Dodaj do ulubionych

STOCIA CZYTAC!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 01:16
bylem po czasie i chyba czegos nie zrozumialem, co to miało znaczyć,
o 00.00 zaczeli grac rocco - one two three, po tym explosion w remixie theo i
galaktika - Are You Ready, rozumiem bawilem sie tam za dziciaka i jaraly mnie
te klimaty, no ej mamy 2008 rok, rozumiem ze sie osmieszaja komercja ale jak
juz graja to niech cos z 2008 a nie 2004 jak nie mniej, hmmm czy doczekam sie
kiedys trancu ?? BUHAHHA nich im ktos wytlumaczy ze nie maja sie tak
osmieszac!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • above17 Re: STOCIA 06.04.08, 01:25
      hehe no tak,osoba ktora byla w stoci np rok temu uslysze to samo
      hehe jaki zal.
      A te utworki powtarzane bez konca to az zygac sie chce.
      SZkoda tej 5 co dalem za wstep heh.
      • Gość: swieciak Re: STOCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 11:44
        jak Ci szkoda tej 5 to nikt Cie nie zmusza abys odwiedzal to miejsce ... Jak
        chcesz jakas pozadna dyskoteke to jedz sobie do bydgoszczy albo gdzies gdzie
        beda twoje rytmy... Tobie sie nie podoba muzyka innym moze sie akurat podoba.
        Polska to wolny kraj nikt Ci nie broni abys otworzyl pozadna dyskoteke skoro
        jestes taki pewny siebie ze wszyscy chca sluchac trance to napewno bedziesz bogaty.
        • Gość: bob Re: STOCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 14:27
          No muza jest taka se, puszczaja czasem lepsze klimaty teraz sa dobre
          utworki od jakiegos czasu You can dance itd :)
          • Gość: Geks Re: STOCIA IP: *.swc.vectranet.pl 06.04.08, 17:24
            Tak to jest jak się ma 17lat...
    • Gość: swieciak Re: STOCIA IP: *.sol2.cable.ntl.com 07.04.08, 13:45
      jab bym sluchal rmf fm - non top to samo
    • Gość: swieciak Re: STOCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 14:16
      po twojej wypowiedzi można ocenić poziom Twojej inteligencji ...
      • Gość: inteligjent Re: STOCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 15:52
        moze gownem az tak nie smierdzi ale za to pedalow od groma hehe
        gangsterzy w dresach JOŁ JOŁ
        • Gość: swieciak Re: STOCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 18:35
          kazdy ma swoj srtyl, Polska to wolny kraj.
          • Gość: monia Re: STOCIA IP: 80.51.140.* 10.04.08, 19:51
            www.sendspace.pl/file/ZRXcTwOn/
            posluchajcie tego to by sie nadalwalo do stoci... muzyka dance na
            czasie i dobry dj gra
            • Gość: manager Re: STOCIA IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.08, 11:50
              chłopaki przestancie juz wysylac linki ze swoja muzyka .. to naprawde nie sensu
              .. pozycja dj-a w stoci jest nie zagrozona, kazdy tu opowiada ze muza do kitu
              itd , a co tydzien pełno was w stoci . A jak dobrze dziala to po co to zmieniac??
              • Gość: blabla Re: STOCIA IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.08, 15:51
                Ale moglby Pan Menager odswiezyc troche repertuar bo to co teraz to
                troche za stare jest.
                Apropo to ciezko w Swieciu a cos innego
                • Gość: STOKROTKOWICZ Re: STOCIA IP: *.centertel.pl 12.04.08, 02:55
                  A JAK MAJA KU.. GRAC JAK PUSZCZAJA JEDEN KAWAŁEK TRANCE`U TO
                  WSZYSCY SIADAJA. I TU MI ODPOWIEDZ ????
    • Gość: SCHOSSOW Re: ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 02:01
      oczywiscie ze odpowiem: A niby co graja z trancu? jak juz cos zagraja, chociaz
      nie wiem kiedy to zagraja cos z manieczek(sie nie dziwie dlaczego ludzie
      uciekaja z parkietu), tylko mi teraz nie mowice ze mam sie bawic gdzies gdzie
      graja takie klimaty, po prostu wiem ze byscie sie przekonali co do tej muzyki
      jak ktos by zagral na poziomie, oni TAK NIE ZAGRAJA!!!! piszecie ze wszyscy sie
      smieja z muzy a nadal chodza do stoci, no ej jak bym mial jezdzic co tydzien
      gdzies na lepsze imprezy to bym musial naprawde miec duzo kasy,a nie chce sie
      spedzac wolnego weekendu w domu, wiem ze w stoci nic sie nie zmieni bo ciagle
      jest pelen parkiet i kasa leci, jestem ciekaw jak by powstala jakas inn dyska na
      poziomie na mariankach czy by nic nie zmienili w stoci hmmm, takie jest moje
      zdanie ;/
      • Gość: manager Re: ;/ IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 11:39
        no widzisz sam sobie rozwiazujesz problem ... nie chcesz wydawac duzo kasy ... a
        muza jak to nazwales "na poziomie" kosztuje , w stoci poziom jaki jest kazdy wie
        dlatego wstep jest za 5 zl;p
        • Gość: asdfa Re: ;/ IP: 80.51.140.* 15.04.08, 14:43
          a jakby ktos chcial wystapic jako gosc dj to co ma zrobic?
      • Gość: qqq Re: ;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 08:22
        wiec zostaw juz ten temat, bo jak ktos bedzie chciał cos zmienic to
        tylko smeja i to jego sprawa co będzie sobie robic.
        a kwestia nowej dyski:)))))hehe
        trzeba miec swoją renome i doświadczenie w tej robocie a stocia jest
        juz ponad 20 lat i jak sie trzyma tak trzyma i nadal głośno o niej
        słychac. wiec to o czyms swiadczy. kogo klub tego sprawa i pieniądze
        • Gość: Świątuś Re: ;/ IP: *.gprs.plus.pl 18.04.08, 11:27
          hehe :) a ja wam powiem, ze sie nie dziwie temu, ze parkiet w stoci wciaz pelny.
          Nastolatkowie ktorzy chca sie gdzies bawic musza isc do stokrotki. po pierwsze
          nie maja mozliwosci dojechania gdzies na impreze, po drugie nie maja
          odpowiednich finansow, a po trzecie nie zawsze im rodzice pozwalaja :) sam wiem
          jak to kiedys bylo, jak sie szlo z 20-30zl w kieszeni na dyske i szalalo sie
          przy wlasnie klimatach typu rocco czy the matrix.. i stocia zla nie byla i
          wszystko jakos bylo ok ;) a teraz jak sobie pomysle by isc tam na balet :P ehh
          zal mi sie robi..

ogolnie teraz na dyskoteki w ogole prawie nie chodze, pare razy w roku jakis
          event typu EnTrance, Beach Party czy RMI TRANCE XPLOSION.. i to wystarcza, a
          klimat jaki tam panuje nie uzbiera by sie nawet przez 20 lat imprez w stoci ;)

pozdro
          • Gość: SCHOSSOW Re: ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 07:48
            "klimat jaki tam panuje nie uzbiera by sie nawet przez 20 lat imprez w stoci ;)"

dokladnie ;) w tym roku przgapilem godskitchen(strasznie zaluje, bo bylo
            wspaniale) :( a tak ilny, rtx , entrance, no i teraz mnie czeka Global
            Gathering ;)
            • Gość: edziu Re: ;/ IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.08, 08:40
              radzę wam, otwórzcie dyskę z prawdziwego zdarzenia
              kilka sal, dla młodych, dla tych trochę starszych,
              z muzą trance, house itd., ale też
              z muzą i z lat 90-tych, a nie wciąż narzekacie,
              pomysł na biznes jest tylko go realizować,
              potrzebne również kasa i chęci
              • Gość: Świątuś Re: ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 17:21
                no to do zobaczenia na GLOBALU :) tez bede, a jeszcze predzej 24 w Opalenicy k.
                Poznania na urodzinkach pewnego wortaltu muzycznego..

i ps ja nie narzekam, ja stwierdzam fakty, a swoja droga dyskoteka z prawdziwego
                zdarzenia to najmniej 2 mln.. czyli jakies 10-12 razy tyle co stokrotka :D

no i w swieciu nie ma prawa bytu ;)
                • Gość: SCHOSSOW Re: ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:18
                  Świątuś --->> wiem o jakie forum chodzi, kumpel tam kiedys siedzial i cie zna ;)
                  miales
                  byc na entrancie ;p
                  ja siedze na innym :P
                  • Gość: ass Re: ;/ IP: 80.51.140.* 22.04.08, 17:27
                    jakby ktos chcial wystapic jako gosc dj to co ma zrobic?
                    • Gość: Santana Re: ;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 12:15
                      Loda. Wystarczy.
                  • Gość: Świątuś Re: ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 22:17
                    Przecież byłem na EnTrance :P po 4 coś uciekłem, było dobrze ;) nawet bardzo
                    dobrez :D :D po długim poście spowodowanym wojskiem dobrze się wybawiłem :D
                    • Gość: SCHOSSOW Re: ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 15:37
                      AAAA ale miales do nas wpasc :P co do eventu to do 00.00 bylo fajnie, pozniej
                      same melo i uplify , zreszta mozna bylo sie tego spodziewac :P :D
                      • Gość: Świątuś Re: ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 00:08
                        Ja się rozkręciłem po 01.00 :) po występie żabojada ;) puszczał to co uwielbiam
                        :) dużo SEAN TYAS'a i było ENERGETYCZNIE jak dla mnie oczywiscie :d hehe
                        • Gość: FFx Re: ;/ IP: 80.51.140.* 28.04.08, 22:00
                          ma ktos jakies namiary na stocie?? maila albo strone internetowa.
                          tylko bez glupich tekstow prosze
                          • Gość: mixior Re: ;/ IP: 80.51.140.* 28.04.08, 22:04
                            DO PANA MENAGERA
                            a moglby Pan podac swojego maila?? chodzi o sprawe zweiazana z
                            klubem a nie bede pisal z forum
                            • Gość: ff Re: ;/ IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.08, 09:57
                              stocia nie ma strony internetowej
                              • Gość: as Re: ;/ IP: 80.51.140.* 29.04.08, 16:22

a jakiegos maila do menagera albo wlasiciciela??
                                • Gość: Łepek Re: ;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.08, 17:01
                                  No Świąt na forum wrócił - ja w sumie też :D
                                  Do zobaczenia na GG trance'owcy ;)
                                  Ale wczesniej ja będę się bawił 24-26 w Skorzęcinie z ekipa z FTB.pl sasasa :D
                                  Co do Stoci - skoro nie ma swojej strony to dosyc dobitnie świadczy o tej
                                  dyskotece(czy to nie za wielkie słowo?!) choć jak miałem 17 lat to mi sie
                                  podobało heh :D
                                  Podobne opinie słyszałem kiedyś przypadkowo od innych nastolatków, którzy tam
                                  bywają - wiec jak widać młodzież się nie zmienia ;)
                                  • Gość: Świątuś Re: ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 21:59
                                    Ty świrze jedz ze mna do OPALENICY 24 maja juz wszystko zalatwione lacznie z
                                    hotelem i atrakcjami
                                    • Gość: juras Re: ;/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 10:17
                                      ooo stara amnezja jeszce zyje hehe ja sobie odpuscilem i tylko eF Ti
                                      Bi zostalo:) trza sie zgrac przed Global Gathering i sie razem
                                      pobawic:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka