Dodaj do ulubionych

hiszpanski - academa de la lengua

03.02.03, 21:27
planuje rozpoczac nauke hiszpanskiego. czy ktos ma jakies doswiadczenia z
powyzsza szkola? inne sugestie?
wszelka pomoc mile widziana
pzdr
am
Obserwuj wątek
    • j-o-n-k-a Re: hiszpanski - academia de la lengua 03.02.03, 23:36
      Polecam z całego serca! Miałam okazję uczyć się w różnych szkołach
      (hiszpańskiego i angielskiego), ale ta szkoła przebija wszystkie! Co
      najważniejsze : małe grupy i wspaaaniała atmosfera! Będę się tam uczyć już 3.
      semestr. Jeszcze raz polecam!
      • am26 Re: hiszpanski - academia de la lengua 04.02.03, 12:51
        j-o-n-k-a napisała:

> Polecam z całego serca! Miałam okazję uczyć się w różnych szkołach
        > (hiszpańskiego i angielskiego), ale ta szkoła przebija wszystkie! Co
        > najważniejsze : małe grupy i wspaaaniała atmosfera! Będę się tam uczyć już 3.
        > semestr. Jeszcze raz polecam!

Serdeczne dzieki za info! Zastanawialam sie jeszcze nad The Tower, bo maja dosc
        rozsadne ceny, ale odstraszyl mnie czyjs post na temat tej szkoly. A jesli
        jeszcze mowisz o fajnej atmosferze to chyba warto zaryzykowac. Dzieki.
        • Gość: j-o-n-k-a Re: hiszpanski - academia de la lengua IP: *.man.polbox.pl 04.02.03, 15:35
          Mam nadzieję, że nie pożałujesz swojego wyboru! Jak będziesz mieć jeszcze
          jakieś pytania to z chęcią na nie odpowiem. Pozdrawiam!!
          • Gość: paulina Re: hiszpanski - academia de la lengua IP: *.dialup.medianet.pl 06.02.03, 16:13
            Gość portalu: j-o-n-k-a napisał(a):

> Mam nadzieję, że nie pożałujesz swojego wyboru! Jak będziesz mieć jeszcze
            > jakieś pytania to z chęcią na nie odpowiem. Pozdrawiam!!

A czy wiesz moze jak tam sa prowadzone konwersacje lub kursy biznesowe?
            • j-o-n-k-a Re: hiszpanski - academia de la lengua 07.02.03, 10:40
              Gość portalu: paulina napisał(a):

> A czy wiesz moze jak tam sa prowadzone konwersacje lub kursy biznesowe?

Z kursami biznesowymi niestety nie miałam do czynienia, więc się nie orientuję.
              A co do konwersacji, to czy pytasz o lekcje 1 na 1 z nauczycielem? A jeżeli
              chodzi o konwersacje w trakcie normalnych zajęć grupowych, to jest ich bardzo
              dużo (nie mówi się wogóle po polsku). Ja miałam bardzo duże opory w mówieniu,
              ale w mojej grupie było ok. 4-5 osób, więc mówić musiałam dość często i ta
              blokada szybko zniknęła. Pozdrawiam i polecam się na przyszłość!
              • Gość: madusiak Re: hiszpanski - academia de la lengua IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 20:21
                Ja byłam zachwycona ale tylko przez 3 semestry, potem coraz mniej mi się tam
                podobało. Ksiązki na dalsze semestry moim zdaniem są kiepskie. Może to też
                wina wykładowcy. Zrezygnowałam i szukam czegoś innego.
                • am26 Re: hiszpanski - academia de la lengua 11.02.03, 09:59
                  Coz, wczoraj wplacilam pierwsza rate wiec przynajmniej przez jeden semestr
                  odwrotu nie ma ;-). Przyznac jednak musze, ze na razie nie mam zastrzezen,
                  informacja udzielana przez osoby ze szkoly jest wystarczajaca i co wazne panuje
                  mila atmosfera. W hiszpanskim jestem zoltodziobem wiec poki co moje wymagania
                  sa jeszcze nie sprecyzowane. Dalszymi opiniami podziele sie wkrotce. Pozdrawiam

p.s. czy uczestniczylyscie kiedykolwiek w imprezach organizowanych przez szkole?
                  am
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka