Dodaj do ulubionych

prośba do moderatora o poradę

31.05.16, 23:21
Próbowałam jakoś dostać się na forum nauka i to mi się udało poprzez wklejenie adresu n.p.:
forum.gazeta.pl/forum/f,32,Nauka.html?t=1461790085866
Jednakże, kiedy chcę wrócić na forum Nauka z jakiegokolwiek wątku, to po naciśnięciu na znak "Nauka" otwiera się adres:
forum.gazeta.pl/forum/f,32,Nauka.html
po czym natychmiast jestem przekierowywana na strony z ogłoszeniami politycznymi.
Jak tego uniknąć?
Obserwuj wątek
    • by_t Re: prośba do moderatora o poradę 01.06.16, 00:46
      Ktoś Ci sprzedał ?miękki? błąd 404 ? są różne możliwości ?albo gazeta w taki sposób chce wymusić płatności za prenumeratę ? albo administracja forum coś kombinuje ? i z cyklu ?teorie spiskowe? już zaczyna się eliminacja niewygodnych - na podstawie uchwał nowej władzy (żartuje ..ale nie bardzo)
      Skasować ciasteczka ? przejść na płonącego lisa i używać trybu prywatnego (wykasować poprzednie sposoby i wchodzić przez skopiowany adres) ? pewnie są jeszcze inne sposoby ale nie jestem specjalistą.
    • pomruk Re: prośba do moderatora o poradę 01.06.16, 00:51
      Niestety, nie wiem. Może Asteroida2 coś poradzi?
      To chyba raczej problem do zgłoszenia Administracji.
      Nie potrafiłem odtworzyć Twoich problemów. Natomiast z kolei zauważyłem, że miewam ostatnio inne: gdy korzystam z przeglądarki Firefox kliknięcie na tytuł posta nie rozwija go, lecz odtwarza się początkowy obraz wątku z tytułami postów. Problem nie występuje w Internet Explorerze... (Standardowe "wyczyszczenie ciasteczek" nie pomaga).
    • nikodem321 Re: prośba do moderatora o poradę 01.06.16, 01:33
      Przez chwilę właśnie też tak miałem. Po zamknięciu okien z gazera.pl i wyborcza.pl problem ustąpił. Może to zbieg okoliczności.
      Może im się serwer krzaczy.
      Ja- Chrome
    • asteroida2 Re: prośba do moderatora o poradę 02.06.16, 08:54
      Mi też przez pewien czas nie działał link forum.gazeta.pl/forum/f,32,Nauka.html

Ale nigdzie mnie nie przekierowywało, tylko wyświetlał się brak strony. Podejrzewam że gazeta.pl coś przestawiała na swoich serwerach i część linków przestała działać. Teraz wydaje się że wróciło do normy.
      • majka_monacka Re: prośba do moderatora o poradę 02.06.16, 11:10
        asteroida2 napisał:

> ...... Teraz wydaje się że wróciło do normy.

U mnie wróciło do normy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka