Gość: http://szymczak.jogger.pl Re: "Dziennik": Internet Explorer odmienił nasze życie IP: *.teoc.pl 10.01.08, 17:20 IE przełomowy dobre sobie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demian Re: "Dziennik": Internet Explorer odmienił nasze życie IP: *.spray.net.pl 10.01.08, 17:20 Nie wnikam w intencję artukułu i nie wchodząc w dyskusję czy był sponsorowany czy nie. Nie można jednak zaprzeczyć, że ciężko obecnie znaleźć, w firmie inny soft niż Microsoftu. Ludzie narzekają na produkty "Gatesa" bo tak jest "trendy". Byłem kiedyś na prezentacji innych "lepszych" produktów dla firmy, prezentacji zrobionej w PowerPoint'cie :). To pokazuje hipokryzję krytyków. Ostatnio za daromo ściągnąłem sobie Visual Studio Express Edition. Profesjonalne środowisko do programowania asp. Za darmo jest Open Office. Ok. Tylko do bardziej zaawansowach prac ten darmowy soft nie bardzo się nadaje. Excel + VBA to już nie tylko arkusz, ale środowisko programistyczne. Narzekając na MS zachowajmy trochę umiaru i uwierzmy w użytkowników, którzy, gdyby te produkty były rzeczywiście kiepskie, po prostu by tego nie kupili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umlaut Re: "Dziennik": Internet Explorer odmienił nasze IP: *.icpnet.pl 25.05.08, 13:35 rokkoo POzdrów ode mnie panią Jolę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30latek Re: "Dziennik": Internet Explorer odmienił nasze IP: *.zax.pl 08.03.09, 21:51 O ile co do pierwszego miejsca Internet Explorera to można dyskutować, to co do pozostałych 3 pozycji (Win95, Word, Excel) nie mam żadnych wątpliwości - zrewolucjonizowały IT. Odpowiedz Link Zgłoś