IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 23:09
jak panuje atmosfera w tym o to pubie sowa!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: sowa Re: Sowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 23:56
      nie wiem, nie byłem, a co?
    • Gość: jul Re: Sowa IP: 62.121.119.* 26.11.04, 07:53
      atmosfera blokowiska
    • bloody5 Re: Sowa 26.11.04, 13:22
      Dla mnie jest Git !!!
    • Gość: adas Re: Sowa IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 02:46
      bylem i stwierdzam co za gowno !!!!!
      • luzak83 Re: Sowa 27.11.04, 12:04
        jest spoko:))
        • Gość: Catherina Re: Sowa IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 24.01.05, 01:10
          sowa jest SUPER!!! właściciel nie wpuszcza szalonych czternastek, które po 1
          piwie zrobią wszystko...jak tam jeszcze nie byliście no to biegusiem !!!! na
          serio polecam- a z resztą w sobotę się tam przecisnąć nie można tak więc ludzie
          tam ciagną czyli coś ich tam ciągnie .... (ale napisałam) haha
          • Gość: jul Re: Sowa IP: 62.121.119.* 24.01.05, 16:01
            ciagnie bo nie ma nic innego...

ale i tak jest zalosnie...
    • luzak83 Re: Sowa 24.01.05, 22:19
      w duecie nie ma mocnych byle pietnastolatek by tam wszystkich rozlozyl:)))))))))
    • Gość: zlotowa Re: Sowa IP: *.proxy.aol.com 25.01.05, 05:12
      Jak chcecie sie zabawic to idzcie do Medzika (nad duetem).Tam bynajmniej nie
      zabieraja klientom pyfka sprzed nosa o 01:00.mila atmosferka,rodzinny
      klimat,najlepsze TYSKIE!!!!
      • autowidol Re: Sowa 29.01.05, 21:15
        Pozdrawiam ekipę z Florydy! Ahoj!
        • Gość: zlotowa Re: Sowa IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 05.02.05, 03:27
          pozdrawiamy stara gwardie ze Swiecia :)
          Autowidol napisz co tam u was slychowac,jakie plany.
      • Gość: mtc Re: Sowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 11:58
        Wedlug mnie najlepiej isc do grendiala. Muza i ludzie sa wporzo i nie ma tam
        dzieciakow. Jest dobra muza, bilard i lotki. Takze piwo jest o wiele tansze niz
        w sowie, duecie itd. Polecam
    • Gość: zieluch33 Re: Sowa IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 28.01.05, 23:20
      niestety w Swieciu nie ma lokali do ktorych warto zagladac i cokolwiek
      ciekawego ogladac(czytajcie:dziewczyn, wlasciwie kobiet)!wiekszosc ma jeszcze
      mleko pod nosem.Sa to 13nastki z tona tapety, nic poza tym. Co prawda w Sowie
      (jedynym chyba w Swieciu lokalu) pilnuja wieku i dzieci maja zakaz wstepu za to
      Duet to przedszkole!
      • Gość: matthew Re: Sowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 11:25
        nie mleko tylko sperme !! Ha ha ha
        • Gość: Adamus Re: Sowa IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 01.02.05, 11:14
          może to i nie mleko...ale w Sowie są najfajniejsze laski i nietrzeba ich
          wypatrywać- wchodzisz i widzisz...hehehehe
          • Gość: Robert Re: Sowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:57
            sowa jest super!to najlepszy pub w calym Świeciu.A ta Ania,narzeczona Marcina
            sowinskiego(zalozyciela sowy)jest zajebista laska! ona czesto pracuje za
            barem...
            • Gość: mati Re: Sowa IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 06.02.05, 22:28
              Ej stary gdzie masz oczy?!Nic specjalnego, wręcz przeciwnie. Może
              niedoskonałości tuszuje kasa rodziców. Dla mnie to zwykła dziewczyna, nawet nie
              przeciętna. No ale cóż mamy gusta i guściki. To barmanki Stoci są lepsze od
              niej!!!!!!!!!!
              • Gość: Docia Re: Sowa IP: *.mlyniec.gda.pl 15.12.05, 18:41
                mati uwielbiam Cie!Masz całkowitą racje!!!poza tym ta Ania nie ma w ogóle
                podejścia do klienta!Dziwie sie, że Marcin na to nie reaguje!Jest wredna i
                nieuprzejma!Nikt jej nie zmuszał,żeby tam pracowała. A teraz jest sfrustrowaną
                osóbką. No,ale kto sie golfikiem wozi ten sie wozi....;)pozdrówki
                • Gość: klient Re: Sowa IP: *.petrus.com.pl 16.12.05, 01:32
                  Pamiętam kiedy powstała Sowa, kiedy były tylko dwie sale, to Ania była taka
                  milusia. Do wszystkich robiła maślane oczy. A jak tylko biznes się rozkręcił, to
                  zaczęło być coraz gorzej z nią. Teraz to z taką łachą obsługuje, że szkoda
                  gadać. Marcin jest w porządku. Powinien jej chyba coś powiedzieć. Nie cierpię
                  być przez nią obsługiwany.
                  • Gość: yhy Re: Sowa IP: 83.238.71.* 16.12.05, 10:41
                    Ale chyba nie o to chodziło założycielowi tematu, zeby obrabiac barmanke Anie.
                    Ja osobiście uważam, że Sowa to jedna z najlepsyzch knajpek w tym mieście.
                    Przznajmniej nie wpuszczają tam "dzeci". Jeżeli ktoś tam jeszcze nie był to
                    zapraszam.
                    • luzak83 Re: Sowa 16.12.05, 17:03
                      nimo wlasnie ja tam ciagle lubie wpadac do sowy:)
                    • Gość: Robert Re: Sowa IP: *.mlyniec.gda.pl 17.12.05, 18:01
                      Chyba oczywiste jest, że atmosferę pubu tworzy również jego obsługa. A niestety
                      zachowanie Ani pozostawia wiele do życzenia. Po 1)wygląda jak kobieta w średnim
                      wieku przechodząca właśnie menopauze ( ściślej jest non stop niezadowolona z
                      życia-zalecam hormonalną terapię zastępczą;); po 2) jest niewykwalifikowaną
                      barmanką, której wszystko leci ciągle z rąk; po 3)zabija spojrzeniem i jej
                      wyraz twarzy zdaje się mówić "czego Wy wszyscy ode mnie chcecie" po 4) jest
                      najzwyczajniej w świecie niegrzeczna. Do pozostałej obsługi nie mam zastrzeżeń,
                      choć DJ mógłby grać lepszą muzykę.
    • Gość: Dee Re: Sowa IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.05, 20:35
      Zaczęłam chodzić do Sowy we wrześniu i muszę przyznać, że to miła knajpka...
      wprawdzie nie mam jeszcze 18 lat, ale ze znajomymi wchodzę tam bez problemu.
      przynajmniej można tam pogadać, bo w innych pubach trzeba się do siebie drzeć.
      POLECAM!!
      • elias26 Re: Sowa 17.12.05, 12:59
        strefa dla nie palacych to jest wielka zaleta Sowy :)
        • Gość: Aniołek Re: Sowa IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.12.05, 13:04
          Elias26 a co ci po tej strefie jak dym i tak tam leci? :)
          • Gość: xxlsize Re: Sowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 13:36
            Sowa przechodzi znaczaca metamorfoze (nowy wystroj , lepsza muza). Z typowego
            pubu przeksztalca sie w wielkomiejski klubik, przynajmniej podaza w tamta
            strone. Mogli by powiekszyc parkiet i zapraszac Dj z zewnatrz, domyslam sie ze
            to nie jest latwe, ale ja tylko podsuwam pomysl :). jesli chodzi o dobra zabawe
            to lubie pojechac do Sfinksa do Sopotu- elegancki klub. Jesli chodzi o muzyke,
            to jak Budzus nie puszcza to mozna wyjsc.Wreszcie zaczyna krolowac muzyka
            klubowa (pozdrowienia dla niego).
            • elias26 Re: Sowa 17.12.05, 16:59
              ale i tak jest duzo lepiej niz w strefie dla palacych :)
              • Gość: LenferDook Re: Sowa IP: *.wszib.poznan.pl 19.12.05, 13:56
                prawda jest taka,Sowa to jedyny pub ktory stoi na przyzwoitym choc nie
                rewelacyjnym poziomie.Porównujac: SOWA,MAGIC(moze po wykupieniu dolnej sali cos
                ruszy),Grendial,Szachownica,zdecydowanie musze stwierdzic ze najlepsza
                atmosfera panuje w Sowie,a klimatowo najlepiej jest w Szachownicy,
                • Gość: Janusz Re: Sowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 17:00
                  A w perełce idzie sie najbardziej najebac....i można sie przed nią zdrzemnąć:)))
                • Gość: klient Re: Sowa IP: *.petrus.com.pl 19.12.05, 20:05
                  Co Ty bredzisz LenferDook? "Najlepsza atmosfera w sowie, a klimatowo najlepiej
                  jest w szachownicy"?Atmosfera=klimat, wiec nie moze byc najlepiej tu i tu.
                  • elias26 Re: Sowa 20.12.05, 11:41
                    w szachownicy na pietrze jest spoko
                    • Gość: Aniołek Re: Sowa IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.12.05, 14:26
                      elias26 zgadzam się z tobą :)
                      • luzak83 Re: Sowa 20.12.05, 16:33
                        a ja nie:)
                        • Gość: LenferDook Re: Sowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 22:55
                          te KLIENT bredzila to twoja matka do ciebie jak cie wychowywala,ja tylko
                          pisze.Jest mała roznica miedzy tymi slowami,ssij elo
                          • Gość: krew Re: Sowa IP: 83.238.71.* 23.12.05, 12:36
                            jaka jestm roznica miedzy klimatem a atmosfera? nie pytam ze zlosliwosci tylko
                            z ciekawosci :P
                            • Gość: LenferDook Re: Sowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 12:51
                              w moim rozumieniu atmosfere tworza ludzie, a klimat tworzy klub
                              • Gość: krew Re: Sowa IP: 83.238.71.* 25.12.05, 18:25
                                dobrze ze dodalam Pan, ze w PANA rozumieniu :)
                              • Gość: klient Re: Sowa IP: *.petrus.com.pl 04.01.06, 14:37
                                a w moim rozumieniu jesteś kompletnym idiotą
                                • Gość: Tomek Re: Sowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 16:13
                                  A ja za chwile bede wiedzial co za cFaniak z bąblem w nosie wysyłał z sieci
                                  Petrus Chojnice tą wiadomosc i kozaczył przed godziną 15 na tym forum.
                                  Zobaczymy czy zechce jeszcze raz kogoś obrażac.
                                  Niektóre słowa pozostawić warto tylko dla siebie.

Serdecznie Pozdrawiam
                                  • luzak83 Re: Sowa 04.01.06, 17:13
                                    nimo i w weekand zawitac do sowy:))
                                    • Gość: nikdaklik Re: Sowa IP: *.server.ntli.net 04.01.06, 22:44
                                      klimat w sowie beznadziejny a muza to juz porazka na max ale wlasciciel kulturka
                                      - obsluga zdecydowanie najlepsza no i dba o to zeby dzieciarnia sie nie upijala,
                                      ma wizje swojego lokalu (ktora mi nie odpowiada zupelnie) i za to szacunek,
                                      swoja droga jest duzy ekran, czemu zamiast teledyskow nie puscic czasem jakiegos
                                      meczyku?
                                      PS. ktos tam wyzej wspominal o zmianie wystroju, chyba zart jakis, przeciez tam
                                      dokladnie tak samo wyglada jak w s.p. Ance (tylko Konia brakuje :D)
                                      • Gość: LenferDook Re: Sowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:44
                                        te klient ustaw sie w kolejce do ssania ;]
                                      • dyszkanaplecach Re: Sowa 16.01.06, 22:21
                                        Klimat z głośników disco-polowy....typ: Bartek Wrona w nowym przeboju "nas nie
                                        dogoniu nawet grypy ptasie"... Szkoda, że właściciel nic nie robi w kierunku
                                        różnorodności Muzycznej!!
                                        • Gość: KKW Re: Sowa IP: 83.238.71.* 17.01.06, 00:27
                                          a mi się tam w Sovie nadal bardzo podoba... i jak jestem w Świeciu to chodzę
                                          TYLKO tam:)!!!...Muzyka...hmmm...zależy... czasami jest całkiem całkiem, a
                                          czasem jak się wejdzie to się trzeba jeszcze raz zastanowić po co:)hehehehe...
                                          ale i tak bede tam chodzić!!! właściciel jest BardzO w porządku, obsługa też!!!
                                          Nie wpuszcza się tzw. "gó..arstwa" (nie ujmując nikomu) i "żólionerów" (a jak
                                          jakiś się znajdzie i zaczyna szukać zaczepki to "bye, bye")... także, jeśli
                                          chodzi o mnie, to jak na PIWKO i pogadanki (w Świeciu) to TYLKO do SOVY!!!
                                          • dyszkanaplecach Re: Sowa 17.01.06, 21:21
                                            najlepsze jak myster Sows zapoda dymka....niezły disco klimat sie robi....
    • Gość: zadurzony Re: Sowa IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.06, 17:49
      Czy ktoś może wie czy Ania i Marcin (właściciel) są małżeństwem? dlugo są
      razem? Chyba zadurzyłem sie w tej dziewczynie:( musze wiedzieć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka