tyszanka9 10.06.12, 16:53 Macie moze jakas sprawdzona firme w Tychach, mozecie mi ktoras polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
belleb Re: montaz nawiewnikow okiennych 10.06.12, 20:41 mam tylko niestety złe doświadczenie polegające na tym, że moi rodzicom - którzy chcieli zamontować nawietrzaki do już istniejących, wprawionych wcześniej okien - podyktowano w paru miejscach takie ceny, że właściwie bardziej opłacałoby się wymienić po prostu okna na nowe od razu z nawietrzakami. Zwyczajnie nikomu nie chciało się czegoś takiego robić (tzn. montować same nawietrzaki). Więc życzę powodzenia w poszukiwaniu, może teraz rynek znowu się trochę zmienił... Odpowiedz Link Zgłoś
ladimore Re: montaz nawiewnikow okiennych 11.06.12, 10:58 Ja wymieniałam w kwietniu w Akpol-Plus na Niepodległości, płaciłam 100 zł za sztukę, szybki montaż, trwało to w sumie 20 minut w dwóch oknach. Jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.k3 Re: montaz nawiewnikow okiennych 11.06.12, 17:43 Oj belleb :) No i jak się ma koszt o którym wspomniałaś (wymiana) do 100zł za 2 okna i 20 minut pracy. Widać, że są Firmy i "firmy" - jak wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś