Dodaj do ulubionych

Osiemnastka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 11:14
Nie długo idę na osiemnastkę do kumpla i nie mam pojęcia co mogłabym mu kupic..:/
Dziewczynie kupowac prezent jest o wiele łatwiej,a tak to mam teraz spory problem..
Może ktoś mógłby mi doradzic?
Z góry dzięki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Oli Re: Osiemnastka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 11:22
      Andziu..musi to być ciekawy prezent. Który go mile zaskoczy...na pewno coś cinteresujacego wymyślisz xD
    • Gość: Ilona Re: Osiemnastka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 11:22
      Hmm . Nie mam pojęcia. Proponowałam bym może coś '' śmiesznego'' typu kieliszki z nadrukiem :) A może poprostuj zapytaj go co by chciał dostać :) Pozdrawiam.
    • Gość: Natalia :) Re: Osiemnastka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 11:23
      Racja, dziewczynie jest o wiele łatwiej kupić :). Najlepiej kup coś śmiesznego. Jak to twój kumpel wiesz najlepiej jaki prezent najbardziej mu się spodoba. Może razem z innymi znajomymi wymyśl coś orginalnego :)
    • Gość: Ilona Re: Osiemnastka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 11:27
      Hmmm. Może poprostu zapytaj go co by chciał dostać : )
    • Gość: gość 1 Re: Osiemnastka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 12:24
      słuchaj najlepszym prezentem na 18 jes fajka wodna :) czy dziewczyna czy chłopak i tak jest to najlepszy prezent :D
      • mocz.piwosza Re: Osiemnastka 26.09.10, 14:13
        hahahahah materac kup
    • Gość: Ilona Re: Osiemnastka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 10:29
      Tak zgadzam się z Tobą. Dziewczynie kupywać prezent jest o wiele łatwiej. Może po prostu zapytaj go co by chciał dostać :) Albo kup mu coś śmiesznego :)

Pozdrawiam.
    • Gość: Angelika Re: Osiemnastka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 11:03
      No powinno to byc coś śmiesznego żeby dobrze wspominał ten dzień;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka