Dodaj do ulubionych

Mechanik samochodowy w Tychach

13.07.04, 08:44
Powiedzcie mi proszę, gdzie można znaleźć dobrego mechanika samochodowego,
który potrafi fachowo wymienić zawory w silniku (konkretnie nie więcej niż
cztery zawory ) :) Oczywiście firmowe serwisy specjalizują się w ściąganiu
kasy za nic, więc takich namiarów mi i sobie oszczędźcie :)
Obserwuj wątek
    • oqo Re: Mechanik samochodowy w Tychach 13.07.04, 14:11
      naprzeciw salonu renaulta . ul mikołowska - Pożniak.
      • fockx Re: Mechanik samochodowy w Tychach 13.07.04, 22:09
        oqo napisał:

> naprzeciw salonu renaulta . ul mikołowska - Pożniak.

a coś innego bo Poźniak akurat jest drogim cwaniakiem :) Wiem co nieco na ten temat
        • Gość: ali Re: Mechanik samochodowy w Tychach IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 12:05
          oddalem samochod do Pożniaka-ktos u niego naprawial?jakie macie zdanie na jego
          temat?
          • Gość: swerd Re: Mechanik samochodowy w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 17.07.04, 12:27
            ja w tychach do auto hitu jeździłem, ale dlatego że wcześniej miałem
            nieprzyjemne doświadczenia z prywaciarzami na czułowie

teraz jaworzno- auto kadmar- solidni są i konkretni no i tani
            ale pytanie było o firmy z tychów

• Gość: zyta Re: Mechanik samochodowy w Tychach IP: *.tychy.pl / *.bioskomp.com.pl 17.07.04, 13:08
              Ostatnio wymienialiśmy amortyzatory w Carmanie na terenach przemyslowych.
              Szybko ,solidnie, i niedrogo. Koszt wymiany był w cenie amortyzatora, a nawet
              w hurtowni fiata amortyzatory byly droższe.
              • Gość: Marek Re: Mechanik samochodowy w Tychach IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 13:50
                a o jaka marke chodzi ?
                bo mam dobrego mechanika do renault ale w Gliwicach
                • fockx Re: Mechanik samochodowy w Tychach 17.07.04, 14:55
                  Oooo fakt marka to Opel Astra, ale nie dwójka tylko wcześniejsza wersja :)
          • oqo Re: Mechanik samochodowy w Tychach 17.07.04, 22:45
            Gość portalu: ali napisał(a):

> oddalem samochod do Pożniaka-ktos u niego naprawial?jakie macie zdanie na
            jego
            > temat?
            od 5 lat się u niego stołuję- i oby żył wiecznie.
    • Gość: ali Re: Mechanik samochodowy w Tychach IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 11:33
      wypowiem sie jak odbiore moj samochod-wczoraj wracajac z mikolowa, zerwalem
      tarcze sprzegla w porsche 200m przed tym warsztatem, wiec jakos na luzie sie
      dokulalem(na szczescie bylo z gorki:)))a ze slyszalem pochlebne opinie o tym
      warsztacie to go juz tam zostawilem.

pozdrawiam
      • Gość: swerd Re: Mechanik samochodowy w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 18.07.04, 11:55
        awaria w porszaku?

oj!
        • Gość: ali Re: Mechanik samochodowy w Tychach IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 12:13
          nic nie jest wieczne 19lat robi swoje
          • Gość: swerd Re: Mechanik samochodowy w Tychach IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 18.07.04, 14:28
            to chyba musze kobietę na mlodszą wymienić ;P
            • Gość: ali Re: Mechanik samochodowy w Tychach IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 16:06
              nie strasz lepiej bo musialbym zrobic to samo-a jestem zadowolony jak
              dotychczas:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka