Gość: zainteresowana IP: *.jjs.pl 06.06.07, 11:20 Witam! Jaką macie opinię o miniżłobku 'Słoneczko'? Jakie są warunki? Warto posłać tam dziecko czy nie? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam, zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jjk Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 16:25 a gdzie oni się mieszczą? dom? mieszkanie? jaki metraż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: 83.238.10.* 12.06.07, 11:11 w bloku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama M Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 20:05 Mamo mozesz spokojnie oddac swoja pocieche do SLONECZKA moja corka uczeszcza tam od lutego i zostaje jeszcze na nastepny rok z tego co wiem cala grupa dzieci rowniez zostaje wiec i pozostali rodzice sa zadowoleni.Dzieci maja super opieke ,panie bardzo mile .Sloneczko to nie przechowalnia dzieci .Dzieci wychodza na spacery,robia fajne prace,ucza sie piosenek i wierszykowa przede wszystkim samodzielnosci Moja coreczka po kilku dniach samodzielnie jadla i dawno zapomnialysmy co to pielucha POLECAM I POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY SPOKOJNIE PRACUJACE BO JA DO NICH WLASNIE NALEZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:04 mozesz spokojnie oddac tam dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.chello.pl 27.06.07, 19:00 Nie polecam, mieszkam na tamtym osiedlu i byłam nie raz świadkiem okrutnych zachowań wobec dzieci.NIE POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamy Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 19:45 kochana nie wypisuj glupot wlasnie do sloneczka chodza nasze dzieci z osiedla a a my wlasnie mieszkamy na tym osiedlu i informujemy ze nasze dzieci zostaja na nastepny rokI ROZUMIEMY ZE JESTES TA SASIADKA KTOREJ PRZESZKADZAJA NASZE DZIECI INFORMUJEMY WSZYSTKICH ZE PANIE SA PRZESYMPATYCZNE JAK NIE WIERZYCIE TO ZSZUKAJCIE Z NAMI KONTAKTU A MY TO POTWIERDZIMY A TY ZLA KOBIETO ZAJMIJ SIE SWOIM DOMEM POZDROWKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatos Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 19:51 a co ty martwisz sie o nasze dzieci a wogole nie rozumiem czym jestes zalamana? wiem ze na osiedlu mieszkaja ludzie ktorym dzieci przeszkadzaja .nie wierzcie w te brednie co ta kobieta wypisuje moj syn nie chce ze SLONECZKA WYCHODZIC i czy to swiadczy o tym ze tam jest zle? A psy ci nie przeszkadzaja/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatulek Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:40 Czy moge prosic o namiary na to Słoneczko, przy jakim osiedlu sie miesci, Zielona czy St.Milosna, jakie sa warunki, wiek dzieci, metraz pomieszcze, co z ogrodem i spacerami, w jakich godzinach. Musimy gdzie umiescim mala od 15 sierpnia, moze tez zlobek bedzie wowczas czynny, jestm zainteresowany bardzo, bo tak dobrze sie o nim wyrazacie, moze cene by kto podal , a moze maja www? Dzieki z gory i pozdrawiam Tomasz Sek, ojciec Malwinki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatos Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:54 mysle ze lepiej bedzie jak pan skontaktuje sie telefonicznie i umowi ie z wlascicielka na rozmowe bo i my z zona tak zrobilismy podpowiadam ze trzeba osobiscie miejsce zobaczyc gdzie ma przebywac dziecko miesci sie na terenie Starej MILOSNEJ i podaje telefon kontaktowy 660736309 na spotkanie mozna przyjsc z dzieckiem .POLECAM TO MIEJSCE Odpowiedz Link Zgłoś
lula_r Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' 16.07.07, 12:18 Bardzo się ucieszyłam z tych opinii. Ja właśnie zapisałam swoją córeczkę, która zacznie uczęszczać do Słoneczka od października. Musimy poczekać aż mała zacznie chodzić :) Rzeczywiście panie są przesympatyczne miejsce przytulne i wesołe. Mam nadzieję że po mojej tzw niani to będzie super miejsce dla mojej córy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejsza Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.eranet.pl 17.07.07, 22:32 Czy mógłby ktoś podać mi namiary na ten żłobek? Może mail, adres lub chociaż telefon. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.O.S.C. Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:26 Dwa posty wyzej jest podany telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OP2 Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: 83.238.10.* 16.08.07, 11:21 PARANOJA ABY ŻŁOBEK MIEŚCIŁ SIĘ W BLOKU, W KTÓRYM MIESZKAJĄ LUDZIE. JEST TO UCIĄŻLIWE. ŻE KTOŚ WYDAŁ ZGODE NA TAKĄ DZIAŁALNOŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stori Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 18:01 kochani moje dziecko chodzi tam juz drugi rok i drze co bedzie za rok bo bedzie musialo to przytulne miejsce opuscic odpowiadam zalamanemu ze metraz lokalu napewno wystarczajacy na ta ilosc dzieci i w zaden sposob nie odczulam ze wlascicielka jest naciagaczka .kolego jakbys nie byl w temacie to za prace wykonywana nalezy sie wynagrodzenie .NAPEWNO nalezysz do tej grupy dzieci ktora niestety nie zostala przyjeta z powodu braku miejsc no wiec nic ci nie pozostalo tylko sie wyzyc na forum pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stori Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 18:28 male sprostowanie -moja wczesniejsza odpowiedz jest do chwilowego. rozumiem ze na chwile oddales tam dziecko do tej naciagaczki az nie znajdziesz innej opieki .tylko ta naciagaczka jest o polowe tansza od opiekunekktore nie maja zadnych kwalifikacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 22:20 odpowiedz dla goscia op2 piszesz ze zlobek miesci sie w bloku gdzie mieszkaja ludzie i wedlug ciebie to paranoja-przepraszam a dla ciebie dzieci to nie ludzie i nie maja prawa funkcjonowac w bloku co z ciebie za czlowiek gdzie dzieci dla ciebie sa przeszkodamoze ty nie nadajesz sie do mieszkania w bloku .ludzie przeciez teraz co druga rodzina mieszkajaca w bloku ma dzieci ,a zliczyc wszyskie dzieci mieszkajace w bloku to jeden wielki zlobek.wkurzyl mnie ten facet Odpowiedz Link Zgłoś
nati77_zuza07 Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' 31.08.07, 17:38 minizlobek-sloneczko.bloog.pl/.?ticaid=64619 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwilowy Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.jjs.pl 30.08.07, 13:40 zdecydowanie odradzam za duzo dzieci, za malo miejsca, a wlascicielka to nieodpowiedzialna naciagaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JustynaRz Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.jjs.pl 01.09.07, 19:06 Wiesz co "chwilowy" - mam nadzieje, ze to Twoje chwilowe zachwianie umysłu.Jakże łątwo osądza sie kogos, z kim nie ma sie nic wspólnego.A moze zazdrościsz zaradnosci i pomysłu ..Zreszta- mniejsza z Toba.. OD ostatniego tygodnia sierpnia zaczeł sie "drugi rok" złobkowy.Moja córeczka tam uczęszcza.Warunki sa idealne dla rozwoju dziecka-o czym szczerze informuje patrzac na swoje dziecko.Żałuje ze sama nie moge jej dac tego wszystkiego, ale skoro nie moge - to ciesze sie, ze robia to osoby zaufane i odpowiedzialne. Szczerze polecam !! Pani Beatko - głowa do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwilowy Pani JustynoRz IP: *.jjs.pl 04.09.07, 13:09 > Wiesz co "chwilowy" - mam nadzieje, ze to Twoje chwilowe zachwianie > umysłu.Jakże łątwo osądza sie kogos, z kim nie ma sie nic > wspólnego.A moze zazdrościsz zaradnosci i pomysłu ..Zreszta- > mniejsza z Toba.. Pani JustynoRz, o zaletach Pani umyslu i jego zachwianiach nie bede sie wypowiadac, bo ich nie znam. Radze Pani skorzystac z Pani wlasnej rady nieoceniania nieznanych osob rowniez na forum. O zlobku Sloneczko pisze na podstawie wlasnych doswiadczen, niestety. Nie zazdroszcze kombinatorom "zaradnosci", a tym bardziej "pomyslu". > OD ostatniego tygodnia sierpnia zaczeł sie "drugi rok" złobkowy.Moja > córeczka tam uczęszcza.Warunki sa idealne dla rozwoju dziecka-o czym > szczerze informuje patrzac na swoje dziecko.Żałuje ze sama nie moge > jej dac tego wszystkiego, ale skoro nie moge - to ciesze sie, ze > robia to osoby zaufane i odpowiedzialne. Szczerze polecam !! Pani > Beatko - głowa do góry :) Wspolczuje Pani corce. Trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_gol Re: Pani JustynoRz 04.09.07, 15:00 Jestem niemile zaskoczona poziomem agresji niektórych wypowiedzi - podobnie jak gość "chwilowy". Przecież w momencie, gdy pada pytanie na forum - to trzeba się liczyć z tym, iż zostaną udzielone różne odpowiedzi. Po prostu ludzie mają różne doświadczenia, oczekiwania, obserwacje... A tu okazuje się, że jest jedyne słuszne i obowiązujące spojrzenie na sytuację, a kto myśli inaczej to opluć go i obrzucić błotem. Normalnie żenada... K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Pani JustynoRz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 22:13 an "chwilowy" czy ty piszac te brednie byles ni chwilowo przy zdrowych zmyslach? jak mozesz kogos obrazac na forum moze rozwin temat bo jestem ojcem jednego z dzieci ktore drugi rok uczeszcza i nikt do tej pory mnie nie naciagnal . chlopie czy ty sie oriientujesz jakie sa stawki za pobyt dziecka w prywatnych zlobkach w Warszawie? jak nie to czytaj forum o zlobkach .1200zl do 1400 zl a ja place 690zl podpisuje umowe i nikt do tej pory mnie nie naciagnal . jak ci za wysoka stawka to oddaj chlopie dziciaka do panstwowego za 200zl i bedziesz mial ekstra lokal i super opieke-ha ha ha. albo prywatna opiekunka -baba przypadkowa ktora przez caly dzien bedzie ogladac telewizje a dziecko samopas ,jej tez musiz zaplacic z 12oozl -twoj wybor. RADA -Z CHWILOWEGO PRZESTAW SIE NA RZECZYWISTOSC CZESC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRIS Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 22:21 PANI JUSTYNO SORRY ALE WYSLALEM DO PANI ODPOWIEDZ DLA CHWILOWEGO.POPIERAM PANIA W 100% POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRIS Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 22:19 STARY ZAMIAST DO CIEBIE WYSLALEM INFORMACJE DO JUSTYNY RZ PANIA JUSTYNE PRZEPRASZAM A TOBIE RADZE PRZECZYTAC TO CO NAPISALEM Odpowiedz Link Zgłoś
justynar77 Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' 08.09.07, 01:24 W porzadku. Nic sie nie stało ;) Zrozumiałam przesłanie. A dla osób zainteresowanych - chyba bardziej liczy sie opinia większości rodziców, których dzieci uczęszczaja do Słoneczka, niz jedna-dwie wypowiedzi, które najczesciej sa podyktowane osobistymi powódkami,z zaistniałych sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 08:46 A na czym niby polega to naciaganie? Mysle, ze jak pada taki zarzut, to moze by to pociagnac i wyjasnic, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: 83.238.10.* 21.09.07, 12:30 WSPÓŁCZUJE SĄSIADĄ TEGO ŻŁOBKA. ZERO SPOKOJU PRZEZ CAŁY DZIEN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 20:15 .jestem wlasnie sasiadem i nie przeszkadza mi zlobeczek z malymi dziecmi ale napewno przeszkadzaja mi srajace psy pod moim oknem ,sasiedzi zaklocajacy spokoj po 22 a tedzieciaczki .sa bardzo sympatyczne a szkoda ze juz w listopadzie zmieniaja lokal bo jak sobie pomysle ze bede mial znowu sasiada ktory zaczyna zycie po 22 to az chce mi sie wyprowadzic pozdrawiam pania -pani to chyba z tych co nie lubia dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: 83.238.10.* 26.09.07, 08:34 Gdzie teraz będzie mieścił się żłobek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 19:48 na hebanowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 22:06 kochani moja corenka zaczela 2 tygodnie temu edukacje w tej placowce poprostu rewelacja samodzielnie je obiadki sama zaczela sie ubierac caly czas cos podspiewuje a wogole codziennie wychodzi z usmiechem na ustach pozdrawiam wszystkich ktorzy maja dylemat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 22:45 sloneczko jest super pani Beato-dziekuje Apel do sflustrowanych mam,wybierz ten mini zlobeczek moje dziecko juz prawie konczy dwuletnia edukacje w sloneczku a bylo nam tak dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 22:47 podobno zmienili lokalizacje podaj adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 22:48 hebanowa 3 stara milosna naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nati77_zuza07 Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' 05.01.08, 16:03 Witajcie, zastanawiam się nad zapisaniem dziecka (13 miesiecy) do Słoneczka. Napiszcie jak wygląda plan dnia, jedzonko, spanie u nich, czy jest jakaś opieka pielęgniarki/lekarza itd. Podobno dostają "normalne" jedzenie, a co z maluchami, które nie nie potrafią jeszcze jeść takich dań? Będę wdzięczna za podpowiedzi - lepiej przeczytać więcej opinii :) Dzięki i wszystkiego dobrego w nowym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: opinie na temat mzi o plainiżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 17:36 jesli sie zastanawiasz to juz chyba zapozno bo nie ma wolnych miejsc z tego co slyszalam jesli chodzi o plan to wyglada tak jak w zlobku czy przedszkolach.jesli chodzzi o jedzenie to nie slo iczki tylko normalne obiadki, no mamo-w tym okresie zycia dziecko juz je prawie wszystko ,jedzenie jest w malych kawaleczkach -dla malych dzieci pozdrawiam, nie ma pielegniarki ani lekarza to nie zlobek panstwowy , w przedszkolach tez nie ma. wlascicielka uczy dzieci samodzielnosci o to sie nie martw na poczatku pracownice karmia, pomagaja ale po 2 tygod dziecko samo je moj syn jak tam poszedl mial 1,3 latek a od wrzesnia do przedszkola -szkoda chetnie bym go tam zostawila .dzieci rowniez spia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: claudi Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 19:44 zesc nati czego ty wlasciwie szukasz -juz od pol roku oglaszsz sie na forach z tego co wiem to zapisalas zuzie do sloneczka bylas na rozmowie wszystko o nich wiesz a zadajesz pytania nie rozumiem.pozdrawiam kolezanka ze spacerow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 19:47 jak masz obawy to siedz z dzieciakiem w domu a nie szukaj klubikow czy zlobkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgos Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 20:06 pipi ma racje jak masz obawy to siedz z dzieckiem w domu tym bardziej ze twojacorka jest mala ja moja corke oddalam do zlobka w wieku 2 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgos Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 20:09 pipi ma racje jak masz obawy to siedz w domu corka twoja jest mala ja moja do zlobka oddalam jak skonczyla 2 lata Odpowiedz Link Zgłoś