kwiatek223 24.08.05, 16:56 Witam! Mam do Ciebie prosbe- czy mozesz skoczyc na chwile na forum Homeopatia, na moj watek pod tytulem ''Pierwsza wizyta u homeopaty'' i czy mozesz mi cos doradzic??? Ładnie prosze, bo juz powoli zaczynam wątpić... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akownik Re: Do akownika 24.08.05, 20:20 Przeczytałem.Użytecznych informacji nie ma tam zbyt wiele.Wolałbym Cię widzieć w swoim gabinecie.Zakładając,że istotne informacje to:myśl o zabiciu męża,niechęć do dziecka,lęk o własne zdrowie/niewypowiedziany wprost,ale dający się zauważyć/,wstydliwość mówienia o sprawach seksualnych/tak to odczytałem,może też jakieś tabu?/,to ja dałbym inne leki.Ale to nie ja przeprowadzałem wywiad,nie ja wiem o Tobie dużo. Mogę też mylić się co do tych istotnych informacji. Odpowiedz Link
kwiatek223 Re: Do akownika 25.08.05, 15:20 Ok, dzieki ze przeczytales- to na pewno zajelo Ci troche czasu. A mozesz napisac gdzie leczysz? Ja jestem z Bialegostoku. Nie mam dzieci, ani meza, bo mam dopiero 22 lata. Nie wstydze sie rozmawiac o sexie, natomiast zgodze sie co do jednego- bardzo, wrecz panicznie boje sie choroby. W tym roku przeszlam przez prawdziwy koszmar- mialam i nadal mam problemy ze skora- łupiez rózowy, infekcja zeba leczona antybiotykiem i lupiez pstry. Poza tym mialam bardzo oslabiony organizm, do ktorego czepiaja sie wszystkie ''choróbska''. Homeopata powiedzial ze to wszystko na tle nerwowym, ale mnie to nie przekonuje i wiem ze problem tkwi glebiej. Jak na razie nie widze zadnej poprawy i zaczynam sie zastanawiac czy w ogole homeopatia mi pomoze. Ciagle mysle o chorobach, pierwsza czynnoscia ktora robie zaraz po przebudzeniu jest ogladanie mojej skory- czy nie mam nowych pryszczykow, jakichs plamek, przebarwien. Nawet ogladam skore innych, obcych ludzi, zeby ja porownac z moja. Czuje ze powoli popadam w obled, obsesje na tym punkcie, jest coraz gorzej. Odpowiedz Link