Dodaj do ulubionych

billing telefonu

06.03.11, 06:35
zona mojego przyjaciela ma komorke na karte, bez umowy, tak wiec billingi nie sa przysylane do domu. Poobno mozna "zalatwic" billing za okolo 1000 zl (nielegalnie ?) , bo fima telekomunikacyjna ma przeciez zapis numerow wybieranych. Moze to pytanie nie na to forum. Ale jak mozna zalatwic..... to gdzie, jak , kto ? moze ktos ma wiecej informacji.
Obserwuj wątek
    • olo-gadaczka Re: billing telefonu 06.03.11, 23:18
      no dobra, ja się zapytam - a po Ci to? chcesz... sprawdzać żonę, czy nie zdradza?
      • uroczy_intelekt Re: billing telefonu 07.03.11, 06:20
        moj przyjaciel chce sprawdzic swoja zone\
        • olo-gadaczka Re: billing telefonu 08.03.11, 00:22
          no cóż, z całym szacunkiem, myślałam, że to żart. Raczej nie widzę szans powodzenia w bilingu, jeśli nie masz wysoko postawionych znajomości w zarządzie danej sieci - a gdybyś miała, nie pisałabyś na forum.

Tak - pozyskanie takich danych jest naruszeniem ustawy o ochronie danych osobistych i prywatności korespondencji i pewnie paru innych.

Może jak musicie, wynajmijcie detektywa, ale i tak, jak na mój gust, to hm... dziecinada. Po co mu to? Jak chce się rozwieść, to lepiej niech z nią pogada i co więcej niech się rozwiodą vez orzekania o winie.
          • uroczy_intelekt Re: billing telefonu 09.03.11, 02:29
            ja jestem mezczyzna, mowilem o swoim koledze i jego zonie

chodzi o to ze on chce zebrac dowody, ona nie chce sie rozwodzic.... ale chce sobie pobrykac

ze wzgledu na temat tego forum , chyba wiesz....ze nie wszystkie kochanki zostaja kochankami z milosci...niektore poprostu z takich czy innych wzgledow... szukaja dobrej zabawy, i czasami wiecej niz z jednym pozamalzesnkim partnerem
            • sebas992 Re: billing telefonu 22.03.11, 17:06
              chopie, wez sie ogarnij !

a jesli juz masz takie dziwne hobby, to poszperaj w necie, a nie na forum!

kazdy telefon da sie wyhaczyc, jak nie o billingi, to chocby w oparciu o lokalizacje.

I pamietaj o podstawowym prawie fizyki: cialo raz puszczone, dalej puszcza sie samo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka