Gość: xionrze IP: *.era.pl 26.02.04, 20:08 co drugi "siłacz" na pakerni koksuje, aż świszczy, a kolegom mówi, że to na jogurtach "buły" mu rosną :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ss Re: Macho na skróty IP: *.comnet.krakow.pl 26.02.04, 21:19 Przykre to co powiem, ale jesli sa tacy glupi, to niech ich spotka los myszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz.glt.pl 42 cm w bicepsie - czy da się więcej bez sterydów? IP: 80.48.251.* 11.03.04, 12:59 Powiem tak, nigdy nie brałem koksów, ćwicze dla poprawienia sobie kondyci - ot takie sobie hobby, czasem ze znajomymi jakaś piłka itd. Jednak ćwiczę już sporo lat, wg. najlepszych zaleceń co do ilości powtórzeń, serii czy czasów na odpoczynek. Kazdą serie ćwicze przeważnie raz na 5 dni, ciężary po 4-12 powtórzeń, przy 8- 12 seriach itd. Nie biore sterydów, a odżywki biorę od święta. Nie jestem taki głupi by płacić po 200 zł za odżywki na msc, niektórzy płaca i 300 zł i więcej buhaha. I co? Ano wychodze z założenia że nie da się przekroczyć np: 42 cm w bicepsie bez innych pomocy. Nie wiem czy da się też brać na klatę wiecej jak 140 kg bez odżywek czy sterydów. Za "chiny" nie moge przejśc 42 cm czy 140 kg. Dlatego sądze że każdy patafian któy buerze po 180 kg czy ma 48cm w bicepcie - to po psortu sterydziaż. Dla jakiś paru cm nabawić się problemów z jądrami itd... czy to jest warte? Buhahah www.zobacz.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Macho na skróty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 22:22 Większych bzdur o sterydach dawno nie czytałem. Co drugi paker je bierze i jakos nie słychać żeby komukolwiek cokolwiek się stało. A biosteron sprzedają bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Macho na skróty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 12:27 Tylko pół roku życia myszy to przy ich czasie życia ~2 lata to jest u człowieka ok. 17 lat ostrego "koksowania". Nie sądzę, że masz kolegów, którzy tak długo biorą sterydy w dużych dawkach, nie dadzą rady. Więc to nie bzdury !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniejsza o to Re: Macho na skróty IP: *.ntvk.com.pl / 195.116.93.* 26.02.04, 22:58 Jak chcą niech sobie biorą. Taki element po serii strzałów jakiegoś gówna czuje sie pewny,ale to tylko na chwilke. Za pare lat będzie wyglądał jak dętka i wtedy sie okaże kto jest kozak:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanneck o mario! IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 23:19 od kiedy to marihuana jest substancja chemiczna?!? ja tam przynajmniej widzialem, ze to rosnie w glebie... PEACE TO THE NATURE! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxa Re: Macho na skróty IP: *.acn.waw.pl 26.02.04, 23:25 "Stały się trzecim po marihuanie i amfetaminie specyfikiem chemicznym najczęściej nadużywanym przez młodzież." Ależ marihuana nie jest specyfikiem chemicznym, lecz produktem jak najbardziej naturalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakero Re: Macho na skróty IP: 205.151.226.* 26.02.04, 23:47 To co tu pisza o androgennym dzialaniu wszystkich sterydow to bullshit, jakby nie bylo oxandrolonu (co prawda drogi jest, ale nie dziala androgennie i na dodatek jest w tabsach a nie w szotach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: Macho na skróty IP: *.cdh.it / *.cdh.it 27.02.04, 00:45 jestem zona kulturysty, i wiem dobrze jak wyglada ten sport - sport - nie jakies wyglupy, wiadomo, ze 60% chlopakow cwiczaych w silowniach wiecej bierze niz cwiczy, ludziom trudno jest zrozumiec o co chodzi w tym sporcie, ze to nie tylko leki, w sumie widac - "napakowac" kazdy sie potrafi, ale definicja, dieta, aerobik ???? z wierzchu wielkie, ale jak zaczniesz "rozbierac" warstwy .... to nic z tego ciekawego nie zostaje. przykro jest, ze zmniejsza sie znaczenie, bierze sie jak witaminy, z drugiej strony to nie sa jakies trucizny - sa to leki, jakie podaje sie chorym. najwazniejsze nie zapominac, ze NO PAIN NO GAIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulturysta Re: Macho na skróty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.04, 12:07 Dziwie sie, ze nie uwaza pani lekow branych przez kulturystow za trucizny, lekow pobieranych w ilosciach przekraczajacych nawet 200 razy dawki lecznicze. Kazdy lek jest trucizna.Wystarczy przeczytac jakie skutki uboczne moze wywolac zwykla tabletka aspiryny przyjmowana w normalnych dawkach leczniczych...a co tu mowic o bardzo silnych lekach w dawkach 200 razy wiekszych? Do kazdego leku dolaczana jest dluga lista skutkow ubocznych jaki lek moze wywolac.Kulturystyka interesuje sie od 12lat, regularnie trenuje 4razy w tygodniu. Jestem zapalonym kulturysta i doskonale wiem na czym to wszystko polega. A Pani glos w tej sprawie ubliza powaznym kulturystytom i szkodzi jej nowym adeptom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Steroidy - a nie sterydy... IP: *.client.comcast.net 27.02.04, 01:51 to po pierwsze. Po drugie, szanowny panie autorze, pisanie o skutkach ubocznych u mysz, to jest totalny kretynizm...Ale w koncu to Gazeta.pl, czego tu madrego sie spodziewac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrol71 Re: Macho na skróty IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 06:52 Jest mi przykro że "naukowi" ludzie a piszą głupoty. Nigdy nie napisze nikt normalnego artykuły jeżeli nie pogada z kimś z środowiska. Ale trzeba chcieć.petrol71 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graf Zero Re: Macho na skróty IP: *.zagiel.com.pl / *.zagiel.pl 27.02.04, 10:29 Cwiczę od roku 3 razy w tygodniu po 2 godziny na siłowni naprawdę intensywnie. Jednak nie biorę. Moja decyzja, ale jak czasami widzę jak klienci którzy zaczęli przychodzić na siłkę dużo później niż ja a szybko zaczynają wyglądać jak kwadraty jakoś tak zaczynam mieć wątpliwości czy rzeczywiście nie warto spróbować pójść łatwiejszą drogą. Jeszcze się trzymam :) ale im bliżej lata tym trudniej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trollbk Re: Macho na skróty IP: *.polcard.com.pl / *.polcard.com.pl 27.02.04, 10:27 Może nieco precyzji skoro to pisali doktorzy. Chyba chodziło o nielegalne substancje chemiczne? Nie wierzę że więcej ludzi zażywa/nadużywa narkotyków czy sterydów niż np. aspiryny, C2H5OH, nikotyny. Ponadto dlaczego zawsze PAŃSTWO wie lepiej co obywatele powinni zażywać, czy robić a czego nie? Jeżeli pakerzy nie szkodzą otoczeniu a samym zażywaniem chyba nie szkodzą to dlaczego nie? Dlaczego trzeba jeździć w kasku na motorze, czy zażywać tabaki? Ok niech państwo decyduje za dzieci, ale jeżeli ktoś ma 18 lat to jeżeli nie szkodzi innym to niech robi co zechce ze swoim życiem i zdrowiem. Zawsze można powiedzieć że potem z podatków muszą być większe nakłady na leczenie osób które uszkodziły sobie zdrowie. Niemniej jakoś nie ma takich wątpliwości przy sprzedaży alkoholu, czy papierosów. Ponadto akurat po sterydach ewentualne umieranie jest błyskawiczne na zawał i kosztów wieeelkich jak leczenie raka krtani nie generuje. Reasumując moim skromnym zdaniem wszystko można lae z wolna i z ostrożna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho Re: Macho na skróty IP: *.net.autocom.pl 27.02.04, 10:32 jakis czas temu pewnien socjolog mówił że "karki są wszędzie i trzeba z nimi walczyć!" teraz ten plantator syntetycznej ganji wypowiada sie bardzo rzeczowo o czymś czego nie rozumie.... Drodzy Naukowcy czy was popierdoliło do reszty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho i jeszcze jedno... IP: *.net.autocom.pl 27.02.04, 10:44 dlaczego przy tym artykule pokazujecie zdjęcia z bydgoskich "debiutów" z przed dwóch czy trzech lat? tak tylko dla lepszego efektu czy może chcecie powiedzieć że każdy z chłopaków na zdjęciach bierze sterydy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Macho na skróty IP: *.chl.asp.gda.pl 27.02.04, 10:44 A potem chodzą takie goryle naładowane testoteronem i aż im ślina z pyska ciekinie,bo taka w nich agresja. No to nie wiem czy to dla otoczenia szkodliwe i niebezpieczne nie jest ;). A co do sportu jakim jest kulturystyka to nie można mylić zawodostwa i profesjonalizmu z głupotą osiedlowych pakerów bez karków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orlan sterydy czy steroidy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 10:46 Niewedziec czemu w srodowiskach medycznych wszyscy powtarzaja beleda nazwe sterydy slowo sterydy pochodzi od angielskiego steroids i powinno brzmiec steroidy tak jak nie mowimy przecierz alkalidy tylko alkaloidy od ang alkaloids. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marol Zostan Cielakiem to Zobaczysz czyli - Nu Pagadi !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 12:09 Kochana Redakcjo ! Aaaa ja jestem przypadkowo mezem kulturyst(...ki ?)ty ! ...bo ooooo my god, jaki mojej starej wyrusl dlugi ogon ... od zarzywania koksika .....sziiiiiit. Co robic. ? podpisano ... Zrozpaczony. ps a oto i inne niektore jajca uboczne tego szajsu hhehe ... czek dis aut mader fakers www.manikus.com/funny/?t=4986 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogus Linda Pij mleko bedziesz wielki IP: *.crowley.pl 29.02.04, 12:57 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubertt Re: Macho na skróty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 12:55 I dobrze niech te łyse koksy same sie wytrują!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Macho na skróty IP: 213.17.133.* 11.03.04, 13:15 w ogóle nie rozumiem co pięknego mężczyzni (i niektóre laski) widzą w napakowanych,śmiesznych monstrach tzw. kulturystach czyli zakochanych w sobie narcyzach. są kuriozalni zwłaszcza na tzw. zawodach gdzie puszą się jak gołębie podczas godów. Odpowiedz Link Zgłoś