tromba77 11.02.09, 17:58 nie wiem czy jest to prawda ? ale podobno w naszym mieście powstaje taki mini markecik !! wie ktoś może czy jest to prawda i jak tak to gdzie to ma powstać ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tromba77 Re: dopalacze !! 01.03.09, 20:19 raczej te specyfiki nie mają szansy bytu ale muszę wiedzieć gdzie do szkoły dziecko posłać !! lepiej żeby nie chodziło do szkoły blisko takiego sklepu !! Odpowiedz Link Zgłoś
miszkolc1 Re: dopalacze !! 02.03.09, 00:02 W takim ukladzie PRZEPRASZAM. Myslałam,ze jestes kolejnym cwaniakiem,ktory na forum usiluje dociec czy jest w Chorzowie zapotrzebowanie na tego typu wynalazki. Odpowiedz Link Zgłoś
miszkolc1 Re: dopalacze !! 02.03.09, 00:03 i mam nadzieje,ze dopalaczowy sklep w Chorzowie nie powstanie... Odpowiedz Link Zgłoś
tromba77 Re: dopalacze !! 02.03.09, 15:09 a ja właśnie słyszałem (przypadkiem podsłuchana rozmowa przez dwójkę młodych kolesi !! ) że ma powstać !! kolesie niech się nie gniewają (głośno gadali ) pozdrowienia !! Odpowiedz Link Zgłoś
smartszop Smartszop 08.01.10, 17:57 A ja zapraszam wszystkich do sklepu kolekcjonerskiego, na ul. Wolności 65, promocyjne ceny juz dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś