forra 26.12.07, 21:36 Czy ktoś z Was korzystał z usług firmy pomagającej przy przeprowadzkach?Możecie coś polecić? Ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel1940 Re: Przeprowadzka 26.12.07, 23:02 Moge NIE POLECIC firmy: SIEDZIA ABI-TRANS Oktawiusz Habuda www.przeprowadzki.biz.pl Wprawdzie ogolnie podczas przeprowadzki sprawili sie jak nalezy, ale na koniec probowali wyciagnac dodatkowa kase, twierdzac, ze taka byla umowa przez telefon (ze niby przyjechal wiekszy samochod niz zamawialismy i widzac to moglismy od razu powiedziec, ze cos nie gra). Gdy oponowalismy to zaczeli cos tam krecic, ze telefony w firmie obsluguje osoba uposledzona (sic!) i ze byc moze pomieszala, ale ze teraz oni na tym straca. Bylo to naciagane do granic mozliwosci. Probowalismy sprawe wyjasniac z szefostwem i ustalac co bylo uzgodnione przez telefon, ale wszyscy umywaja rece. Dodatkowej kasy nie dostali, bo faktycznych podstaw nie bylo, ale co humoru napsuli to napsuli. Odpowiedz Link Zgłoś
forra Re: Przeprowadzka 27.12.07, 09:35 Dzięki.Jeszcze ktoś mógłby coś dodać? Naprawdę mnie to interesuje...... Odpowiedz Link Zgłoś
atizylak Re: Przeprowadzka 30.12.07, 11:32 A dużo masz rzeczy do przewiezienia? Ja mam przyczepkę i auto klasy B. Już babkę przeprowadzaliśmy tym sprzętem. Odpowiedz Link Zgłoś
forra Re: Przeprowadzka 30.12.07, 14:27 Wszystko co w domu. Dlatego szukam firmy. Najlepiej z dużym autem i kilkoma silnymi panami.Zależy mi żeby było szybko i sprawnie. Do siego!!! Odpowiedz Link Zgłoś