Gość: olka Re: Rozprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 09:49 Bardzo dziękuję, za to , że na google jest coś takiego,że w każdej chwili mogę sobie ściągnąć i mam problem z głowy. Bardzo dziękuję!!!!! W ostatniej chwili weszłam na tą stronę i mam . DZIĘKI!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rozprawka IP: *.eimg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 16:14 bez sens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natiiia Re: Rozprawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 18:31 nom tak niby rozumiem:] ale jesli ktos dal taki temat:SĄD NAD POWSTANIEM LISTOPADOWYM W KORDIANIE" i kazal to napisac w formie rozprawki to jak ja mma z tą wyciągnąć jaką kolwiek teze???:/:/ jezuu a to mam na jutro:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Rozprawka IP: *.bielsko.msk.pl 26.02.05, 20:07 dziękuje za informacja mam napiać rozprawkę i nie widziałem jak sie za to zabrac bardzo mi pani pomogła pozdrawiam damian Odpowiedz Link Zgłoś
magdziula424 Re: Rozprawka 05.12.05, 20:05 jak pisze się rozprawkę ?? > konkretnie jak mam pisać rozprawkę, słówek pomocnych przy > pisaniu tej formy wypowiedzi oraz co na egzaminie gimnazjalnym > jest najwięcej punktowane tzn. jakie mam przytaczać argumenty > aby dostać jak najwięcej punktów oraz jakim słownictwem mam sie > posługiwać.Pozdrawiam.Pa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
profesor16 Rozprawka 13.11.06, 18:58 no no może byyyć ale mało przykładów "fragmentów rozprawki" Odpowiedz Link Zgłoś
lukiraper Rozprawka 29.11.06, 17:12 no mi sie yo podoba co gazeta napisala i bardzo polecam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukiraper Rozprawka 29.11.06, 17:12 no mi sie yo podoba co gazeta napisala i bardzo polecam !!!! pa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
werciaczek111 Rozprawka 26.01.07, 11:34 Jest całkiem spoko, tylko szkoda, że nie ma tutaj przykładu jakiejś rozprawki- bardzo ulatwiło by mi to życie. :)Ale jest nawet ok. Pozdrowienia Werci@ :) Odpowiedz Link Zgłoś
a4kadiusz język-polski.pl - jak pisac rozprawkę? 13.02.09, 12:33 warto zajrzeć tu: język-polski.pl/rozprawka/48-rozprawka-jak-napisac.html Odpowiedz Link Zgłoś