Dodaj do ulubionych

POLPAK Świecie 2005/6. VICTORIA!!!

IP: 83.238.71.* 15.10.05, 22:21
Po kapitalnym rozpoczeciu przez zygimantasa Jonusasa 2x3 POLPAK zaczal mocnym
uderzeniem 6:0 i KOTWICA zaczela tonac ale przez nastepne 35 minut KOTWICA
szla w gore. Ostatnie akcje byly jednak kapitalnie rozegrane przez POLPAK i
ostatecznie 90-86 w pierwszej kolejce. Sezon rozpoczety jak marzenie a
marzenia sie spelniaja.
COBRA - serdeczne gratki za live w poprzednim watku. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic01 Re: POLPAK Świecie 2005/6. III kolejka+2pkt. OK! IP: 83.238.71.* 22.10.05, 21:52
      Nie bylo nam dane w II kolejce zagrac z Gipsarem Stalą Ostrow Wlkp z powodu
      choroby rywali ale w III kolejce zdobylismy kolejne 2 pkt z Notecią. Az mnie
      sciska w dolku, ze nie mamy tych 6pkt (planowalem zwyciestwo z Gipsarem), bo w
      tabeli mamy dopiero 8 miejsce a pewnie bylibysmy na 2 MIEJSCU W EXTRALIDZE!!!!
      Mecz nie byl na najwyższym poziomie ale Kibice sa poprostu THE BEST; ŚWIECKI
      MŁYN-wiadomo!, Kibice Noteci ok.40luda - super paka! robili co mogli, zeby bylo
      ich slychac (szacunek!) ale niech podziekuja don Przemo, ze uciszal chwilami
      ŚM, zeby dac Gosciom troche glosu; Kibice z Grudziądza się rozkrecaja-bedziemy
      mieli w nich mocne wsparcie w drugiej polowie sezonu. Teraz pelna mobilizacja
      na ANVIL - jest darmowy autokar z parkingu przy BP/LIDL jak bedzie w nim mniej
      niz 50 luda to...
      Wyjazd o 16.00 - cobra, luzak - zapraszamy. Jeszcze nie wiem po ile kaza nam
      zaplacic we Włocławku, ale postaram sie o bilety ulgowe dla zorganizowanej
      grupy. Precyzyjne info najpozniej we wtorek na oficjalce KS POLPAK.
      • luzak83 Re: POLPAK Świecie 2005/6. III kolejka+2pkt. OK! 23.10.05, 10:47
        bym chcial jechac ale ja albo amm mecyzk albo bude w weekand
        moze na meczu z prokomem bede w sopocie w hali olivi:))
        • Gość: kibic02 Re: POLPAK Świecie 2005/6. III kolejka+2pkt. OK! IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.05, 12:17
          Luzak mecz z Anwilem jest w środę, a nie w weekend
          • luzak83 Re: POLPAK Świecie 2005/6. III kolejka+2pkt. OK! 24.10.05, 15:59
            chyab napisalem ze jade na meczyk z sopotem jak beda grac w hali olivii:))ale
            na anwil tez mnie kusi zobacze czy sie wybiore:))
    • Gość: kibic01 Re: POLPAK -ANVIL 80-76. VICTORIA!!! IP: 83.238.71.* 26.10.05, 23:43
      No wreszcie w domku. Oj warto bylo zobaczyc to pierwsze zwyciestwo POLPAKU
      (historyczne pod kazdym wzgledem-w extralidze na wyjezdzie, pierwsze po
      dogrywce w PLK, pierwsze z medalista Polski). I tak juz bedzie czesto. Emocje
      byly takie, ze mozna bylo poprostu wykorkowac. Pewnie ponad 100luda ze Swiecia
      dopingowalo naszych. Mamy wiec trzy wygrane z rzedu i jako jedna z 3 druzyn
      zachowujemy miano niepokonanej.
      • Gość: Wujas Re: POLPAK -ANVIL 80-76. VICTORIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 08:51
        sa juz zdjecia
        www.saldat.pl/upload/an-polp/
        • Gość: kibic01 Re: AZS-POLPAK 82-88. 5:0 NIEPOKONANI !!! IP: 83.238.71.* 06.11.05, 00:03
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka