Dodaj do ulubionych

Co zydzi testowali na pokladzie Columbii?

IP: *.vic.bigpond.net.au 02.02.03, 08:49
Co Columbia miala na pokladzie, ze NASA ostrzega przed zblizaniem sie do
jej, jak podano oficjalnie, toksycznych szczatkow? Bron jadrowa, chemiczna
czy tez biologiczna, testowana na orbicie przez zydowskiego przestepce
wojennego?
Obserwuj wątek
    • Gość: kleicna Re: Co zydzi testowali na pokladzie Columbii? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.03, 21:37
      Zapewne testowali nowoczesną broń do walki z głupotą i kretynizmem.
    • pulbek Nic tu po tobie Kagan /nt/ 02.02.03, 22:19
    • zwyczajny Kaganie, buraku jeden, wróć do rozważań 03.02.03, 02:36
      na temat metafizyczne. Tam kazdy może belkotac jak chce.
      • Gość: Kagan Do pulbeka itp. jentelygentow IP: *.vic.bigpond.net.au 03.02.03, 09:14
        zwyczajny napisał:
        na temat metafizyczne. Tam kazdy może belkotac jak chce.
        K: Jak nie macie argumentow ad meritum, to sie nie
        kompromitujcie argumentacja ad personam...:(
        • Gość: wali7 Re: Do pulbeka itp. jentelygentow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.03, 11:02
          nieszanowny kaganie,
          takich jak ty palantów należy zamykać w zoo
          ten kto cię nauczył pisać popełnik wielki błąd
          pozdrawiam innych dyskutantów
          • Gość: Widz Ad personam7" IP: 217.11.129.* 04.02.03, 11:18
            Kagan wymaga współczucia, jest schizofrenikuem, ma na to papiery. Ale jestem za
            tym , aby a nim na tym forum nie dyskutować.

W.
            • Gość: Kagan Re: Ad personam7' IP: *.vic.bigpond.net.au 04.02.03, 14:08
              Gość portalu: Widz napisał(a):
              Kagan wymaga współczucia, jest schizofrenikuem, ma na to papiery. Ale jestem za
              tym , aby a nim na tym forum nie dyskutować.
              K: Jak mozna zostac "schizofrenikuem"?
              I czemu sie tak boisz mych argumentow, ze chcesz mej banicji?
            • Gość: konus Re: Ad personam7' IP: *.abo.wanadoo.fr 08.02.03, 21:59
              Gość portalu: Widz napisał(a):

> Kagan wymaga współczucia, jest schizofrenikuem, ma na to papiery. Ale jestem
              za
              >
              > tym , aby a nim na tym forum nie dyskutować.
              >
              > W.
              I tu sie mylisz,juz dosc dawno temu Kagan pisalze,papiery to wszystkie,o calym
              rodzie zostaly za murem w W-wie gdy uciekal na strone aryjska.Chyba ze,sobie
              wyrobil w SB zanim wyciekl za granice.
          • Gość: Kagan Re: Do pulbeka itp. jentelygentow IP: *.vic.bigpond.net.au 04.02.03, 14:11
            Gość portalu: wali7 napisał(a):
            nieszanowny kaganie,
            takich jak ty palantów należy zamykać w zoo
            ten kto cię nauczył pisać popełnik wielki błąd
            pozdrawiam innych dyskutantów
            K: Czemu sie az tak boisz dyskusji o przeprowadzaniu przez
            USA i Izrael doswiadczen z bronia A, B i C na pokladzie
            Columbii, ze uciekasz sie do argumentow ad personam?
            • Gość: wali7 Odpowiedź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.03, 10:06
              witam,
              co zatem rozumiesz pod pojęciem "doświadczenia na broni ABC"? Czy może astronauci zakazili się na orbicie wąglikiem, zagazowali fosgenem, a na końcu odpalili sobie w kokpicie małą bombkę atomową - akurat 64 km nad Ziemią?
              Tak, przyznam, moje argumenty są ad personam, ale takie stosuję wyłącznie gdy widzę określenia "żydki, arabusy, polaczki". Czytając twoje wypowiedzi doszedłem do wniosku, że śmierć 7 ludzi sprawiła ci przyjemność. A wytłumacz mi, proszę różnicę między śmiercią 1 człowieka a zagładą miliona ludzi- w wypadku, wojnie, zarazie, czy z głodu? Każda śmierć jest równie wielką tragedią, i mieszanie do tego ideologii jest co najmniej niestosowne. Można nie lubić J. Busha, można nie zgadzać się z tym co państwo Izrael robi w Palestynie, ale popisywanie się przy okazji tak wielką nienawiścią i szowinizmem świadczy o bardzo wielkiej frustracji lub po prostu głupocie.
              • Gość: Kagan Re: Odpowiedź IP: *.vic.bigpond.net.au 05.02.03, 10:25
                Gość portalu: wali7 napisał(a):
                witam,
                co zatem rozumiesz pod pojęciem "doświadczenia na broni ABC"? Czy może
                astronauci zakazili się na orbicie wąglikiem, zagazowali fosgenem, a na końcu
                odpalili sobie w kokpicie małą bombkę atomową - akurat 64 km nad Ziemią?
                K: Wystarczy, ze prowadzili badania nad bronia A, B lub C, bo skad inaczej te
                ostrzezenia o wysokiej toksycznosci szczatkow Columbii?

W: Tak, przyznam, moje argumenty są ad personam, ale takie stosuję wyłącznie
                gdy widzę określenia "żydki, arabusy, polaczki". Czytając twoje wypowiedzi
                doszedłem do wniosku, że śmierć 7 ludzi sprawiła ci przyjemność.
                K: NIE! Tylko smierc jednego z nich. Reszte zaluje, ale byli sami sobie winni,
                ze polecieli z przestepca wojennym!

W: A wytłumacz mi, proszę różnicę między śmiercią 1 człowieka a zagładą miliona
                ludzi- w wypadku, wojnie, zarazie, czy z głodu? Każda śmierć jest równie wielką
                tragedią, i mieszanie do tego ideologii jest co najmniej niestosowne. Można nie
                lubić J. Busha, można nie zgadzać się z tym co państwo Izrael robi w
                Palestynie, ale popisywanie się przy okazji tak wielką nienawiścią i
                szowinizmem świadczy o bardzo wielkiej frustracji lub po prostu głupocie.
                K: NIE! O moim prycypialnym sprzeciwie przeciwko polityce USA, ktora toleruje
                zbrodnicze rezymy w izraelu, arabii saudyjskiej, egipcie i szeregu innych
                panstw swiata, a u siebie rownie odrazajaca kare smieci.
                Niestety, jesli ktos definitywnie poczytalny (przeciez niepoczytalnego by nie
                wyslali na orbite) chwali sie publicznie tym, ze zamordowal szereg ludzi,
                to nie bede zalowal jego smierci, a wrecz przeciwnie!
    • Gość: KATOLIK BOG PRZESTRZEGA: IP: *.57.96.35.Dial1.Tampa1.Level3.net 04.02.03, 16:19
      BOG PRZESTRZEGA:

Dla mnie sprawa przesadzona... . Nie dosc ze na pokladzie
      leci Izraelita z Tora od rabina z Auschwitz, to i jeszcze prom
      rozbija sie nad Texasem, rodzimym stanem prezydenta Busha,
      w przeddzien wojny, to i malo tego, ...rzecz dzieje sie nad
      miejscowoscia o nazwie Palestyna (?????).

Jakich wiecej znakow mozna sie domagac.
    • Gość: . A co testowali na pokładzie Columbii cykliści? IP: *.intranet.opi / 192.2.1.* 04.02.03, 19:21
      Myślę, że można by jeszcze spytać o to co tam robili Indyjczycy (Kaplana
      Chawla), mężowie(Rick Husband), brunatni(David Brown, hm... David?), czy
      chłodni irlandczycy (William McCool) - oczywiście robili zdjęcia tajnym
      laboratoriom irackim o których w środę ma mówić Colin Powell. Administracja
      federalna ma nadzieję znaleźć te dane na czas. To takie proste.
      Pzdr.
      • Gość: Kagan Re: A co testowali na pokładzie Columbii cykliści IP: *.vic.bigpond.net.au 05.02.03, 10:03
        Gość portalu: . napisał(a):
        Myślę, że można by jeszcze spytać o to co tam robili Indyjczycy (Kaplana
        Chawla),
        K: Kaplanka falszywych hinduskich bostw, stad gniew Jehowy!

- mężowie(Rick Husband),
        K: pewnikiem niewierni!

- brunatni(David Brown, hm... David?),
        K: Brud!

- czy chłodni irlandczycy (William McCool)
        K: Stad ten lod, co zniszczyl plytki...

- oczywiście robili zdjęcia tajnym laboratoriom irackim o których w środę ma
        mówić Colin Powell. Administracja federalna ma nadzieję znaleźć te dane na
        czas. To takie proste.
        Pzdr.
        K: Nawz. :)
        • Gość: kleicna Re: Testowali środek na porost włosów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 13:03
          Jeden człowiek nie musi odpowiadać za czyny swojego przywódcy, nie odpowiada za
          cały naród. Wszak nie wszyscy Niemcy to zbrodniarze wojenni, nie wszyscy Polacy
          zabijali Żydów. Nie mozna uogólniać. W ten sposób krzywdzimy ludzi, którzy nie
          zasługują na słowa przytoczone przez Ciebie Kaganie.
          • Gość: Kagan Re: Testowali środek na porost włosów IP: *.vic.bigpond.net.au 08.02.03, 05:46
            Gość portalu: kleicna napisał(a):
            Jeden człowiek nie musi odpowiadać za czyny swojego przywódcy, nie odpowiada za
            cały naród. Wszak nie wszyscy Niemcy to zbrodniarze wojenni, nie wszyscy Polacy
            zabijali Żydów. Nie mozna uogólniać. W ten sposób krzywdzimy ludzi, którzy nie
            zasługują na słowa przytoczone przez Ciebie Kaganie.
            K: Pisalem TYLKO o Ramonie i Szaronie, a NIE o zydach w ogole!
    • Gość: AndrzejM Re: Co zydzi testowali na pokladzie Columbii? IP: *.acn.pl 05.02.03, 16:19
      Codziennnie, na Ziemi żegna się z życiem setki tysięcy osób.
      Są wśród nich i lekkomyślni turyści, których śmierć w Tatrach poruszyła nas
      ostatnio, i - napewno - bohaterowie, którzy tracili swe życie ratując innych
      lub poświęcali się dla celu, ktorzy uznali za nadrzędny. Są ofiary wypadków
      drogowych. Wojen. Są przestępcy. Są oczywiście w większosci ludzie umierający
      tzw śmiercią naturalną, albo z głodu i nędzy.

Dlaczego zatem przeciętnego mieszkańca Ziemi tak bardzo porusza taka sprawa ,
      jak katastrofa Challangera, Columbii, jak śmierc rosyjskich czy amerykańskich
      astronautów? Czy są oni uważnia za bardziej godnych uwagi, bólu, współczucia?!

Oczywiście że nie w tym rzecz. Tylko ,że w umysłąch nawet tępaków i cyników
      istnieje jednak odczucie, że oni (astromauci) w pewien szczególny sposób
      reprezentują nas wszystkich ma drodze, którą jeszcze nikt nie stąpał, że ich
      sukcesy są naszymi sukcesami a ich porażki lub smierc naszą porażką lub
      śmiercią.
      Nie w tym też rzecz że to, jak mi się napisało "odczucie" jest jakoś słuszne w
      jakiejś tam "skali bezwzględnej". Ale jestem przekonany, że ono jest, ja tak to
      zawsze odczuwałem i spotykałem się z nim u bardzo wielu różnych, bardzo różnych
      osób, nawet z poza naszego jak to się określa czasem "kręgu cywilizacyjnego"

I wświetle tego rozważanie aspektów etnicznych czy finansowych czy
      przynależności "państwowej" samej Columbii jeat bardzo ponurym zjawiskiem w
      gronie uczestników forum NAUKA.

Może przesadzam, ale to jest obrzydliwe. Nie każdy TAK tu występujący ma
      usprawiedliwienie takie, jak Kagan. A może jednak by się przebadać?

A.

• Gość: Kagan Re: Co zydzi testowali na pokladzie Columbii? IP: *.vic.bigpond.net.au 08.02.03, 05:44
        A masz jakis argument poza personalnymi atakami na mnie?
    • Gość: DSD Nowa, niezwykle grozna bron biologiczna IP: 212.33.88.* 06.02.03, 11:02
      Nazywa sie teotron. Zaatakowany nia ateista zmienia sie w czlowieka gleboko wierzacego. Lojalnie ostrzegam,
      nastepny prototyp maja testowac w Australii.
      • Gość: Kagan Re: Nowa, niezwykle grozna bron biologiczna IP: *.vic.bigpond.net.au 08.02.03, 05:43
        Gość portalu: DSD napisał(a):
        Nazywa sie teotron. Zaatakowany nia ateista zmienia sie w czlowieka gleboko wie
        rzacego. Lojalnie ostrzegam, nastepny prototyp maja testowac w Australii.
        K: Sadzac po Australii, to cos zupelnie odwrotnego (w Australii ponad 25%
        ludnosci jest areligijna)...
        • Gość: DSD Re: Nowa, niezwykle grozna bron biologiczna IP: 212.33.88.* 08.02.03, 09:57

> Nazywa sie teotron. Zaatakowany nia ateista zmienia sie w czlowieka gleboko wie
          > rzacego. Lojalnie ostrzegam, nastepny prototyp maja testowac w Australii.
          > K: Sadzac po Australii, to cos zupelnie odwrotnego (w Australii ponad 25%
          > ludnosci jest areligijna)...

DSD: Czas przyszly Kaganie, tam byl czas przyszly... To przez te 25% miesa armatniego wybrano Australie na
          poligon.
          • Gość: Kagan Re: Nowa, niezwykle grozna bron biologiczna IP: *.vic.bigpond.net.au 09.02.03, 04:04
            Nazywa sie teotron. Zaatakowany nia ateista zmienia sie w czlowieka gleboko wie
            rzacego. Lojalnie ostrzegam, nastepny prototyp maja testowac w Australii.
            K: Sadzac po Australii, to cos zupelnie odwrotnego (w Australii ponad 25%
            ludnosci jest areligijna)...
            DSD: Czas przyszly Kaganie, tam byl czas przyszly... To przez te 25% miesa arma
            tniego wybrano Australie na poligon.
            K: O ile wiem, to najazd ma byc na Irak, bo tam, a nie w Australii
            jest najwiecej ropy naftowej...
            • Gość: DSD Re: Nowa, niezwykle grozna bron biologiczna IP: 212.33.88.* 09.02.03, 10:28
              > K: O ile wiem, to najazd ma byc na Irak, bo tam, a nie w Australii
              > jest najwiecej ropy naftowej...
              DSD: Irak to bedzie swoja droga. Ale tam jest za malo ateistow na testowanie teotronu.
              • Gość: Kagan Re: Nowa, niezwykle grozna bron biologiczna IP: *.vic.bigpond.net.au 09.02.03, 14:02
                K: O ile wiem, to najazd ma byc na Irak, bo tam, a nie w
                Australii jest najwiecej ropy naftowej...
                DSD: Irak to bedzie swoja droga. Ale tam jest za malo
                ateistow na testowanie teotronu.
                K: Sam wiec przyznajesz, ze religianctwo to wynik
                cpania... ;)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka