Dodaj do ulubionych

Macho na skróty

IP: *.era.pl 26.02.04, 20:08
co drugi "siłacz" na pakerni koksuje, aż świszczy, a kolegom mówi, że to na
jogurtach "buły" mu rosną :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ss Re: Macho na skróty IP: *.comnet.krakow.pl 26.02.04, 21:19
      Przykre to co powiem, ale jesli sa tacy glupi, to niech ich spotka los myszy.
      • Gość: zobacz.glt.pl 42 cm w bicepsie - czy da się więcej bez sterydów? IP: 80.48.251.* 11.03.04, 12:59
        Powiem tak, nigdy nie brałem koksów, ćwicze dla poprawienia
        sobie kondyci - ot takie sobie hobby, czasem ze znajomymi jakaś piłka itd.

Jednak ćwiczę już sporo lat, wg. najlepszych zaleceń co do ilości powtórzeń,
        serii czy czasów na odpoczynek.
        Kazdą serie ćwicze przeważnie raz na 5 dni, ciężary po 4-12 powtórzeń, przy 8-
        12 seriach itd.
        Nie biore sterydów, a odżywki biorę od święta. Nie jestem taki głupi by płacić
        po 200 zł za odżywki na msc, niektórzy płaca i 300 zł i więcej buhaha.

I co? Ano wychodze z założenia że nie da się przekroczyć np: 42 cm w bicepsie
        bez innych pomocy. Nie wiem czy da się też brać na klatę wiecej jak 140 kg bez
        odżywek czy sterydów.
        Za "chiny" nie moge przejśc 42 cm czy 140 kg.
        Dlatego sądze że każdy patafian któy buerze po 180 kg czy ma 48cm w bicepcie -
        to po psortu sterydziaż.
        Dla jakiś paru cm nabawić się problemów z jądrami itd... czy to jest warte?

Buhahah
        www.zobacz.glt.pl

• Gość: jacek Re: Macho na skróty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 22:22
      Większych bzdur o sterydach dawno nie czytałem. Co drugi paker je bierze i
      jakos nie słychać żeby komukolwiek cokolwiek się stało. A biosteron sprzedają
      bez recepty.
      • Gość: Michu Re: Macho na skróty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 12:27
        Tylko pół roku życia myszy to przy ich czasie życia ~2 lata to jest u człowieka
        ok. 17 lat ostrego "koksowania". Nie sądzę, że masz kolegów, którzy tak długo
        biorą sterydy w dużych dawkach, nie dadzą rady. Więc to nie bzdury !!!
    • Gość: mniejsza o to Re: Macho na skróty IP: *.ntvk.com.pl / 195.116.93.* 26.02.04, 22:58
      Jak chcą niech sobie biorą.
      Taki element po serii strzałów jakiegoś gówna czuje sie pewny,ale to tylko na
      chwilke.
      Za pare lat będzie wyglądał jak dętka i wtedy sie okaże kto jest kozak:P
    • Gość: yanneck o mario! IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 23:19
      od kiedy to marihuana jest substancja chemiczna?!? ja tam przynajmniej
      widzialem, ze to rosnie w glebie... PEACE TO THE NATURE! :)
    • Gość: jaxa Re: Macho na skróty IP: *.acn.waw.pl 26.02.04, 23:25
      "Stały się trzecim po marihuanie i amfetaminie specyfikiem chemicznym najczęściej nadużywanym
      przez młodzież."

Ależ marihuana nie jest specyfikiem chemicznym, lecz produktem jak najbardziej naturalnym.
    • Gość: pakero Re: Macho na skróty IP: 205.151.226.* 26.02.04, 23:47
      To co tu pisza o androgennym dzialaniu wszystkich sterydow to bullshit, jakby
      nie bylo oxandrolonu (co prawda drogi jest, ale nie dziala androgennie i na
      dodatek jest w tabsach a nie w szotach).
    • Gość: ????? Re: Macho na skróty IP: *.cdh.it / *.cdh.it 27.02.04, 00:45
      jestem zona kulturysty, i wiem dobrze jak wyglada ten sport - sport - nie
      jakies wyglupy, wiadomo, ze 60% chlopakow cwiczaych w silowniach wiecej bierze
      niz cwiczy, ludziom trudno jest zrozumiec o co chodzi w tym sporcie, ze to nie
      tylko leki, w sumie widac - "napakowac" kazdy sie potrafi, ale definicja,
      dieta, aerobik ???? z wierzchu wielkie, ale jak zaczniesz "rozbierac"
      warstwy .... to nic z tego ciekawego nie zostaje. przykro jest, ze zmniejsza
      sie znaczenie, bierze sie jak witaminy, z drugiej strony to nie sa jakies
      trucizny - sa to leki, jakie podaje sie chorym. najwazniejsze nie zapominac,
      ze NO PAIN NO GAIN
      • Gość: Kulturysta Re: Macho na skróty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.04, 12:07
        Dziwie sie, ze nie uwaza pani lekow branych przez kulturystow za trucizny, lekow pobieranych w ilosciach przekraczajacych nawet 200 razy dawki lecznicze. Kazdy lek jest trucizna.Wystarczy przeczytac jakie skutki uboczne moze wywolac zwykla tabletka aspiryny przyjmowana w normalnych dawkach leczniczych...a co tu mowic o bardzo silnych lekach w dawkach 200 razy wiekszych? Do kazdego leku dolaczana jest dluga lista skutkow ubocznych jaki lek moze wywolac.Kulturystyka interesuje sie od 12lat, regularnie trenuje 4razy w tygodniu. Jestem zapalonym kulturysta i doskonale wiem na czym to wszystko polega. A Pani glos w tej sprawie ubliza powaznym kulturystytom i szkodzi jej nowym adeptom.
    • Gość: Profesor Steroidy - a nie sterydy... IP: *.client.comcast.net 27.02.04, 01:51
      to po pierwsze. Po drugie, szanowny panie autorze, pisanie o skutkach ubocznych
      u mysz, to jest totalny kretynizm...Ale w koncu to Gazeta.pl, czego tu madrego
      sie spodziewac!!!
    • Gość: petrol71 Re: Macho na skróty IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 06:52
      Jest mi przykro że "naukowi" ludzie a piszą głupoty.
      Nigdy nie napisze nikt normalnego artykuły jeżeli nie pogada z kimś z
      środowiska.
      Ale trzeba chcieć.petrol71
      • ksin Re: Macho na skróty 27.02.04, 07:39
        ten artykul pisala jakas ciota
        • Gość: Graf Zero Re: Macho na skróty IP: *.zagiel.com.pl / *.zagiel.pl 27.02.04, 10:29
          Cwiczę od roku 3 razy w tygodniu po 2 godziny na siłowni naprawdę intensywnie.
          Jednak nie biorę. Moja decyzja, ale jak czasami widzę jak klienci którzy
          zaczęli przychodzić na siłkę dużo później niż ja a szybko zaczynają wyglądać
          jak kwadraty jakoś tak zaczynam mieć wątpliwości czy rzeczywiście nie warto
          spróbować pójść łatwiejszą drogą. Jeszcze się trzymam :) ale im bliżej lata tym
          trudniej :(
    • Gość: trollbk Re: Macho na skróty IP: *.polcard.com.pl / *.polcard.com.pl 27.02.04, 10:27
      Może nieco precyzji skoro to pisali doktorzy. Chyba chodziło o nielegalne
      substancje chemiczne? Nie wierzę że więcej ludzi zażywa/nadużywa narkotyków czy
      sterydów niż np. aspiryny, C2H5OH, nikotyny.
      Ponadto dlaczego zawsze PAŃSTWO wie lepiej co obywatele powinni zażywać, czy
      robić a czego nie? Jeżeli pakerzy nie szkodzą otoczeniu a samym zażywaniem
      chyba nie szkodzą to dlaczego nie? Dlaczego trzeba jeździć w kasku na motorze,
      czy zażywać tabaki? Ok niech państwo decyduje za dzieci, ale jeżeli ktoś ma 18
      lat to jeżeli nie szkodzi innym to niech robi co zechce ze swoim życiem i
      zdrowiem. Zawsze można powiedzieć że potem z podatków muszą być większe nakłady
      na leczenie osób które uszkodziły sobie zdrowie. Niemniej jakoś nie ma takich
      wątpliwości przy sprzedaży alkoholu, czy papierosów. Ponadto akurat po
      sterydach ewentualne umieranie jest błyskawiczne na zawał i kosztów wieeelkich
      jak leczenie raka krtani nie generuje.
      Reasumując moim skromnym zdaniem wszystko można lae z wolna i z ostrożna.
    • Gość: macho Re: Macho na skróty IP: *.net.autocom.pl 27.02.04, 10:32
      jakis czas temu pewnien socjolog mówił że "karki są wszędzie i trzeba z nimi
      walczyć!" teraz ten plantator syntetycznej ganji wypowiada sie bardzo rzeczowo
      o czymś czego nie rozumie.... Drodzy Naukowcy czy was popierdoliło do reszty?
    • Gość: macho i jeszcze jedno... IP: *.net.autocom.pl 27.02.04, 10:44
      dlaczego przy tym artykule pokazujecie zdjęcia z bydgoskich "debiutów" z przed
      dwóch czy trzech lat? tak tylko dla lepszego efektu czy może chcecie powiedzieć
      że każdy z chłopaków na zdjęciach bierze sterydy?
    • Gość: A. Re: Macho na skróty IP: *.chl.asp.gda.pl 27.02.04, 10:44
      A potem chodzą takie goryle naładowane testoteronem i aż im ślina z pyska
      ciekinie,bo taka w nich agresja. No to nie wiem czy to dla otoczenia szkodliwe
      i niebezpieczne nie jest ;). A co do sportu jakim jest kulturystyka to nie
      można mylić zawodostwa i profesjonalizmu z głupotą osiedlowych pakerów bez
      karków.
    • Gość: Orlan sterydy czy steroidy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 10:46
      Niewedziec czemu w srodowiskach medycznych wszyscy powtarzaja beleda nazwe
      sterydy slowo sterydy pochodzi od angielskiego steroids i powinno brzmiec
      steroidy tak jak nie mowimy przecierz alkalidy tylko alkaloidy od ang
      alkaloids.
    • Gość: Marol Zostan Cielakiem to Zobaczysz czyli - Nu Pagadi !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 12:09
      Kochana Redakcjo ! Aaaa ja jestem przypadkowo mezem
      kulturyst(...ki ?)ty ! ...bo ooooo my god, jaki
      mojej starej wyrusl dlugi ogon ... od zarzywania
      koksika .....sziiiiiit. Co robic. ? podpisano ...

Zrozpaczony.

ps
      a oto i inne niektore jajca uboczne tego szajsu hhehe ...
      czek dis aut mader fakers www.manikus.com/funny/?t=4986
    • Gość: Bogus Linda Pij mleko bedziesz wielki IP: *.crowley.pl 29.02.04, 12:57
      ...
    • Gość: Hubertt Re: Macho na skróty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 12:55
      I dobrze niech te łyse koksy same sie wytrują!!!
    • Gość: ola Re: Macho na skróty IP: 213.17.133.* 11.03.04, 13:15
      w ogóle nie rozumiem co pięknego mężczyzni (i niektóre laski) widzą w
      napakowanych,śmiesznych monstrach tzw. kulturystach czyli zakochanych w sobie
      narcyzach. są kuriozalni zwłaszcza na tzw. zawodach gdzie puszą się jak gołębie
      podczas godów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka