adassia88 Re: MaMuSiE 20.10.09, 12:28 niepubliczne żlobki.. gdzie znalezc dobry..prosze o wasze opinie...nie czekajac na liscie rezerwowej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
chu-chu78 Re: MaMuSiE 07.12.09, 14:25 Witam, my chodzimy do " Jak u mamy " i jesteśmy bardzo zadowoleni . Strona tego żłobka to www.jakumamytychy.republika.pl. Tam znajdziesz informacje na temat płatności i godzin. Reszte można dowiedzieć się pod numerem telefonu 329-82-07 Odpowiedz Link Zgłoś
greeneyedgirl17 Re: MaMuSiE 19.05.14, 09:06 Ja też polecam "Jak u mamy" na Czułowie. Moje dziecko chodzi tam już 2,5 roku i powoli żegnamy się z tym miejscem (od września przedszkole). Trochę mi szkoda bo jestem zadowolona z opieki w żłobku i wiem, że moje dziecko dobrze się tam czuje. A w nowym miejscu to może różnie być. No ale taka kolej rzeczy. Wiem jedno jeśli zdecyduje się na kolejne dziecko to tylko ten żłobek wchodzi w rachubę :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigagg Re: MaMuSiE 21.10.09, 20:27 Moja córka ma dziesięć miesięcy i chodzi od września do klubu wesołe skrzaty. Każdy ma swoje wymagania, ale ja jestem zadowolona. Córka nauczyła się kilka zabaw, lubi tam chodzić, je chętnie. Wykupuję indywidualnie ustalony pakiet godzin, jedzenie dostarczam sama i nie ma problemu, koszty są niższe niż deklarowane na stronie internetowej klubu. Zarówno żłobek prywatny jak i państwowy mają swoje plusy i minusy. Prywatny jest droższy, ale jest mała grupa dzieci, można dograć przyjazd dzieci w godzinach dopasowanych do swojego zatrudnienia np na popołudniową zmianę lub w wybrane dni tygodnia, nawet weekendy. Dojechać można albo samochodem, albo autobusem do przystanku ,,pod kasztanami" i 3-5 minut piechotą - jest niedaleko. Ja jestem zadowolona i dziecko też, więc polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
snowlove Re: MaMuSiE 22.10.09, 11:58 Bigagg, ja się zastanawiam nad skrzatami nad wiosnę. Mówisz, że można dopasowac godziny? Bo w naszym przypadku karnet na 50 godzin to za mało w miesiącu a skoleji pełen abonament to za dużo. Wychodzić będzie tak, że w zasadzie dzidziuś musiałby zostać na "pół etatu" czyli jakieś może 100h w miesiącu ;) I jedzonko tez można samemu? Jakbyś mogła napisz ile cię wynosi miesięcznie złobek i ile tam dziecię twoje zostaje ;) Możesz na priv. snowlove@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bigagg Re: MaMuSiE 30.10.09, 14:09 Adres strony: www.wesoleskrzaty-tychy.pl ja osobiście polecam ten mini żłobek, w razie pytań mogę odpowiedzieć na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
paczek1989 Re: MaMuSiE 16.05.14, 17:58 Witam! W Tychach na osiedlu Cztery Pory roku od stycznia działa nowy prywatny żłobek przeznaczony dla 15 dzieci. Są jeszcze wolne miejsca! Opłata miesięczna wynosi jedynie 230zł Odpowiedz Link Zgłoś
kornowska Re: MaMuSiE 16.05.14, 20:20 Czy mogłąbym prosić trochę więcej informacji na temat tego przedszkola na 4 Porach Roku gdzie dokładnie się mieści mieszkam niedaleko co prawda jeszcze mam trochę czasu do umieszczenia synka w żłobku ale chciałabym się zorientować. A jak by jeszcze się pojawiły opinie rodziców dzieci które tam chodzą to by było super Odpowiedz Link Zgłoś
paczek1989 Re: MaMuSiE 18.05.14, 15:22 Pluszakowo znajduje się na Al. Bielskiej 145c/1. Godziny otwarcia od 6.00 do 18.00. Catering przyjeżdża dwa razy dziennie z posiłkami dla maluchów. Ze żłobkiem sąsiaduje plac zabaw. Więcej informacji można uzyskać w siedzibie placówki. Odpowiedz Link Zgłoś
kornowska Re: MaMuSiE 18.05.14, 19:26 dziękuje za informacje i napewno odwiedzimy z synkiem żeby zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś