Gość: Snajper IP: 199.243.74.* 26.03.04, 20:28 Chetnie bym tez widzial na Marsie cale SLD i Kwacha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maniek Miller w Kosmosie IP: *.011-145-73746f3.cust.bredbandsbolaget.se 26.03.04, 20:59 Jakos nic nie wspominasz o Lepperze i jego kolezance Beger. Czyzby Balcerowicz tez mial leciec na Marsa???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NitaJerzy Zapewne IP: *.toya.net.pl 26.03.04, 21:06 Zapewne gdyby Polacy bawili się w podbijanie kosmosu, pełno by tam dziś fruwało pustych butelek „Polmosu”, a świat cały żyłby nadzieją, że kiedyś naprawdę rozkwitnie jakieś pozaziemskie życie - w butelce po „Żytniej”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Ale glupi tytul, GW leczcie sie !!!!!! IP: 208.247.54.* 26.03.04, 21:54 Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Nasi w kosmosie 26.03.04, 23:34 A gdzie jest Białystok?;) -białostocczanin- Odpowiedz Link Zgłoś
eyemakk woooo... czlowiek z tego samego uniwerku? 28.03.04, 04:36 Princeton. No, gratuluje, Tomasz. Mozna powiedziec, zes wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu. Fajnie przeczytac notke, a zaraz potem komentarz kogos, kto jest blisko Bohatera calego artykulu. W sumie to mlody facet ten Profesor Paczyński. W "Wyborczej" mogli by napisac ze facet zyje i ma sie dobrze, bo jeszcze ktos pomysli ze to odznaczenie posmiertne... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: woooo... czlowiek z tego samego uniwerku? IP: *.Princeton.EDU 28.03.04, 21:48 eyemakk... - dziekuje za gratulacje. Pana Profesora spotkalem tylko jeden raz. Nie jestem blisko Bohatera z racji tego, ze zajmuje sie nie astrofizyka a fizyko-chemia nowych materialow. Zdarza mi sie przejezdzac obok budynku obserwatorium ;) Z pewnoscia ucieszylby sie z okreslenia "mlody facet". I tak na marginesie, wydaje mi sie, ze w Polsce czesto myli sie dwoch wybitnych astrofizykow: Profesora Wolszczana i Profesora Paczynskiego. pozdr. ---- No guts - no glory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowa SZARAWARSKIEGO Z KUMPLAMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 11:21 W PIERWSZYM RZEDZIE WYSŁAC TAM SZARAWARSKIEGO Z KUMPLAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu (Golec) Re: Nasi w kosmosie IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.pl 28.03.04, 20:44 Co to do diabła jest Rypin?! :) Odpowiedz Link Zgłoś