Dodaj do ulubionych

dlaczego nie ma forum francuskiego?

24.08.02, 02:29
Moze byli by zainteresowani????
Obserwuj wątek
    • Gość: Mickey Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.punkt.pl 24.08.02, 16:45
      Saluuuut!
      Ja jestem zainteresowana, nawet poddalam juz im taka mysl! teraz trzeba tylko
      czekac.....Albo pisac i pisac do gazety:)))))
      • Gość: eve Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.pl 24.08.02, 18:31
        tak, tak, forum francuskiego!!!
        • liloom Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? 24.08.02, 18:33
          to klikajcie na "super watek" moze sie uda?
    • liloom Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? 25.08.02, 21:01
      doczekam sie?
      czyta to wielki brat?
    • liloom widze takie same watki ... 13.09.02, 13:12
      i nic...
      wiec do gory!
    • angieblue26 Mettre fin a la discrimination 13.09.02, 16:54

A mon avis il faut creer un forum separe pour chaque langue officielle de la
      communaute europeenne.
      Salutations,
      Alex
      • Gość: Kaja Re: Mettre fin a la discrimination IP: *.man.polbox.pl 18.09.02, 13:52
        pas pour chaque langue officielle de la communaute europeenne, mais pour les
        plus importants je pense et francais est un de plus importants bien sur, donc!

• Gość: ann Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.otosf.com.pl 16.09.02, 16:01
      podciągam wątek, może ktoś z adminów go zauważy
      CHCEMY FORUM FRANCUSKIE!!!
      • angieblue26 Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? 16.09.02, 18:43
        Gazeta nie stanie po naszej stronie.. Od zeszłego roku nie ma nawet mozliwości
        zaprenumerowania Wyborczej w Paryżu...
        • liloom Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? 18.09.02, 13:43
          moze kliknac na FAJNY WATEK?
          • Gość: Mickey Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.punkt.pl 19.09.02, 13:08
            Vive la France!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • liloom Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? 19.09.02, 23:03
              czekamy
    • Gość: Nene Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.net.autocom.pl 20.09.02, 09:02
      Jakis czas temu administratorzy obiecali na czacie, ze niedlugo pojawi sie
      mozliwosc zakladania prywatnego forum na dowolny temat. Jeszcze troche
      cierpliwosci i zrobimy sobie to francuskie forum sami.
    • Gość: B. Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.acn.waw.pl 20.09.02, 17:49
      Jestem ZA!!! Koniecznie trzeba stworzyć takie forum...
      Ah... le francais... ;)))
    • Gość: Joanka Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 13:26
      TAK, TAK TAK !
    • Gość: Joanka Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 13:53
      Popieram pomysł, też mi bardzo brakuje francuskiego forum - Gazeto! - czekamy.
      • liloom Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? 21.09.02, 22:39
        do gory
    • Gość: celina Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.acn.waw.pl 22.09.02, 12:40
      Stworzyć takie forum, i już!!! To przecież konieczność!!! Jestem jak
      najbardziej ZA!!!
    • Gość: isiunia Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.who.vectranet.pl / 10.6.0.* 22.09.02, 21:16
      Ja tez chce !!!
      • jagna_jagna Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? 22.09.02, 22:28
        I ja.
    • Gość: Kaja Re: certyfikaty IP: *.man.polbox.pl 22.09.02, 22:37
      hej, czy ktoś z Was ma certyfikat z francuskiego? napiszcie proszę, ile
      kosztuje kurs, egzamin, jaki jest stopień trudności itp.
      • Gość: Kaja Re: certyfikaty IP: *.man.polbox.pl 22.09.02, 22:38
        kurs przygotowujący do egzaminu, oczywiście
      • Gość: B. Re: certyfikaty IP: *.acn.waw.pl 23.09.02, 19:02
        Hej! Ja mam DELF 1er i 2eme degre. Cena chyba (tak było ostatnio) 110 zl za
        jesnostke. (DELF 1er = 4 jednostki, 2ere = 2 jednoostki; razem 6 jed.)Czyt
        trudne? Pierwsze czery nie,a do nastepnych juz trzeba sie wiecej
        pouczyc... ;))) Pozdr.
    • Gość: ann Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.otosf.com.pl 24.09.02, 16:40
      hooop
      i do góry
      ...
      • Gość: eve Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.pl 24.09.02, 21:11
        jeśli chodzi o DELF - moim zdaniem nie trzeba chodzić na żadne specjalne kursy
        organizowane przez Instytut, wystarczy kupić lub pożyczyc z mediatheque
        książki, gdzie podane są testy, teksty na egz.ustny z ubiegłych lat, jak się to
        zrobi, to zda się na pewno, bo co roku mniej więcej jest to samo, program i
        zakres wiadomości są bardzo dobrze sprecyzowane. Przygotowywałam kilka osób do
        egzaminu z książki "Le nouvel entreinez-vous 450 activites DELF A1 A2 A3 A4"
        wydawnictwo CLE international (do kupienia w marjannie) i chociaż ich wiedza na
        początku nie była zbyt duża- zdali. Ja sam a dzięki niej zdałam DELFA dobre
        kilka lat temu.
        Pozdrawiam
    • Gość: kasia_ania Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: 4.1R* / *.justice.vic.gov.au 25.09.02, 08:28
      JA TEZ!!! Dawajcie forum francuskie i to juz!!!! :)
    • Gość: Nene szkoły języka francuskiego w Krakowie IP: *.net.autocom.pl 25.09.02, 13:05
      Witam silne lobby frankofonów :-)
      Czy ktoś z Was chodził na kursy francuskiego w Krakowie i może polecić jakąś
      dobrą szkołę? Zależy mi głównie na tym, żeby nie były to dwie godziny w miłym
      towarzystwie, ale efektywna nauka. Interesuje mnie poziom
      średiozaawansowany/zaawansowany.
      Pozdrawiam
      Nene
    • Gość: zaza Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.acn.waw.pl 25.09.02, 23:53
      i..... HOP DO GÓRY!!!
      • jagna_jagna Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? 26.09.02, 13:21
        • Gość: angieblue Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.acn.waw.pl 27.09.02, 10:42
          Il faut surtout pas laisser tomber le sujet. Sinon on n'arrivera jamais a
          convaincre personne qu'il vaut la peine de mettre en marche notre forum de
          discussion...
          • liloom voila! 27.09.02, 18:41
            Gość portalu: angieblue napisał(a):

> Il faut surtout pas laisser tomber le sujet. Sinon on n'arrivera jamais a
            > convaincre personne qu'il vaut la peine de mettre en marche notre forum de
            > discussion...
      • Gość: learner Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 11:03
        Czy ktos zna dobrego nauczyciela z trojmiasta? Najlepiej z Gdyni. Chodzi mi o
        kogos kto duzo uwagi poswieca mowieniu i potrafi motywowac. (sama jetstem
        nauczycielka ang. wiec jetsem dosc wybredna) I jaka jset cena lekcji?
        • liloom Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? 02.10.02, 20:54
          do gory
          • Gość: Kaja Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: 217.11.141.* 05.10.02, 18:59
            hop siup tra la la
    • Gość: popieram Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.02, 18:13
      ??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kaja Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: 217.11.141.* 05.10.02, 19:00
      a ja wiem dlaczego
      bo nikt z redakcji i żaden admin nie zna francuskiego i nie mieści im się w
      główkach, że inni tak :-)
    • Gość: franc Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.punkt.pl 06.10.02, 01:10
    • Gość: isiunia Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.who.vectranet.pl 06.10.02, 16:35
      A tak właściwie co byśmy robili na tym forum francuskim ? :-)
      • Gość: Nene Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.net.autocom.pl 06.10.02, 21:12
        Gość portalu: isiunia napisał(a):

> A tak właściwie co byśmy robili na tym forum francuskim ? :-)

Kazdy mialby swoj watek i pisalby w nim przynajmniej raz dziennie "hop do
        gory" :-)
        • kaja_ Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? 07.10.02, 16:35
          tyle że po francusku :-)
          • Gość: Nene Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.net.autocom.pl 07.10.02, 22:40
            kaja_ napisała:

> tyle że po francusku :-)

Bien sûr! :-)
    • Gość: france liloom szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 08.10.02, 10:35
      Można już założyć, szybko
      www2.gazeta.pl/forum/790620,36819,988634.html
      • liloom Re: liloom szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.10.02, 20:00
        szkoda ze nie napisalas na priv, bo dawno tu nie zagladalam!
        i co zalozyliscie????? jest?????
      • liloom hej france! 30.10.02, 00:21
        Gość portalu: france napisał(a):

> Można już założyć, szybko
        > www2.gazeta.pl/forum/790620,36819,988634.html

No zalozylam, a gdzie Ty jestes?
    • Gość: ann Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.otosf.com.pl 10.10.02, 14:59
      to ja zacznę...
      ja powiedzieć po fr. "juz łącze", cos jak angielskie "to put through". Poza
      oczywiście "je vous la (le) passe" (chodzi mi o sytuacje w pracy gdzie jest
      centrala tel)z góry dzieki
    • Gość: ann Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.otosf.com.pl 24.10.02, 11:40
      tyle było krzyku, a ktos tylko zadał konkretne pytanie i cisza...
      no to tradycyjnie:
      hooop
      i do góry!!!
    • Gość: boa Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.02, 02:30
      !
      • Gość: Mickey Re: dlaczego nie ma forum francuskiego? IP: *.punkt.pl 28.10.02, 19:44
        Hmm..czyny nie słowa....Wiec moze tak zaczniemy pisac różne wiadomosci po
        francusku, utworzymy "niby-forum francuskie" na forum "edukacja" i wreszcie
        ktos z Gazety zauwazy, ze TEGO wlasnie forum francuskiego nam brakuje, nie
        bedzie chcial, zeby forum edu zamienilo sie we franc. i "na odczepnego"
        dostanimy SWOJE WLASNE......FRANCUSKIE!!! Co Wy na to???
        Beaucoup de salutations!!!
        • liloom JEST FORUM FRANCUSKIE zapraszam 28.10.02, 20:11
          www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10129
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka