Gość: józio IP: *.polkomtel.com.pl 15.12.04, 10:31 Wszedłem na stronę i przeczytałem "International Contest of Computer Animation". Nic dodać, nic ująć. Panie redaktorze, jest jeszcze odnośnik z polskim tłumaczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan Bies Re: Konkurs Wiedzy Informatycznej IP: *.77.classcom.pl 15.12.04, 12:02 Polish version - to włąśnie polska wersja. Józiu daj sobie spokój z liceum i wracaj do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi76 Re: Konkurs Wiedzy Informatycznej 15.12.04, 14:09 bo moze to jest artykul dla inteligentnych i trzeba samemu wpasc na to ze to liceum moze przygotowywac kilka konkursow - konkurs wiedzy informatycznej i konkurs animacji komputerowej. www.lo4.szczecin.pl/konkursy/II_ogolnopolski/regulamin.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józio Re: Konkurs Wiedzy Informatycznej IP: *.polkomtel.com.pl 15.12.04, 14:19 Przepraszam Redaktora, nie zauważyłem linków małymi literkami pisanych, zwróciłem uwagę na DUŻE LITERY. Choć wydaje mi się, że można było, i lepiej by było, wstawić link bezpośrednio do konkursu informatycznego, a nie na główną stronę, gdzie jest reklamowany konkurs animacji. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś