15.11.03, 03:39
taaaa i wiecej szpiego wojcikow na dyrektorow..

przestac gwalcic dzieci bo sie wk....

dziecko ma miec szanse poznania..potem wyboru..
jak kazecie trzynastolatkowi wybierac to jestescie wszyscy w duzym bledzie..
wybiora za nich i tak..
kiedys zorientuja sie ze wybraliscie specjalizacje za nich..
i co?
po sobie powiem ze moga wyspecjalizowac sie w gwalceniu tego co ich samych
gwalcilo..

durne belfery lucyfery
Obserwuj wątek
    • Gość: Triss Merigold Re: taaaaa IP: *.acn.waw.pl 15.11.03, 15:18
      Dochodzę do wniosku, że w twoim przypadku nauczenie cię pisana przez życzliwych
      ludzi było dużym błędem.
      • unsatisfied6 Re: taaaaa 15.11.03, 17:54
        Gość portalu: Triss Merigold napisał(a):

> Dochodzę do wniosku, że w twoim przypadku nauczenie cię pisana przez
        życzliwych
        >
        > ludzi było dużym błędem.
        czy zawsze dochodzisz do bezbłędnych wnisków ?
      • Gość: chris Re: taaaaa IP: *.icpnet.pl 15.11.03, 18:28
        pisac moze nauczyli, ale czy myslec?
        • unsatisfied6 Re: taaaaa 15.11.03, 18:56
          Gość portalu: chris napisał(a):

> pisac moze nauczyli, ale czy myslec?
          tyle miałem pytań typu "co autor miał na mysli" ,
          że i w tym coś wartościowego mogę znaleźć .
          • Gość: chris Re: taaaaa IP: *.icpnet.pl 15.11.03, 20:08
            Jesli ktos lubi belkot.
          • roman.gawron Re: taaaaa 15.11.03, 21:49
            unsatisfied6 napisał:

> tyle miałem pytań typu "co autor miał na mysli" ,
            > że i w tym coś wartościowego mogę znaleźć .

Już dawno ktoś napisał:
            Przecz każdy, gdy usłyszy słowa, myśli, że muszą zawierać jakiś sens...
    • anieatak napiszcie jeszcze cos ciekawego 18.11.03, 17:16
      na razie na zaden wpis w tym watku nie chce mi sie odpowiadac..
      takie popierdywanie tylko..glupi,precz,belkot itd..
      daje konkret i oczekuje rzeczowej dyskusji.
      • anieatak Re: napiszcie jeszcze cos ciekawego 18.11.03, 17:17
        a pro po..duzo pisze..nie oczekuj ze mnie zrozumiesz nie rozumiejac calosci..
        • Gość: Triss Merigold Re: napiszcie jeszcze cos ciekawego IP: *.acn.waw.pl 18.11.03, 18:39
          Postaraj się sklecić zdanie z podmiotem i orzeczeniem a potem następne i tak
          dalej, aż całość ułoży się w wypowiedź posiadającą sens. Zadaj pytanie, postaw
          tezę, może wówczas doczekasz się konkretnych odpowiedzi. Na razie Twoje
          wypociny to czysty bełkot.
          • Gość: chris Re: napiszcie jeszcze cos ciekawego IP: *.icpnet.pl 18.11.03, 19:32
            zgadzam sie z Triss. Tylko moje okreslenie bylo krotsze.
            Napisz cos poprawnie. Coś co da sie normalnie przeczytac i co bedzie mozna
            zrozumiec, to moze ktos bedzie chcial porozmawiac. Trudno dyskutowac, jesli
            jedynie autor wypowiedzi wie o co mu chodzi.
          • Gość: chris Re: napiszcie jeszcze cos ciekawego IP: *.icpnet.pl 18.11.03, 19:34
            a, i jeszcze jedno: co niby bylo 'konkretem' w twojej wypowiedzi? A raczej: co
            mialo byc tym konkretem?
            • anieatak Re: napiszcie jeszcze cos ciekawego 18.11.03, 22:14
              1- wiekszosc nauczycieli i dyrektorow to szpiedzy eda (nazwisko wojcik(takze
              mojej dyrektorki) juz gdzies tlumaczylem..wiec chcac zrozumiec musisz czytac
              moje wszystko lacznie z moim forum..poniewaz nie bede sie powtarzal
              2- po co cala edukacja jak i tak 99% polskiego spoleczenstwa zostanie mrowkami,
              mniej lub bardziej gnojonymi..z pozostalego procenta 99% to papugi a 0,01 % ma
              to wszystko rozwinac? mniejszosc ..straszna mniejszosc..
              3-co przeciwstawisz mojej tezie o gwalceniu mlodego umyslu nadmiarem zbednej
              informacji
              4-dlaczego od pierwszej klasy nie ma ani jednego przedmiotu ogarniajacego
              calosc..np filozofi..(fill to zoo)
              5-dlaczego prawdziwe studia nie moglyby zaczac sie pozniej
              6-czemu wyborowi galezi towarzyszy przekonanie rodzicow co bedzie lepsze dla
              dziecka, czyli na czym moga natrzepac wiecej kasy (choc dziecko ma to w d...)
              7-dlaczego rozwojowi na wlasna reke nie towarzysza dyplomy
              8-czy zadanie odpowiedzi w 5 sekund po zadaniu pytania..np na egzaminie
              ustnym ..nie powoduje wodolejstwa zamiast przemyslanych wielogodzinnie
              odpowiedzi..w sensie czy odpytywanie to boks?..znajdz mi satysfakcje
              natychmiast albo jeden..

itd..

odpowiedzcie na czesc a zadam nastepne pytania.
              • Gość: Aga Re: napiszcie jeszcze cos ciekawego IP: *.wp3.ptc.pl 18.11.03, 22:57
                1. czyimi szpiegami są uczniowie - moich pozdrawiam, są moimi :)))
                2. też się zastanawiam. Może 6 lat albo i 3 wystarczy?
                3. gwałt to modne słowo. I o jakiej wiedzy mówisz? Wiedza to mądrość, trzeba ją
                zdobyć samemu, nauczyciel może pomóc znaleźć do nie drogę. Skąd wiesz, które to
                informacje kiedyś się w życiu nie przydadzą? Oj, nadziwisz się temu jeszcze...
                4. od pierwszej klasy czego - SP? Z o czym się rozmawai z dziećmi jak nie o
                filozofii - umiłowaniu wiedzy wszelakiej?
                5. Poczytaj wątek o studentce po 50.
                6. mam trudność (przy dobrej woli) ze zrozumieniem słowa "galezi", toteż,
                wybacz, nie odpowiem na to pytanie.
                7. nie masz komputera? Dyplomy, dyplomiki do wyboru i koloru - możesz
                wydrukować na kupionym, możesz stworzyć sam - polecam Publisher
                8. wielogodzinnym? Jak skończysz studia (ja miałam w ich trakcie JEDEN egzamin
                pisemny), będziemy mogli porozmawiać na ten temat. Mówię o dobrej uczelni.

8.
                • anieatak Re: napiszcie jeszcze cos ciekawego 18.11.03, 23:29
                  Gość portalu: Aga napisał(a):

> 1. czyimi szpiegami są uczniowie - moich pozdrawiam, są moimi :)))
                  uczniowie nie..choc wielu z nich zostanie...(takze nauczycielami gwalcicielami-
                  szpiegami)
                  ze szkoly wyniosa ze bedac innym ciezko o akceptacje..a takze prawicowe
                  przekonanie ze musza byc jacys gorsi aby im zylo sie dobrze..
                  > 2. też się zastanawiam. Może 6 lat albo i 3 wystarczy?
                  nie wystarczy..dzieci powinny byc wychowywane dluzej..mniej gwalcone i bez
                  wyborow w wieku w ktorym nie ma szans na wolny wybor..
                  > 3. gwałt to modne słowo. I o jakiej wiedzy mówisz? Wiedza to mądrość, trzeba

>
                  > zdobyć samemu, nauczyciel może pomóc znaleźć do nie drogę. Skąd wiesz, które
                  to
                  >
                  > informacje kiedyś się w życiu nie przydadzą? Oj, nadziwisz się temu jeszcze...

nie..wystarczyloby postawienie prawdy wyboru przed uczniem..nie zaszczepianie
                  szczatkow ktorymi moglby sie zainteresowac..kazda wiadomosc moze sie
                  przydac ..lecz to nie znaczy ze zamiast biologi nie powinno byc przedmiotu
                  polityka np.. czemu np chemia ma byc wazniejsza od socjologii..wszystko na
                  przyklad..kto wymyslil przedmioty..szkola winna byc o wiele bardziej
                  humanistyczna i egzystencjalna..chocby podstawowa

> 4. od pierwszej klasy czego - SP? Z o czym się rozmawai z dziećmi jak nie o
                  > filozofii - umiłowaniu wiedzy wszelakiej?

ze mna nie rozmawiali..kazali rowno robic szlaczki..od poczatku sp..i dalej..tez

> 5. Poczytaj wątek o studentce po 50.

poczytam..lecz chodzi mi o to by wobor przesunac na pozniej ..nie chodzi o to
                  ze staruszka nagle postanowila byc wyksztalcona..

> 6. mam trudność (przy dobrej woli) ze zrozumieniem słowa "galezi", toteż,
                  > wybacz, nie odpowiem na to pytanie.

galaz odbierz jako specjalizacje..

> 7. nie masz komputera? Dyplomy, dyplomiki do wyboru i koloru - możesz
                  > wydrukować na kupionym, możesz stworzyć sam - polecam Publisher

falszywe lub nie respektowane..wiem ze mozna kupic dyplom...

> 8. wielogodzinnym? Jak skończysz studia (ja miałam w ich trakcie JEDEN
                  egzamin
                  > pisemny), będziemy mogli porozmawiać na ten temat. Mówię o dobrej uczelni.
                  >

nie skonczylem bo zorientowalem sie ze mnie truja..i jezeli przyswoje
                  tylko..ICH wiedze nigdy sie nie rozwine..a nawet chocbym mial rozwinac to co?
                  setkami eksperymentow chemicznych objawic jakas prawde..ok..rozwoj galezi
                  wazny..ale ucza..w liceum kilku tylko galezi..i to wcale nie najwazniejszych

> 8.
                  9.
                  • j_u Re: napiszcie jeszcze cos ciekawego 21.11.03, 19:01
                    To rzeczywiscie jest chory czlowiek i naprawde jedyne, co mozna robic, to
                    zlozyc wyrazy wspolczucia. Ale nie dyskutowac.
    • anieatak moze cos jeszcze..ciekawego 21.11.03, 01:40
      ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka