Gość: natalia IP: *.psinternet.pl 27.06.03, 18:08 Hej!Kto się wybiera do IV LO? Chciałabym poznać kogoś jeszcze przed rozpoczęciem roku szkolnego. Ja dostałam się do klasy Ib. A Ty? Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elle Re: Kto do IV LO? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 19:03 4 Lo? Super, tylko szkoda że nie po0dałaś w jakim mieście mieszkasz, bo ja złożył do 4 ale w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Zapomniałam IP: *.psinternet.pl 27.06.03, 21:36 W tym liście zapomniałam, ale już w następnym to ujęłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: Zapomniałam IP: *.tkdami.net 27.06.03, 23:45 W nastepnym, znaczy w którym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Zapomniałam IP: *.psinternet.pl 28.06.03, 15:12 Mam jeszcze jeden wpis dotyczący czwórki. Chodzilo mi o Poznań. Szukam wiary, która idzie do IV LO w Poznaniu. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSia Re: Kto do IV LO? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 14:15 Ja wybieram się do IV LO i dostałam się do klasy 1b, szkoda tylko że w Wawie... Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: Kto do IV LO? IP: *.tkdami.net 01.07.03, 22:09 Asiu, mówisz o W-wie, a pisałaś z Radomia... :-) Jak to jest??? Może dostałas się do radomskiego IV LO? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSia Re: Kto do IV LO? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 16:30 Gość portalu: Patyczak napisał(a): > Asiu, mówisz o W-wie, a pisałaś z Radomia... :-) > tak się składa że od września będę mieszkać w stolicy > Może dostałas się do radomskiego IV LO? :P Wiem gdzie idę do szkoły, bez obawy:-)))) A swoją drogą jesteś bardzo spostrzegawczy(spostrzegawcza)...:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś