 alergenzb napisała: > Przecież extorris prosił o nie odpowiadanie, więc jesteś także trolem:-)) Prosił o nie odpowiadanie Tobie a nie jemu. Odpowiedz Link Zgłoś
alergenzb Re: encorton1 trol 03.06.07, 00:42 encorton1 napisał: > Prosił o nie odpowiadanie Tobie a nie jemu. Więc dlaczego odpowiadasz:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: encorton1 trol 03.06.07, 00:44 alergenzb napisała: > encorton1 napisał: > > Prosił o nie odpowiadanie Tobie a nie jemu. > > Więc dlaczego odpowiadasz:-)) Kilka postów wyżej napisałem dosyć jasno: Osobiście ,w odróżnieniu od chyba większości, jak widzę, forumowiczów, aż tak źle Ciebie nie oceniam i okreśenie trol uważam za trochę przesadzone, Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
alergenzb Re: encorton1 trol 03.06.07, 00:55 encorton1 napisał: > Osobiście ,w odróżnieniu od chyba większości, jak widzę, forumowiczów, aż tak > źle Ciebie nie oceniam i okreśenie trol uważam za trochę przesadzone, > > Dobranoc Nie przejmuj się, to zaszczyt zostać polskim trolem w srodowisku forumowych polskich lekarzy, skoro są takie kryteria extorrisa:-)))) No cóż on popiera to, czego ja nienawidzę - łapówkarstwa Wolę płacić za usługi medyczne dla mojego dziecka, ale łapówki nigdy nie dam nikomu. Stąd popieram prywatna służbę zdrowia. Tam mnie nikt nie zmusza i uzaleznia od łapówek. Sama wybieram i decyduję. A to że pod przykrywką strajku, idą wielkie pieniądze to calkiem inna sprawa. Przykro będzie niektorym jak się skończą strajki:-)) a z nimi dodatkowe pieniązki od pacjentów. Widocznie tak działa polska opieka medyczna, ale to nie znaczy, że ja musze to akceptować:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 alergenku 03.06.07, 01:06 fuj znów nie ten facet ??? znów nie doszłaś??? nudna jesteś.... Odpowiedz Link Zgłoś
alergenzb kzet69 trol 03.06.07, 01:12 Słuchaj extorrisa, ktory zalozył watek z braku argumentów i bolesnej prawdy, ktorej nie mogł znieśc. Czasami sumienie się odzywa nawet u extorrisa. A ty co zatęskniłeś za mna:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
the.dot Re: trole 03.06.07, 00:40 Dlaczego nie? jak sie ma >retoryczna< odpowiedz. To "napedza" swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
alergenzb the.dot trole 03.06.07, 00:44 the.dot napisała: > Dlaczego nie? jak sie ma >retoryczna< odpowiedz. To "napedza" swiat. Boisz się zostać trolem co???:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: encorton1 następny trol 03.06.07, 00:38 > Osobiście ,w odróżnieniu od chyba większości, jak widzę, forumowiczów, aż tak > źle Ciebie nie oceniam i okreśenie trol uważam za trochę przesadzone No dobra! Człowiek jest istotą omylną - odwołuję przytoczone wyżej zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
alergenzb Re: encorton1 trol 03.06.07, 00:39 A nie mówił extorris nie odpowiadaj:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
alergenzb trolu extorris 03.06.07, 01:46 cytuję twoje zdanie >Re: Extorris! Robisz z siebie i dupka, i głupka. >Autor: extorris >Data: 24.09.06, 19:32 >mam prawo do wlasnych pogladow i mam prawo rowniez dyskutowac plus link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=305&w=49035747&a=49170692 Ja także mam prawo do swoich poglądow i mam prawo również dyskutowac, jak kazdy forumowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
alergenzb Re: trolu extorris cd.. 03.06.07, 01:52 cytuję podsumowanie twoich wypowiedzi >Extorris! Robisz z siebie i dupka, i głupka. >Autor: tricolour >Data: 24.09.06, 19:10 + dodaj do ulubionych wątków >Głupka, bo nie wiesz o czym mówisz, a dupka, bo brniesz coraz bardziej pomimo >zwróconej Ci uwagi. >Przeczytaj w ciszy i skupieniu posty lekarzy i pielegniarek, którzy mają wiedzę >i doświadczenie w wykonywaniu WŁASNEJ pracy. Jeśli nie zrozumiałeś, to naucz >sie >na pamięć. Nie korzystaj ze swojej wyobraźni, bo prowadzi Cię ona na manowce... >Masz problem, który Cię frustruje, to idź do psychologa po pomoc, a nie bełkocz >publicznie. dodatkowo link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=305&w=49035747&a=49169654 Odpowiedz Link Zgłoś