IP: *.man.bialystok.pl 08.08.01, 10:08
jest rozwiazanie tego problemu i innych/np.korupcji/: trzeba zmienic nazwe kraju
na Bzdurolandia lub Szwindlandia i wszystko stanie sie zrozumiale....
Obserwuj wątek
    • Gość: Bonnie Re: genetyka IP: *.acn.waw.pl 08.08.01, 20:31
      Tja, przychodzimy sobie na wydzial a tam karteczka "zamkniete z powodu
      ustawy"...albo cale zaklady emigruja za ocean. Bo kurcze, co tu robic w tym
      kraju?! I ze tez sie nikt rozsadny nie znalazl co by im oleju do glowy nalal, i
      ze nie bylo informacji co sie przygotowywuje???
      Zreszta wreszcie mam dowod ze wszyscy politycy to kretyni (prawie wszyscy -
      jednak tych 20 glosowalo przeciw).
      • Gość: Woody Re: genetyka IP: 192.168.61.* / *.tu.koszalin.pl 08.08.01, 22:33
        Faktycznie wychodzi na to, ze mamy tylko 20 normalnych poslow. Ale o tym widomo od dawna, w koncu prace
        politykow dotykaja nas a kazdy widzi, ze w tym krajujest dobrze a bedzie jeszcze lepiej... .
        Pytanie, czy ustawa stanie sie prawem martwym, jak wiele innych, czy tez faktycznie powolana zostanie "policja
        genowa" - szkoda, ze Gombrowicz nie zyje. Niezly temat na ksiazke sf, az nie chce mi sie wiezyc, ze to sie dzieje
        naprawde.
        Woody
        • Gość: Tapirr Re: genetyka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 22:54
          20 normalnych posłów - pomyłka! Goście spali i przypadkowo nacisnęli guzik z
          napisem NIE. "Ta kraina to ruina..." jak śpiewał Kazik. Niedługo ustawowo
          karalne będzie posiadanie ilorazu inteligencji powyżej 90. Jak to jest możliwe
          powiedzcie mi proszę, że pomimo iż w temacie siedzę po uszy o tej wspaniałej
          inicjatywie panów posłów dowiaduję się dopiero z gazety codziennej, dlaczego
          takie ustawy wprowadza się w życie za plecami biotechnologów i w ogóle
          środowiska naukowego? Panowie posłowie leczą swoje kompleksy ograniczając
          rozwój nauki. Wyjeżdżam z tego kraju jak najszybciej i to samo proponuję innym.
          Ostatni gasi światło!
          • Gość: Bonnie Re: genetyka IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 11:59
            Gość portalu: Tapirr napisał(a):
            Jak to jest możliwe
            > powiedzcie mi proszę, że pomimo iż w temacie siedzę po uszy o tej wspaniałej
            > inicjatywie panów posłów dowiaduję się dopiero z gazety codziennej, dlaczego
            > takie ustawy wprowadza się w życie za plecami biotechnologów i w ogóle
            > środowiska naukowego?

To proste - potraktowano nas jak zlych i brzdkich doktorow Frankensteinow, ktorzy
            przygotowuja w zaciszu swego laboratorium i w tajemnicy Godzille, aby wypuscic ja
            na Bogu ducha winne staruszki, a potem zlosliwie sie smiac. Oczywiscie, trzeba
            nas powstrzymac!
            Kurcze, czuje sie mocno urazona. Ja tu probuje pracowac dla dobra ogolu, bo
            raczej nie dla pieniedzy, a tu mi przywalaja cos takiego...wniosek - idealizm i
            praktykowanie swoich hobby nie poplaca. Trzeba bylo isc na prawo i kosic gruba
            kase za lapowki.
          • Gość: stern Re: genetyka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 12:02
            a czytąłeś ustawę, czy opierasz się na artykule?
            • Gość: Bonnie Re: genetyka IP: *.acn.waw.pl 09.08.01, 15:36
              Gość portalu: stern napisał(a):

> a czytąłeś ustawę, czy opierasz się na artykule?

A ty czytales?
              Zdobadz skads te ustawe.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka