Gość: aga Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.wierzbica.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 12:00 ten egzamin był gorszy od próbnego niektóre rzeczy pierwszy raz na oczy widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimik Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: 217.98.70.* 06.05.04, 12:02 wina nauczyciela:) ... ale przeciez wszystko bylo z ksiazki:) wystarczylo raz przeczytac zrobic notatki badz kto ma lepsza ksiazke pod kazdym tematem dzialem bylo ktortka notatka:P a co tam takie trudnego bylo? no moze cieplo wody.. ale to jeden punkt ot i tak ludzie powinni miec z 40:P hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steryd Skończyliśmy :) IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:01 proste było :) w porównaniu do humanistycznego straciłem 2pkt na żabach i moze jeszcze kilka ale około 40 bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Skończyliśmy :) IP: *.koscian.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 12:15 teraz tylko wakacje nas czekaja:) full luz na lekcjach:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagódka :( FATALNIE!!!!! ;( ja sie zabije... ;( IP: 81.210.124.* 06.05.04, 12:02 mi poszło bardzo zle... nie zrobiłam kilku zadan otwartych bo brakło mi czasu ;/;/;/ a pozatym zamkniete niektóre sknociłam... i ja chcialam isc do LO na bio-chem ;( w zyciu sie nie dostane ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jucha Re: FATALNIE!!!!! ;( ja sie zabije... ;( IP: 80.51.83.* 06.05.04, 12:06 nie przejmuj sie jagódko! mi tez posżło fatalnei a nawet bardzo ale w sumei moge stwierdzic z e poszło mi dzis lepiej niz wczoraj wiem ze wczoraj zawaliłam rozprawka iw ogóle kto widział by dawać taki pojeb..... temat "moda":(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: FATALNIE!!!!! ;( ja sie zabije... ;( IP: *.koscian.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 12:14 nie martw sie masz jeszcze misiac, zeby ponaciagaz zachwanie i oceny itd i nadrobisz stracone pukty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Moje zadania zrobiłam ... IP: *.laczpol.net.pl 06.05.04, 12:05 w zadaniu 1 ze skala miało być 1.5000 a ja napisałam jak głupia 1.50000:( ogólnie zadania nie były trudne:(ale czasem zbyt zagmatwane;/ z otwartych zrobilam seriancko tylko 2 zadania z czego nie wiem czy sa rozwiązane dobrze!!! dajcie szybko te wyniki bo umre ze zdenerwowania:( papaptki:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chwast(pB) Re: Moje zadania zrobiłam ... IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 12:08 Korcze , w ostatnim zle podzielilem i napisalem 1/36 zamiast 1/6 , natomiast mapa wyszla mi chyba dobrze , bo cos kolo 648 km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rider Jaki rodzaj brzegu? Kolo na huśtawce... IP: 81.210.124.* 06.05.04, 12:07 Co zaznaczyliście ...? Ja mam fiordowe... :) I jeszcze ile ważył ten kolo na huśtawce :] - mam 50 kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkor Re: Jaki rodzaj brzegu? Kolo na huśtawce... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 12:16 Też mam fiordowe. Kolo miał 50kg, bowiem stosunek odległości do środka był 2/1 tym samym i masa (ciężar) ulega tej proporcji. Zasada równowagi (chyba :D) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.mrowka Re: Jaki rodzaj brzegu? Kolo na huśtawce... 06.05.04, 20:13 Moim zdaniem OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CELEK A jak wam wyszło z MOSTEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:08 Mi wyszło 37,5m ponieważ 150m,1/3x,x---> 150+1/3x=x---=2/3x obustronnie dzielenie przez 2/3 i wyszło 225 m i teraz 1/6 z tego to 37,5 metra. Chyba taki powinien byc wynik, a jak nie to piszcie ile wam wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN Re: A jak wam wyszło z MOSTEM IP: *.krak.tke.pl 06.05.04, 12:09 Ojojoojojojojojojoojoj... Biedny jesteś :P MASZ ŹLE!!! :(:(:( Miało być 50 metrów NA PEWNO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROŚCIZNA Re: A jak wam wyszło z MOSTEM IP: *.bazapartner.pl 06.05.04, 12:17 ALE PROŚCIZNA Z MOSTEM NA 100% wyjdzie 50m WJEŚNIAKI!!!!!!!!!!!!!!! W OGÓLE WYjątKOWY PROSTY TEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marquis Re: A jak wam wyszło z MOSTEM IP: *.lanet.net.pl 06.05.04, 13:04 zadanie z mostem było do d... wypisalem tylko dane(: choć wiem że trzeba było napisac rówanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seph Re: A jak wam wyszło z MOSTEM IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 06.05.04, 13:38 Ha to zadanie było najłatwiejszym zadaniem otwartym na tym teście. Wszstklo zostało podane jak na tacy. Wystarczyło se narysować rzeke i most, który składał się z trzech części: ==A=~B~=C== gdzie A to część lewobrzeżna której długość wynosiła 150 metrów, B to szerokosć rzeki wynosząca jedną szóstą całego mostu, i C cyzli część prawobrzeżna która ma jedną trzecią całej długości mostu. Teraz tylko sumujemy 150 + jedna szósta plus jedna trzecia. Czyli 150 metrów + trzy szóste czyli połowa mostu = cała długość mostu. A skoro 150 metrów + jedna druga mostu to cąły most, to z tego jasno wynika, że 150 metrów jest równe jednej drugiej calej długości czyli 300m. A 300m wystarczy pomnożyć razy jedna szósta (czyli długość części rzecznej). I voila mamy 50 metrów :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rider Re: A jak wam wyszło z MOSTEM IP: 81.210.124.* 06.05.04, 12:10 150 + 1/3x + 1/6x = x 150 = 1/2x x=300 300/6 = 50 m i Tyle :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: A jak wam wyszło z MOSTEM IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.04, 12:15 mi wyszło z mostem 50m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoNi Re: A jak wam wyszło z MOSTEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:41 Rzeka ma 50 metrów, a cały most bodajze 300 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUJON Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.bazapartner.pl 06.05.04, 12:11 ALE PROŚCIZNA Z PRÓBNEGO MIAŁEM 92 to Z TEGO CHYBA 100 HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: 217.98.56.* 06.05.04, 12:12 hehe jak ktos kuje nonstop 24\h to moze miec i 100 pkt..... a ciekawe ile miales z humana ;];] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:46 Jestem załamana :( Czy ja zawsze musze mieć takiego pecha. Nienawidze życia i siebie. Rzuce się pod pociąg....Te testy to wielkie nieporozumienie...Wczoraj było źle a dziś jeszcze gorzej. Teraz bede musiala do szkoły autobusem zapiprzac, bo do swojej wymarzonej sie nie dostane. Dolina jak chuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytan GAG Stosunkowo prosty( prościejszy niż human) IP: *.168. / *.rotmanka.jpk.pl 06.05.04, 12:14 Wszystko było stosunkowo proste. Nie iwem czy mi uznają w kijance że ma opływoy kształt. Poza tym 2 źle w tesowym (miało być pasożytnictwo a ja napisałem że symbioza) ,a z szerokością geograficzą wynik zaokrągliłem. 40 punktów przynajmnie będę miał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Stosunkowo prosty( prościejszy niż human) IP: 217.98.56.* 06.05.04, 12:17 wlasnie, co z ta szerokoscia ?? mi wyszlo ze polska ma ok 556 km z polnocy na poludnie, kto ma inaczej niech pisze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -:) Re: Stosunkowo prosty( prościejszy niż human) IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.04, 12:22 a mi wyszło 647 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EJJJJ Re: Stosunkowo prosty( prościejszy niż human) IP: *.bazapartner.pl 06.05.04, 12:23 TO TY FRANEK JESTEŚ JA MAM CAŁKIEM INNY WYNIK HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkor Re: Stosunkowo prosty( prościejszy niż human) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 12:18 Na 100% pasożytnictwo ? :/ U mnie kijanka też ma kształt opływowy i kończynę górną "płetwopodobną", to Ci dopiero bzdura :D Nie przejmuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx wcale nie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 13:03 wybór liceum!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Najgłubsze było to z układem równań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:18 może dziesiec punktów bede mial z calego testu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: średniaczek 4.5 Re: Najgłubsze było to z układem równań IP: *.bazapartner.pl 06.05.04, 12:21 to witaj w klubie !! KOŁO 10 MI ODPADNIE ALE Z 90 TO PEWNIACKO MAM !!!!!!!!!!!!! =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.gni.pl / 195.117.61.* 06.05.04, 12:19 poszło mi fatalnie!!!!!!!! zrobiłam tylko 4 otwarte!! Dostałam jakiegoś zaćmienia!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULCIA ----------LAJCIK ------------ IP: *.zabrze.net.pl 06.05.04, 12:24 W SUMIE BYŁO OK :) OPRUCZ : :) ŻABEK , BIAŁKA, KWASU. WZORU , I JESZCZE PARU RZECZY Z MOSTEM WYSZŁO MI 50M Z KATEM 72 300 OSÓB Z ŻARÓWKĄ 27 (A ILE WAM WYSZŁO ??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seph Re: ----------LAJCIK ------------ IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 06.05.04, 13:42 jestem pewien, że żarówka będzie ciągnąć 27 godzin ;D 8,1A = 1h, 0,3A = 27h, 8,1 : 0,3 = 27 :) Jeszcze dodatkowo policzyłem culomby dla 0,3 aby sprawdzić culombami (kosmiczne liczby wyszły, ale po podzieleniu wyszło 27 :)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 12:21 do Bani ten test Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrs Death mlekowy IP: *.piotrkow.shadows.pl / *.piotrkow.shadows.pl 06.05.04, 12:22 co napisaliście o kwasie mlekowym. ???? Że tlen z hemoglobiną ??? i jaka była prawidłowa reakcja węglanu wapna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: mlekowy IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.05.04, 12:24 ja napisalam ze oddychanie beztlenowe...-:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: mlekowy IP: *.bazapartner.pl 06.05.04, 12:32 Witaj w klubie to chyba mamay dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truk Re: mlekowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:55 Pewnie ze dobrze, oddychanie beztlenowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicuni Re: mlekowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:24 nie wiem czy o to ci chodzi CO2+H20-->H2CO3 A z mlekowym to chyba beztlenowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkor Re: mlekowy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 12:33 Reakcję miałem taką samą, ale znając swoje pojęcie o chemii to jest źle. A co do mlekowego - zaznaczyłem że oddychanie tlenowe gdyż ... powstaje przy niedoborze tlenu, wówczas jest fermentacja czego wynikiem jest właśnie kwas mlekowy. Jednakże hmm jest to beztlenowy proces ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truk Re: mlekowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:57 W wyniku oddychania tlenowego kwas mlekowy NIE powstaje, dopiero kiedy brakuje tlenu miesnie "przerzucaja sie" na oddychanie beztlenowe i wlasnie tam powstaje kwas mlekowy. A reakcja jest w porzadku, ja mam chyba niezle pojecie o chemii, wiec mozesz byc spokojny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legnicaaaa Re: mlekowy IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.05.04, 12:25 ja napisałem to co ty tlen z tym hocostam łatwy był :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tess Re: mlekowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:28 nie moze byc tlen z hemoglobina bo to ona transportuje tlen wiec ma z nim caly czas stycznosc ja tez uwazam ze test ogolem dalo sie zrobic :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoNi Re: mlekowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:44 weglad wapnia? eee? nie było takiego pytania Chodzi o oddychabnie beztlenowe, chociaz ja dałem pod wpływem emocji tlen z hemoglobiną, a teraz to jednak wydaje mi sie, ze tlen zawsze łaczy sie z hemoglobina, gdyz to sa chyba ciałka krwi.... ehhh, punkt w plecy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefek Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.bazapartner.pl 06.05.04, 12:24 JAKA PROŚCIZNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Mat-przyr---troche trudniejszy IP: *.elpos.net 06.05.04, 12:25 Moim zdaniem test dziesiszy był trudniejszy. Może to dlatego , że osobiscie nie lubię fizyki ani też biologii. Niestety zrobiłam beznadziejne błędy. Już znam kilka porawnych odpowiedzi, choć zawsze ma sie tą nadzieję , że to jednak koledzy mają gorzej:)) Niestety. Ale bedzie dobrze. Nie przejmuję sie ani jednym testem ani drugim. Wynik jaki będzie taki bedzie. Nic już go nie zmieni. Klamka zapadła i trzeba sie z tym pogodzić. Liczę na odrobinę lepszą punktację niż sie spodziewam. DAMY RADĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lsz Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.radiostrada.pl / *.radiostrada.pl 06.05.04, 12:27 Najłatwiejsze to te z wiadrem, wyszło mi jedna szósta nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojcieszek Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:27 Ja praktycznie bez specjalnych przygotowań poszedłem na egzamin. Liczę na ponad 40 z matematyczno-przyrodniczej i ok. 35 z humanistycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Osady. Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:28 Szcze mówią całe szkolnictwo jest do niczego. Pewnie znacie przysłowie „wszystko i nic” w szkołach uczą J. Polskiego, J. Obce, Matematyke, Fizyke, Chemie,Geografie, Biologie i inne. 1.Każdy uczeń musi uczyć się przedmiotów które go nie interesują. 2.W szkole jest atmosfera, nie przystosowana psychologicznie. Przecienty uczeń chce coś zapytać lub odpowiedz (odpowiedz jest zła i najcześciej nauczyciele stawiają 1). Każdy uczeń powinien poszezać swoją widze w dzidzinie zainteresowania. Jak na razie w szkołach gimnazjalnych i podstawówkach uczą tego co w wiekszości nie przydaje się w życiu dorosłym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek03 Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.brzesko.net.pl 06.05.04, 14:19 Dlatego szkoły trzeba sprywatyzować! :) Dla biednych dzieci których rodziców nie byłoby stać na prywatną naukę - długoterminowe kredyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrs Death rzęsy IP: *.piotrkow.shadows.pl / *.piotrkow.shadows.pl 06.05.04, 12:29 jaka była poprawna odpowiedź z tymi rzęsami nA WODZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojcieszek Re: rzęsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:32 Mi się zdaje że nadmierne nawozenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legnicaaa Re: rzęsy IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.05.04, 12:34 ja tez dałem nadmiernie nawozenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoNi Re: rzęsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:45 na 100% nadmierne nawozenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwelaBoSs Powiedzcie mi jak wam powychodzilo ??!! IP: *.zst.swidnik.pl 06.05.04, 13:50 kurde, niby mi dobrze poszlo,ale nie wiem jak i co ! powiedzcie mi jak zaznaczyliscie z ta rzeką co woda robi w tym wskazanym fragmancie ? a jak z tym koniem, co zrobil 40 okrążeń ?? jak zapisaliscie to rownanie z woda gazowana ?? boze, co tam jeszcze bylo.hmmm.... nie moge sobie przytponiec,ale piszcie na wszystko co pamietacie !!musze miec 35 pktow i bedzie luxik !! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.icpnet.pl 06.05.04, 12:32 sądzę, że dzisiejszy test był trudny!! dużo było biologi, trochę chemi i geografi. no oczywiście było dużo matmy i fizyki. pozdrawiam wszystkich którzy dziś pisali tak jak ja testy!! =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Odpowiedzi kilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:46 Z białkiem - alkohol Ścinanie białka, czyli denaturacja zachodzi przy wysokiej temperaturze lub kontakcie z alkoholem Wiaderko i stożek - 1/6 V stożka = 100 Pi V walca = 3600 Pi 100 * 6 600 1 ------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:34 Siemka!Poszlo mi dobrze!Ale mam pytanie do autorow, Odpowiedzi do testu zamknietego sa dla ktorej grupy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrs Death deskorolka IP: *.piotrkow.shadows.pl / *.piotrkow.shadows.pl 06.05.04, 12:40 Uważam, że to pytanie o desce było podchwytliwe bo oni na nich stali i nie mogli uzyskac prędkości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legnicaaaa Re: deskorolka IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.05.04, 12:43 ja dałem ze mogli i gruby jechał 2x wolniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoNi Re: deskorolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:46 Wydaje mi sie, ze jednak stali. Gosc lzejszy osiagnał 2 razy wieksza V. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielce Re: deskorolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:50 dobrze mowicie oni stali a deskorolki jechaly, wiec bolek ciezszy mial mniejsza predkosc od malego 2X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN Re: deskorolka IP: *.krak.tke.pl 06.05.04, 12:52 I tak ma byc!!! Gość ma większą masę przez co jego bezwładność jest większa. To było banalne zadanie z zasady zachowania pędu. P1=P2 więc m1*V=m2*V V jest CONSTANS :D:D:D STAŁE czyli pędy też są stałe więc m im większa tym facet wolniejszy :P Pozdro!!! Chyba Wam coś tutaj namieszałem, ale to ma być coś takiego :/ :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: deskorolka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:43 wszystko się zgadza, CIĘŻSZY dwa razy WOLNIEJSZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Re: deskorolka IP: *.brzesko.net.pl 06.05.04, 14:23 grubszy waży dwa razy więcej a siłe ma taką samą jak lżejszy więc wolniej się ruszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anoolka Re: deskorolka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:07 jak nie stali jak stali zaznaczylam, ze duzy jechal 2 razy szybciej, ale mam watpliwosci co do tego. Zadanie 9. (0-1) Dwaj chlopcy, stojac na deskorolkach, pociagneli za konce napietej miedzy nimi liny. Jezeli pierwszy chlopiec ma dwa razy wiekszs mase od drugiego, to(...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio lublin Re: deskorolka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:01 Co Ty dajesz?? na pewno mogli, cięższy 2 razy mniejsza V!!! i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostek Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 12:41 Wiadro było banalne... gorzej było z pytaniami z bioli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoNi Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:47 Zgadzam sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimnazjalista Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 12:42 Dzisiejsza część byłą łatwa(przynajmniej dla mnie). Poszło mi całkiem nieźle. Wczoradszja też nie byłą zbyt trudna. Trzymam kciuki za wszytskich tych, którze zdawali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: 213.199.225.* 06.05.04, 12:42 ja obliczylam to z wiadrem i mi dobrze wyszło;)ale z polaka bym miala 35 pkt, ewentualnie 40, a z matmy to juz gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś