Dodaj do ulubionych

opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko'

IP: *.jjs.pl 06.06.07, 11:20
Witam!
Jaką macie opinię o miniżłobku 'Słoneczko'? Jakie są warunki? Warto posłać tam
dziecko czy nie?
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam,
zainteresowana
Obserwuj wątek
    • Gość: jjk Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 16:25
      a gdzie oni się mieszczą? dom? mieszkanie? jaki metraż?
      • Gość: mama Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: 83.238.10.* 12.06.07, 11:11
        w bloku
    • Gość: mama M Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 20:05
      Mamo mozesz spokojnie oddac swoja pocieche do SLONECZKA moja corka uczeszcza
      tam od lutego i zostaje jeszcze na nastepny rok z tego co wiem cala grupa
      dzieci rowniez zostaje wiec i pozostali rodzice sa zadowoleni.Dzieci maja super
      opieke ,panie bardzo mile .Sloneczko to nie przechowalnia dzieci .Dzieci
      wychodza na spacery,robia fajne prace,ucza sie piosenek i wierszykowa przede
      wszystkim samodzielnosci Moja coreczka po kilku dniach samodzielnie jadla i
      dawno zapomnialysmy co to pielucha POLECAM I POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY
      SPOKOJNIE PRACUJACE BO JA DO NICH WLASNIE NALEZE
    • Gość: mama Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:04
      mozesz spokojnie oddac tam dziecko
    • Gość: załamana Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.chello.pl 27.06.07, 19:00
      Nie polecam, mieszkam na tamtym osiedlu i byłam nie raz świadkiem okrutnych
      zachowań wobec dzieci.NIE POLECAM!!!!
      • Gość: mamy Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 19:45
        kochana nie wypisuj glupot wlasnie do sloneczka chodza nasze dzieci z osiedla a
        a my wlasnie mieszkamy na tym osiedlu i informujemy ze nasze dzieci zostaja na
        nastepny rokI ROZUMIEMY ZE JESTES TA SASIADKA KTOREJ PRZESZKADZAJA NASZE
        DZIECI INFORMUJEMY WSZYSTKICH ZE PANIE SA PRZESYMPATYCZNE JAK NIE WIERZYCIE TO
        ZSZUKAJCIE Z NAMI KONTAKTU A MY TO POTWIERDZIMY A TY ZLA KOBIETO ZAJMIJ SIE
        SWOIM DOMEM POZDROWKO
      • Gość: tatos Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 19:51
        a co ty martwisz sie o nasze dzieci a wogole nie rozumiem czym jestes zalamana?
        wiem ze na osiedlu mieszkaja ludzie ktorym dzieci przeszkadzaja .nie wierzcie w
        te brednie co ta kobieta wypisuje moj syn nie chce ze SLONECZKA WYCHODZIC i czy
        to swiadczy o tym ze tam jest zle?
        A psy ci nie przeszkadzaja/
        • Gość: Tatulek Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:40
          Czy moge prosic o namiary na to Słoneczko, przy jakim osiedlu sie miesci,
          Zielona czy St.Milosna, jakie sa warunki, wiek dzieci, metraz pomieszcze, co z
          ogrodem i spacerami, w jakich godzinach. Musimy gdzie umiescim mala od 15
          sierpnia, moze tez zlobek bedzie wowczas czynny, jestm zainteresowany bardzo,
          bo tak dobrze sie o nim wyrazacie, moze cene by kto podal , a moze maja www?
          Dzieki z gory i pozdrawiam Tomasz Sek, ojciec Malwinki
          • Gość: tatos Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:54
            mysle ze lepiej bedzie jak pan skontaktuje sie telefonicznie i umowi ie z
            wlascicielka na rozmowe bo i my z zona tak zrobilismy podpowiadam ze trzeba
            osobiscie miejsce zobaczyc gdzie ma przebywac dziecko miesci sie na terenie
            Starej MILOSNEJ i podaje telefon kontaktowy 660736309 na spotkanie mozna
            przyjsc z dzieckiem .POLECAM TO MIEJSCE
            • lula_r Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' 16.07.07, 12:18
              Bardzo się ucieszyłam z tych opinii. Ja właśnie zapisałam swoją córeczkę, która
              zacznie uczęszczać do Słoneczka od października. Musimy poczekać aż mała
              zacznie chodzić :) Rzeczywiście panie są przesympatyczne miejsce przytulne i
              wesołe. Mam nadzieję że po mojej tzw niani to będzie super miejsce dla mojej
              córy. :)
              • Gość: tutejsza Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.eranet.pl 17.07.07, 22:32
                Czy mógłby ktoś podać mi namiary na ten żłobek? Może mail, adres lub chociaż
                telefon.
                Pozdrawiam
                • Gość: G.O.S.C. Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:26
                  Dwa posty wyzej jest podany telefon.
                  • Gość: OP2 Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: 83.238.10.* 16.08.07, 11:21
                    PARANOJA ABY ŻŁOBEK MIEŚCIŁ SIĘ W BLOKU, W KTÓRYM MIESZKAJĄ LUDZIE.
                    JEST TO UCIĄŻLIWE. ŻE KTOŚ WYDAŁ ZGODE NA TAKĄ DZIAŁALNOŚĆ.
                    • Gość: stori Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 18:01
                      kochani moje dziecko chodzi tam juz drugi rok i drze co bedzie za rok bo bedzie
                      musialo to przytulne miejsce opuscic odpowiadam zalamanemu ze metraz lokalu
                      napewno wystarczajacy na ta ilosc dzieci i w zaden sposob nie odczulam ze
                      wlascicielka jest naciagaczka .kolego jakbys nie byl w temacie to za prace
                      wykonywana nalezy sie wynagrodzenie .NAPEWNO nalezysz do tej grupy dzieci ktora
                      niestety nie zostala przyjeta z powodu braku miejsc no wiec nic ci nie pozostalo
                      tylko sie wyzyc na forum pozdrawiam
                      • Gość: stori Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 18:28
                        male sprostowanie -moja wczesniejsza odpowiedz jest do chwilowego.
                        rozumiem ze na chwile oddales tam dziecko do tej naciagaczki az nie
                        znajdziesz innej opieki .tylko ta naciagaczka jest o polowe tansza
                        od opiekunekktore nie maja zadnych kwalifikacji
                    • Gość: mama Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 22:20
                      odpowiedz dla goscia op2 piszesz ze zlobek miesci sie w bloku gdzie
                      mieszkaja ludzie i wedlug ciebie to paranoja-przepraszam a dla
                      ciebie dzieci to nie ludzie i nie maja prawa funkcjonowac w bloku co
                      z ciebie za czlowiek gdzie dzieci dla ciebie sa przeszkodamoze ty
                      nie nadajesz sie do mieszkania w bloku .ludzie przeciez teraz co
                      druga rodzina mieszkajaca w bloku ma dzieci ,a zliczyc wszyskie
                      dzieci mieszkajace w bloku to jeden wielki zlobek.wkurzyl mnie ten
                      facet
                  • nati77_zuza07 Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' 31.08.07, 17:38
                    minizlobek-sloneczko.bloog.pl/.?ticaid=64619
    • Gość: chwilowy Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.jjs.pl 30.08.07, 13:40
      zdecydowanie odradzam
      za duzo dzieci, za malo miejsca, a wlascicielka to nieodpowiedzialna naciagaczka
      • Gość: JustynaRz Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.jjs.pl 01.09.07, 19:06
        Wiesz co "chwilowy" - mam nadzieje, ze to Twoje chwilowe zachwianie
        umysłu.Jakże łątwo osądza sie kogos, z kim nie ma sie nic
        wspólnego.A moze zazdrościsz zaradnosci i pomysłu ..Zreszta-
        mniejsza z Toba..
        OD ostatniego tygodnia sierpnia zaczeł sie "drugi rok" złobkowy.Moja
        córeczka tam uczęszcza.Warunki sa idealne dla rozwoju dziecka-o czym
        szczerze informuje patrzac na swoje dziecko.Żałuje ze sama nie moge
        jej dac tego wszystkiego, ale skoro nie moge - to ciesze sie, ze
        robia to osoby zaufane i odpowiedzialne. Szczerze polecam !! Pani
        Beatko - głowa do góry :)
        • Gość: chwilowy Pani JustynoRz IP: *.jjs.pl 04.09.07, 13:09
          > Wiesz co "chwilowy" - mam nadzieje, ze to Twoje chwilowe zachwianie
          > umysłu.Jakże łątwo osądza sie kogos, z kim nie ma sie nic
          > wspólnego.A moze zazdrościsz zaradnosci i pomysłu ..Zreszta-
          > mniejsza z Toba..

Pani JustynoRz,
          o zaletach Pani umyslu i jego zachwianiach nie bede sie wypowiadac, bo ich nie
          znam. Radze Pani skorzystac z Pani wlasnej rady nieoceniania nieznanych osob
          rowniez na forum.
          O zlobku Sloneczko pisze na podstawie wlasnych doswiadczen, niestety. Nie
          zazdroszcze kombinatorom "zaradnosci", a tym bardziej "pomyslu".

> OD ostatniego tygodnia sierpnia zaczeł sie "drugi rok" złobkowy.Moja
          > córeczka tam uczęszcza.Warunki sa idealne dla rozwoju dziecka-o czym
          > szczerze informuje patrzac na swoje dziecko.Żałuje ze sama nie moge
          > jej dac tego wszystkiego, ale skoro nie moge - to ciesze sie, ze
          > robia to osoby zaufane i odpowiedzialne. Szczerze polecam !! Pani
          > Beatko - głowa do góry :)

Wspolczuje Pani corce. Trudno...
          • kasia_gol Re: Pani JustynoRz 04.09.07, 15:00
            Jestem niemile zaskoczona poziomem agresji niektórych wypowiedzi - podobnie jak
            gość "chwilowy". Przecież w momencie, gdy pada pytanie na forum - to trzeba się
            liczyć z tym, iż zostaną udzielone różne odpowiedzi. Po prostu ludzie mają różne
            doświadczenia, oczekiwania, obserwacje... A tu okazuje się, że jest jedyne
            słuszne i obowiązujące spojrzenie na sytuację, a kto myśli inaczej to opluć go i
            obrzucić błotem.
            Normalnie żenada...
            K.
          • Gość: kris Re: Pani JustynoRz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 22:13
            an "chwilowy" czy ty piszac te brednie byles ni chwilowo przy zdrowych zmyslach?
            jak mozesz kogos obrazac na forum moze rozwin temat bo jestem ojcem jednego z
            dzieci ktore drugi rok uczeszcza i nikt do tej pory mnie nie naciagnal .
            chlopie czy ty sie oriientujesz jakie sa stawki za pobyt dziecka w prywatnych
            zlobkach w Warszawie? jak nie to czytaj forum o zlobkach .1200zl do 1400 zl a ja
            place 690zl podpisuje umowe i nikt do tej pory mnie nie naciagnal . jak ci za
            wysoka stawka to oddaj chlopie dziciaka do panstwowego za 200zl i bedziesz mial
            ekstra lokal i super opieke-ha ha ha. albo prywatna opiekunka -baba przypadkowa
            ktora przez caly dzien bedzie ogladac telewizje a dziecko samopas ,jej tez
            musiz zaplacic z 12oozl -twoj wybor. RADA -Z CHWILOWEGO PRZESTAW SIE NA
            RZECZYWISTOSC CZESC
        • Gość: KRIS Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 22:21
          PANI JUSTYNO SORRY ALE WYSLALEM DO PANI ODPOWIEDZ DLA CHWILOWEGO.POPIERAM PANIA
          W 100% POZDRAWIAM
      • Gość: KRIS Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 22:19
        STARY ZAMIAST DO CIEBIE WYSLALEM INFORMACJE DO JUSTYNY RZ PANIA JUSTYNE
        PRZEPRASZAM A TOBIE RADZE PRZECZYTAC TO CO NAPISALEM
        • justynar77 Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' 08.09.07, 01:24
          W porzadku. Nic sie nie stało ;)
          Zrozumiałam przesłanie.
          A dla osób zainteresowanych - chyba bardziej liczy sie opinia
          większości rodziców, których dzieci uczęszczaja do Słoneczka, niz
          jedna-dwie wypowiedzi, które najczesciej sa podyktowane osobistymi
          powódkami,z zaistniałych sytuacji.
          • Gość: Ewka Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 08:46
            A na czym niby polega to naciaganie? Mysle, ze jak pada taki zarzut,
            to moze by to pociagnac i wyjasnic, co?
            • Gość: ala Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: 83.238.10.* 21.09.07, 12:30
              WSPÓŁCZUJE SĄSIADĄ TEGO ŻŁOBKA. ZERO SPOKOJU PRZEZ CAŁY DZIEN.
            • Gość: sasiad Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 20:15
              .jestem wlasnie sasiadem i nie przeszkadza mi zlobeczek z malymi
              dziecmi ale napewno przeszkadzaja mi srajace psy pod moim
              oknem ,sasiedzi zaklocajacy spokoj po 22 a tedzieciaczki .sa bardzo
              sympatyczne a szkoda ze juz w listopadzie zmieniaja lokal bo jak
              sobie pomysle ze bede mial znowu sasiada ktory zaczyna zycie po 22
              to az chce mi sie wyprowadzic pozdrawiam pania -pani to chyba z tych
              co nie lubia dzieci
              • Gość: zainteresowana Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: 83.238.10.* 26.09.07, 08:34
                Gdzie teraz będzie mieścił się żłobek?
                • Gość: ula Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 19:48
                  na hebanowej
    • Gość: asik Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 22:06
      kochani moja corenka zaczela 2 tygodnie temu edukacje w tej placowce
      poprostu rewelacja samodzielnie je obiadki sama zaczela sie ubierac
      caly czas cos podspiewuje a wogole codziennie wychodzi z usmiechem
      na ustach pozdrawiam wszystkich ktorzy maja dylemat
      • Gość: magda Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 22:45
        sloneczko jest super pani Beato-dziekuje Apel do sflustrowanych
        mam,wybierz ten mini zlobeczek moje dziecko juz prawie konczy
        dwuletnia edukacje w sloneczku a bylo nam tak dobrze
        • Gość: pipi Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 22:47
          podobno zmienili lokalizacje podaj adres
        • Gość: magda Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 22:48
          hebanowa 3 stara milosna naprawde polecam
          • nati77_zuza07 Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' 05.01.08, 16:03
            Witajcie, zastanawiam się nad zapisaniem dziecka (13 miesiecy) do
            Słoneczka. Napiszcie jak wygląda plan dnia, jedzonko, spanie u nich,
            czy jest jakaś opieka pielęgniarki/lekarza itd. Podobno
            dostają "normalne" jedzenie, a co z maluchami, które nie nie
            potrafią jeszcze jeść takich dań? Będę wdzięczna za podpowiedzi -
            lepiej przeczytać więcej opinii :) Dzięki i wszystkiego dobrego w
            nowym roku
            • Gość: magda Re: opinie na temat mzi o plainiżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 17:36
              jesli sie zastanawiasz to juz chyba zapozno bo nie ma wolnych miejsc
              z tego co slyszalam jesli chodzi o plan to wyglada tak jak w zlobku
              czy przedszkolach.jesli chodzzi o jedzenie to nie slo iczki tylko
              normalne obiadki, no mamo-w tym okresie zycia dziecko juz je prawie
              wszystko ,jedzenie jest w malych kawaleczkach -dla malych dzieci
              pozdrawiam, nie ma pielegniarki ani lekarza to nie zlobek
              panstwowy , w przedszkolach tez nie ma. wlascicielka uczy dzieci
              samodzielnosci o to sie nie martw na poczatku pracownice karmia,
              pomagaja ale po 2 tygod dziecko samo je moj syn jak tam poszedl mial
              1,3 latek a od wrzesnia do przedszkola -szkoda chetnie bym go tam
              zostawila .dzieci rowniez spia pozdrawiam
            • Gość: claudi Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 19:44
              zesc nati czego ty wlasciwie szukasz -juz od pol roku oglaszsz sie
              na forach z tego co wiem to zapisalas zuzie do sloneczka bylas na
              rozmowie wszystko o nich wiesz a zadajesz pytania nie
              rozumiem.pozdrawiam kolezanka ze spacerow
              • Gość: pipi Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 19:47
                jak masz obawy to siedz z dzieciakiem w domu a nie szukaj klubikow
                czy zlobkow
                • Gość: malgos Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 20:06
                  pipi ma racje jak masz obawy to siedz z dzieckiem w domu tym
                  bardziej ze twojacorka jest mala ja moja corke oddalam do zlobka w
                  wieku 2 lat
            • Gość: malgos Re: opinie na temat miniżłobka 'Słoneczko' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 20:09
              pipi ma racje jak masz obawy to siedz w domu corka twoja jest mala
              ja moja do zlobka oddalam jak skonczyla 2 lata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka