Dodaj do ulubionych

Koleżanka tychy

28.03.13, 21:30
Szukam kolezanki.Mam 28 lat-dają mi ok 25, z wyglądu. Jestem młoda duchem, lubie sport, imprezy, zwierzeta, muzyke klubową, bawic się, wychodzic na spacer, oraz pubów. Jestm uczciwa, uprzejma, otwarta na nowe znajomosci. Jesli ktos ma ochote poznac kogos nowego, zapraszam-wezme ze soba nowo poznana kolezanke-moze jakis pub??Większosc moich znajomych wyjechala zagranice,mozemy gdzies wyjsc-(aha szukam tylko kolezanki-nie partnerki-spotykam sie tylko z mezczyznami..)mail:kore-petycje@wp.pl to mój mail-tylko taki mam-prowadze przy okazji korepetycje, stad dziwny adres..
Obserwuj wątek
    • matams Re: Koleżanka tychy 29.03.13, 10:36
      Wrzuć fotke, dla mężczyzn ;-))
      • iwanka26 Re: Koleżanka tychy 30.03.13, 14:08
        szukam tylko kolezanki..
        • matams Re: Koleżanka tychy 01.04.13, 22:55
          Oj tam, oj tam. Wszystkie nieszczęśliwie stare panny tak powiadały i co? Plują sobie teraz w brodę, że nie wrzuciły kiedyś fotek do trybuny ludu...
          • iwanka26 Re: Koleżanka tychy 02.04.13, 00:14
            mam faceta 10 lat..
            • inka117 Re: Koleżanka... 21.04.13, 02:02
              Szukasz koleżanki czy pocieszycielki strapionych? Piszesz,że masz faceta aż 10 lat, to do czego koleżanka? Dziwne to ,że nie masz znajomych w pracy czy blisko domu...może coś z Tobą jest "nie tak" - mam na myśli plotkarstwo albo cwaniactwo.Mimo wszystko życzę powodzenia w poszukiwaniu koleżanki.Spróbuj po sąsiedzku albo na basenie.
              • iwanka26 Re: Koleżanka... 21.04.13, 20:51
                mam 3 najlepsze przyjaciółkii:)szukam więcej, lubie poznawać nowych ludzi-dziękuje dobranoc:)
              • iwanka26 Re: Koleżanka... 21.04.13, 20:54
                dziwi Cie, ze mam faceta 10lat??może Ty jestes na tyle, ochydna , ze nie masz nikogo, a mi zazdrościsz:)pewnie masz na karku 6 dzieci, jestes bez studiow i pracy:)tylko zwykły prostak-nastawiony negatywnie do ludzi mógł cos takiego napisać-musiałas sie na kims wyżyc:))ahh, zazdrość..
                • inka117 Re: Koleżanka... 21.04.13, 23:31
                  Niczego nie zazdroszczę,ale skoro apelujesz o koleżankę i to na forum to po prostu dałam odzew na apel...i tego się trzymajmy.
                  • tosia-84 Re: Koleżanka... 22.04.13, 10:56
                    Przeraża mnie takie negatywne nastawienie. Forum POWINNO być, żeby sobie pomagać, a nie obrzucać się błotem. Przykre to. To wszystko z mojej strony, dziękuję.
                    • iskierka43 Re: Koleżanka... 25.04.13, 13:34
                      Mam takie samo zdanie.....dziewczyna napisała post,bo poczuła taką potrzebę.I tyle w temacie. Myslę,że niczego w tym wyjściowym poście niestosownego nie było,ale co na to poradzisz - ludzie nadinterpretują a niektórzy dają w internecie upust włąsnej złośliwości,bo może w realu faktycznie są za "malutcy"...nie wiem. I co ciekawe - powtarzają się te same nicki wszędzie tam,gdzie mozna "zaistnieć".No,ale jeśli im to pomaga,to ok.:-)
              • iwanka26 Re: Koleżanka... 25.04.13, 17:00
                Inka-Nie muszę sie wybierać na basen, ani szukac po osiedlu:)Dziewczyny same sie odzywają na forum-po to założyłam ten temat:)co mnie bardzo cieszy:)Oby nas było więcej:)Szukam uczciwych, słownych dziewczyn, z którymi bedzie można kiedyś sie zaprzyjaźnić:)Cwaniarom dziękuję,sama jestem bardzo uczciwa osobą.To sobie cenie w ludziach. Nie oceniam po wyglądzie, ani po pozorach-wiem, że najpierw trzeba sie solidnie poznać. Jest nas już 4, czy jescze któras ma ochotę dołączyć?Zorganizujemy jakies wieksze spotkanie-jeszcze nie zdazylam poznac pozostałych dziewczyn z forum-pisac:))Pozdrawiam:))
                • iskierka43 Re: Koleżanka... 26.04.13, 10:49
                  I to jest najwazniejsze:-) Inetrnetowymi trolami nie ma się co przejmować.Jakiegokolwiek tematu byś nie poruszyła i tak poczują potrzebę się "wypowiedzieć".
                  • inka117 Re: Koleżanka... 26.04.13, 18:52
                    Iskierka43 - nie komentuj mojego wpisu i nie zachowuj się tak,jakbyś pozjadała wszystkie rozumy.Nie jestem złośliwą starą babą i nikomu niczego nie zazdroszczę.Też mam własne życie i rodzinkę oraz przyzwoitą emeryturę i cudnego męża,z którym idziemy przez życie czterdzieści lat.Nie nudzę się i nie szukam wrażeń - po prostu mam swoje miejsce na ziemi i własne zdanie ot takie "zboczenie zawodowe".Miłej lektury i nie obrażaj mnie "internetowym trolem".zauważyłam,że dużo czasu spędzasz na forum ...to kiedy pracujesz i kiedy gotujesz dla rodzinki?...a może tylko zajadacie niezdrowe jedzenie.?Nie odpisuj !!!!!nie trzeba.
                    • iskierka43 Re: Koleżanka... 27.04.13, 23:28
                      Uderz w stół a nozyce się odezwą.......nic dodać nic ująć.Dziękuję za troskę w kwestii diety mojej rodziny:-) zdziwiłabyś się co i ile robię w domu i w pracy.....
                      • inka117 Re: Koleżanka... 28.04.13, 00:10
                        Iskierko,z którego może wybuchnąć wielki pożar nie do zgaszenia - pewnie lansujesz się na lokalną celebrytkę...po prostu "charnij mnie w rzyć"... tylko tyle i aż tyle ...Spokojnego i słodkiego życia Ci życzę.
                        • iskierka43 Re: Koleżanka... 28.04.13, 13:04
                          Proszę,jak można rozdmuchać post,którego temat przewodni był zupelnie inny.....i czyja to "robota" jak nie forumowego trolla?:-)
                          Pisz dalej,może się jeszcze czegoś ciekawego dowiem o sobie:-) celebrytka....lansowanie...hmmmm..ciekawe....ale najciekawsze jest to z jakich to powodów wysnuwasz aż tak daleko posuniete wnioski.
                          No a pointa - to zdanie końcowe jakbyś nie wiedziała - po prostu powala z nóg poziomem.Myslę jednak,że nie skorzystam z propozycji "charnięcia" cokolwiek miałas na mysli nawet za cenę okrzyknięcia mnie celebrytką,he,he.Ale się trzyma "kupy" ten Twój tok rozumowania,naprawdę.Chyba dam sobie spokój z wymianą postów o o wymianie mysli nie ma w tym przypadku mowy.....
                          • iwanka26 Re: Koleżanka... 28.04.13, 14:41
                            Pani Ince juz zdecydowanie dziękujemy i prosimy nie wtranżalać się z czyichś wątek...Jesli Ci se nudzi, załóż swój-pt "Nienawidze ludzi.."
                            • iskierka43 Re: Koleżanka... 28.04.13, 20:39
                              Aaaaaaaaa.....ale mi dosoliłaś,ummmmmm boliiiiii:-)
                              Biedulko,przelewasz na innych swoje "psychiczne dolegliwości".Przejrzyj sobie swoje wypowiedzi ,spójrz w lustro,weż głeboki oddech i odpowiedz uczciwie na pytanie: kto bluzga nienawiścią i się "gotuje'? Bo na pewno nie ja.Ja się nawet nieźle bawię czytając wątki ludzi,którzy nie dając rady z wypowiedzią z sensem coraz bardziej się gotują.....uzywaja coraz bardziej obrazliwych słów,unoszą się emocjami,które aż parują z klawiatury....
                              Najpierw zaatakowałas biedną dziewczynę tylko dlatego,że szuka kolezanki i ma do tego prawo,teraz próbujesz walczyć ze mną,bo wypowiedziałam się co sadzę na temat takich ataków i tez mam do tego prawo.Odsądzasz mnie od czci i wiary tylko na podstawie moich internetowych wypowiedzi.Po prostu nie dajesz rady w dyakusji na poziomie i to jest Twój podstawowy problem.Kończymy,kochana.Nie ma we mnie nienawiści.Żal mi takich jak Ty.
                            • iskierka43 Chochlik 28.04.13, 21:31
                              Iwanko wybacz.Dopiero teraz zauwazyłam,że To twój post pisany do Inki:-) a ja go wzięłam do siebie. podpisuję się pod tym - trzeba ten wątek skonczyć bo i tak poszedł w niewłaściwym kierunku:-)
                            • inka117 Re:zawsze jest jakieś COŚ 29.04.13, 11:54
                              Niestety nie jestem wróżką i nie potrafię odgadnąć czego szukasz,czego oczekujesz i czego pragniesz...mam na myśli oczywiście bezinteresowne poszukiwanie koleżanki-najlepiej na Dobre i na Złe lub jak M jak Miłość albo Barwy szczęścia.Przykro mi,że co niektóre osóbki wręcz jak sępy próbowały odebrać moje prawo do własnego zdania na wskazany temat.Każdy ma prawo do własnych przemyślanych decyzji i myśli.Może to wszystko poddać dyskusji,ale nie musi być postrzegany jako coś złego i tylko dlatego,że ma własne zdanie.Szukajcie a znajdziecie i ja też znalazłam osóbki,które prawie spaliły mnie na stosie za własny pogląd i własne zdanie.Przykład idzie z góry...media aż prześcigają się w pokazie n.t. kto komu przywalił i tak dalej i jeszcze dalej...więc nie dziwi mnie już nic u młodego pokolenia .ale czy tak musi być? Może warto uszanować czyjś pogląd na temat i zdanie inne niż nasze własne.Ku temu służy publiczne FORUM.
                              • iskierka43 Re:zawsze jest jakieś COŚ 29.04.13, 12:33
                                Myślę,że przeceniasz możliwości i moce internetowego forum - to po pierwsze.Po drugie - można powiedzieć co się myśli i napisać co się myśli - każdy ma do tego prawo.Ale powiedzmy sobie szczerze - należy to zrobić z szacunkiem dla drugiego człowieka. A Ty najpierw agresywnie podsumowywujesz, następnie oceniasz ( na podstawie jednej,dwóch wypowiedzi - to trzeba faktycznie być wróżką ). Nawet Twój powyższy wpis świadczy o wrogości i zaciętości.A nawiązanie do tytułów seriali to tak aprops -czego? Bo rozumiem,że to miala być subtelna złośliwość.Tylko po co? Sama napisałaś "że warto uszanować czyjś pogląd na temat i zdanie inne niż nasze własne".A więc o co chodzi? Nie da się tego zrobić na poziomie?
                                • meaby Re:zawsze jest jakieś COŚ 13.05.13, 11:43
                                  iskierka43 daj sobie spokój, takim ludziom nic nie da się wytłumaczyć przypuszczam
                                  strange jakaś ta kobieta...
                                  fajnie, że dziewczyna znalazła koleżankę!
                                  • rafal_slask Re:zawsze jest jakieś COŚ 14.05.13, 12:19
                                    co za wątek - typowy przykład tego co sie dzieje w sieci. czasami trzeba odpuścić i pozostawiać wątki bez odpowiedzi. niech się cieszą , że komus dowolili - czują się za ekranem komputera bezpieczni :-)
                                    a sam wątek - gratuluje pomysłu - mam nadzieję ze uda się znaleść kilka ciekawych znajomości
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka