Dodaj do ulubionych

Widziałem zdjęcia rakiety lądującej na księżycu.

17.09.06, 13:24
Moja koleżanka zrobiła zdjęcia lądowania rakiety na księżycu ,siedzieliśmy
właśnie na werandzie w naszym domu w Łomży kiedy nagle to zobaczyliśmy !
Ktoś ,tzn jakaś rakieta właśnie lądowała na księżycu ,udało nam się zrobić
zdjęcia :
skafander-i-hiena.blog.pl/archiwum/index.php?nid=11220866
za ile można sprzedać jakiejś agencji takie unikalne zdjęcie doradzcie.
Obserwuj wątek
    • arnikaarnika Re: Widziałem zdjęcia rakiety lądującej na księży 17.09.06, 17:51
      CO KTO SIE ORIENTUJE
    • Gość: kpsting Re: Widziałem zdjęcia rakiety lądującej na księży IP: 12.75.171.* 17.09.06, 19:59
      dluga ta rakieta...
      • arnikaarnika Re: Widziałem zdjęcia rakiety lądującej na księży 18.09.06, 06:10
        Myślicie że to rosyjska czy amerykańska?
        • sojuz1 Re: Widziałem zdjęcia rakiety lądującej na księży 18.09.06, 16:29
          Jako światowej sławy ekspert w zakresie lotów kosmicznych i były kosmonauta
          stwierdzam, że to rakieta radziecka.
          • arnikaarnika Re: Widziałem zdjęcia rakiety lądującej na księży 18.09.06, 19:52
            A nie rosyjska ? Bo radziecka to by musiała być w kosmosie z 14 lat jakoś a
            niewiem czy starczyło by jej paliwa.
            • sojuz1 Re: Widziałem zdjęcia rakiety lądującej na księży 18.09.06, 21:16
              arnikaarnika napisała:

> A nie rosyjska ? Bo radziecka to by musiała być w kosmosie z 14 lat jakoś a
              > niewiem czy starczyło by jej paliwa.
              Oni mają swoje sposoby, nie martw się. To nie amerykański złom.
              • arnikaarnika Re: Widziałem zdjęcia rakiety lądującej na księży 19.09.06, 02:17

Tak słyszałem alkaliczne baterie słoneczne o przedłużonej żywotności ?
                • arnikaarnika Re: Widziałem zdjęcia rakiety lądującej na księży 23.09.06, 12:49
                  Tak ?
                  • Gość: Bron Re: Widziałem zdjęcia rakiety lądującej na księży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:35
                    Oczywiscie, Duracel.
    • europitek Re: Widziałem zdjęcia rakiety lądującej na księży 23.09.06, 16:09
      No to będziesz miał poważny problem: zdjęcie zrobiła _Koleżanka_, ale z Twojej werandy. Będzie to więc współwłasność praw do zdjęcia ... i pewnie długie procesy o podział sławy i kasy. Aby tego uniknąć radzę Ci zastosować najprostsze rozwiązanie: oświadcz się Koleżance. Małżeństwo zawierajcie bez intercyzy, a ustawowa wspólność majątkowa automatycznie rozwiąże cały problem.
      Poza tym, to bystra dziewczyna - umie się znaleźć we właściwym miejscu o właściwym czasie i właściwie zachować. A to duuuża zaleta (mogła się np. rozpłakać i uciec). Tylko czy ona zechce fajtłapę, który przepuścił taką kosmiczną okazję? Może jednak tak - wszak byliście na _Twojej_ werandzie.
      • arnikaarnika Re: Widziałem zdjęcia rakiety lądującej na księży 24.09.06, 05:08
        CZyli że można powiedzieć że odkrycia dokonano w moim że tak powiem
        OBSERWATORIUM ?
        • europitek Re: Widziałem zdjęcia rakiety lądującej na księży 24.09.06, 09:08
          Jestem tego zdania, że tak można powiedzieć.
      • Gość: Kalikst Re: Widziałem zdjęcia rakiety lądującej na księży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 09:07
        Mylisz się, europitek. Małżeńska współność majątkowa nawiązuje się w chwili
        zawarcia związku, a posiadane uprzednio dobra stanowią majątek odrębny
        małżonków. Skoro koleżanka wykonała zdjęcie przed zawarciem związku, to
        poporzez małżeństwo nie nabędzie on praw autorskich do tej fotografii.
        Zresztą w przypadku praw autorskich sprawa jest w ogóle bardziej skomplikowana.
        • europitek Re: Poprawka 24.09.06, 19:13
          Więc niech wniosą to zdjęcie do majątku wspólnego jakimś prawnie skutecznym oświadczeniem woli.
          • arnikaarnika Re: Poprawka 25.09.06, 09:09
            nie jestem pewien wola po pierwsze może się zawsze zmienić albo okazać się
            słabą ,moja koleżanka do 12 roku życia mówiła w akcie silnej woli że zostanie
            zakonnicą a już 4 lata później nie miała na to szans ! i z kąd się to w
            ludziach bierzee ?
            • tiges_wiz z kad? 25.09.06, 09:32
              skad sie w ludziach bierze to "z kad". Co to, u licha, za wyraz "kad"??
              • europitek Re: z kad? 26.09.06, 20:30
                kad - konkretna anomalia dysgraficzna.
                Czyźbyś nie wiedział?
                • tiges_wiz Re: z kad? 27.09.06, 09:08
                  a czy ta anomalia powoduje, ze nie umie sie korzystac ze slownikow? cos ma mozg
                  rzuca i wyraz "slownik" jest tez nieprzyswajalny?
            • europitek Re: Poprawka 26.09.06, 20:33
              To, co ja myślę, że Ty sugerujesz, nie jest, o ile mi wiadomo, przeszkodą we wspomnianym względzie.
              • arnikaarnika Re: Poprawka 27.09.06, 06:46
                Myślę że zbyt często miewasz zdanie na określony temat może czasem warto
                przyznać się po prostu że nie ma się zdania na jakiś temat bo nie wie się o co
                chodzi i z kąd się to w ludziach bierze !?
                • europitek Re: Poprawka 28.09.06, 16:01
                  Niestety, ten model (ja) już tak ma. Możliwe, że to jakaś wada konstrukcyjna (mutacja filozoficzna). Możliwe jednak, że "w założeniu" tak właśnie miało być. Za tą drugą możliwością przemawia empirycznie stwierdzony fakt, że jak wypowiem się w sprawie, o której nie mam pojęcia, to zawsze znajdzie się ktoś, kto mnie poprawi. I w ten oto sposób zawsze wiem, jak się sprawy mają w rzeczy samej.
                  A świat jest wielki i "spraw" nieskończoność ...
    • madzia1984 Re: Widziałem zdjęcia rakiety lądującej na księży 25.09.06, 22:07
      to nie rakieta, tylko samolot...:/ a zdjecie fajne :)
      • arnikaarnika Re: Widziałem zdjęcia rakiety lądującej na księży 26.09.06, 06:04
        Wyraz zkad bierze się z krainy adiakrytycznej
        Samolot ? Czy samoloten można dolecieć na księżyc ? Ty weź pomyśl Magda zanim
        coś napiszesz!
    • skoropis Re: Widziałem zdjęcia rakiety lądującej na księży 26.09.06, 09:49
      No zobacz. Powinno pierdutnąć w księżyc, a nic nie słychać było, żeby pierdutnęło.
    • jontek6 Buahahaha! To nie Forum Humorum, co za klientka... 27.09.06, 17:27
      Na jaki Księżyc kobieto? Chora jesteś? Z kogo oprócz siebie chcesz zrobić
      idiotę? Żenujące... :/ Wejdź na jakiś portal astronomiczny, skontaktuj się,
      pokaż to zdjęcie. Zabiją cię śmiechem.
      • arnikaarnika Re: Buahahaha! To nie Forum Humorum, co za klient 28.09.06, 09:36
        Mówisz tak bo mi zazdrościsz !
      • Gość: Steinhaus Re: Buahahaha! To nie Forum Humorum, co za klient IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:12
        Odpowiadasz na :
        jontek6 napisała:

> Na jaki Księżyc kobieto? Chora jesteś? Z kogo oprócz siebie chcesz zrobić
        > idiotę? Żenujące... :/ Wejdź na jakiś portal astronomiczny, skontaktuj się,
        > pokaż to zdjęcie. Zabiją cię śmiechem.

Jak na razie to idiotkę z siebie zrobiłaś ty. Sama się domyśl dlaczego.
      • Gość: kpsting Re: Buahahaha! To nie Forum Humorum, co za klient IP: 12.152.252.* 28.09.06, 18:08
        niestety, u pana kolejna porazka proby rozpoznania humoru w oryginalnym poscie
        tego watku.
        • arnikaarnika Re: Buahahaha! To nie Forum Humorum, co za klient 30.09.06, 06:31
          Proszę nie mieszajmy w to Pana to forum naukowe a nie religijne.
          • arnikaarnika Re: Buahahaha! To nie Forum Humorum, co za klient 09.10.06, 08:25
            czy napęd jonowy pozostawia jakiś ślad po przeleceniu rakiety ?
            • Gość: naiwna Re: Buahahaha! To nie Forum Humorum, co za klient IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 08:50
              > czy napęd jonowy pozostawia jakiś ślad po przeleceniu rakiety ?

Wszystko zalezy od tego, co przeleci, gdzie przeleci, i w jaki sposob przeleci.
              Mnie kiedys przelecial kolega. Na poczatku nie bylo zadnego sladu, ale w ciagu
              9 miesiecy ten slad zrobil sie bardzo wyrazny ;(
              • arnikaarnika Re: Buahahaha! To nie Forum Humorum, co za klient 09.10.06, 09:14
                a widziałaś może potem jakąś smugę za sobą ?
                • arnikaarnika Re: Buahahaha! To nie Forum Humorum, co za klient 10.10.06, 07:36
                  gdybyś zobaczyła tą smugę to mogło by znaczyć że był to napęd jądrowy .
    • slft Re: Widziałem zdjęcia rakiety lądującej na księży 13.10.06, 19:47
      To pewnie dzielni Amerykanie, którzy się spieszyli żeby być pierwsi na księżycu
      przed ruskimi :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka