am26 03.02.03, 21:27 planuje rozpoczac nauke hiszpanskiego. czy ktos ma jakies doswiadczenia z powyzsza szkola? inne sugestie? wszelka pomoc mile widziana pzdr am Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-o-n-k-a Re: hiszpanski - academia de la lengua 03.02.03, 23:36 Polecam z całego serca! Miałam okazję uczyć się w różnych szkołach (hiszpańskiego i angielskiego), ale ta szkoła przebija wszystkie! Co najważniejsze : małe grupy i wspaaaniała atmosfera! Będę się tam uczyć już 3. semestr. Jeszcze raz polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
am26 Re: hiszpanski - academia de la lengua 04.02.03, 12:51 j-o-n-k-a napisała: > Polecam z całego serca! Miałam okazję uczyć się w różnych szkołach > (hiszpańskiego i angielskiego), ale ta szkoła przebija wszystkie! Co > najważniejsze : małe grupy i wspaaaniała atmosfera! Będę się tam uczyć już 3. > semestr. Jeszcze raz polecam! Serdeczne dzieki za info! Zastanawialam sie jeszcze nad The Tower, bo maja dosc rozsadne ceny, ale odstraszyl mnie czyjs post na temat tej szkoly. A jesli jeszcze mowisz o fajnej atmosferze to chyba warto zaryzykowac. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-o-n-k-a Re: hiszpanski - academia de la lengua IP: *.man.polbox.pl 04.02.03, 15:35 Mam nadzieję, że nie pożałujesz swojego wyboru! Jak będziesz mieć jeszcze jakieś pytania to z chęcią na nie odpowiem. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: hiszpanski - academia de la lengua IP: *.dialup.medianet.pl 06.02.03, 16:13 Gość portalu: j-o-n-k-a napisał(a): > Mam nadzieję, że nie pożałujesz swojego wyboru! Jak będziesz mieć jeszcze > jakieś pytania to z chęcią na nie odpowiem. Pozdrawiam!! A czy wiesz moze jak tam sa prowadzone konwersacje lub kursy biznesowe? Odpowiedz Link Zgłoś
j-o-n-k-a Re: hiszpanski - academia de la lengua 07.02.03, 10:40 Gość portalu: paulina napisał(a): > A czy wiesz moze jak tam sa prowadzone konwersacje lub kursy biznesowe? Z kursami biznesowymi niestety nie miałam do czynienia, więc się nie orientuję. A co do konwersacji, to czy pytasz o lekcje 1 na 1 z nauczycielem? A jeżeli chodzi o konwersacje w trakcie normalnych zajęć grupowych, to jest ich bardzo dużo (nie mówi się wogóle po polsku). Ja miałam bardzo duże opory w mówieniu, ale w mojej grupie było ok. 4-5 osób, więc mówić musiałam dość często i ta blokada szybko zniknęła. Pozdrawiam i polecam się na przyszłość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: hiszpanski - academia de la lengua IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 20:21 Ja byłam zachwycona ale tylko przez 3 semestry, potem coraz mniej mi się tam podobało. Ksiązki na dalsze semestry moim zdaniem są kiepskie. Może to też wina wykładowcy. Zrezygnowałam i szukam czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
am26 Re: hiszpanski - academia de la lengua 11.02.03, 09:59 Coz, wczoraj wplacilam pierwsza rate wiec przynajmniej przez jeden semestr odwrotu nie ma ;-). Przyznac jednak musze, ze na razie nie mam zastrzezen, informacja udzielana przez osoby ze szkoly jest wystarczajaca i co wazne panuje mila atmosfera. W hiszpanskim jestem zoltodziobem wiec poki co moje wymagania sa jeszcze nie sprecyzowane. Dalszymi opiniami podziele sie wkrotce. Pozdrawiam p.s. czy uczestniczylyscie kiedykolwiek w imprezach organizowanych przez szkole? am Odpowiedz Link Zgłoś