joanka-r Re: sprawdzone suplementy diety 26.02.10, 17:55 jedzienie w pigułce to tylko na stacji kosmicznej.... Odpowiedz Link
olka981 Re: sprawdzone suplementy diety 06.03.10, 14:17 tak buraki sa super i pomodory a najlepiej sok albo przecier z pomidorow i do tego magnez z cynkiem i witamina grupy b i omega 3 i gwarantowane ze sie lepiej poczujesz po jakim czasie i kapusta kiszona super jest Odpowiedz Link
71karolina Re: sprawdzone suplementy diety 28.07.14, 23:57 Jestem w okresie menopauzy,mało jadłam i tyłam,z układem pokarmowym wieczne problemy, organizm szalał, ciągłe zmęczenie, brak sił ogólne samopoczucie fatalne. Z polecenia otrzymałam namiar na sklep z ekologicznymi suplementami. Zakupiłam Shatavari. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, czuje wyraźnie zmiany. Polecam zerknąć na ten sklep biowitalni.pl Odpowiedz Link
olka981 Re: sprawdzone suplementy diety 08.03.10, 12:11 cherbata ze swierzym imbirem pycha i przeciw zapalna jesli nie mozesz sztucznych hormonow to moze naturalny progesteron jest on w kremie i w globulkach na noc musisz popytac napewno w Polsce tez jest nie ktore apteki robia to na zamowienie tak jak moja no i oczywiscie omijaj przenice i chmiel i malo miesa Odpowiedz Link