melania28 20.03.10, 12:40 Dziewczyny czy Cerazette naprawdę jest w stanie spowodować żeby endo zaczęla sie wycofywać z organizmu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olka981 Re: Cerazette a endo 21.03.10, 13:39 ja bralam dlugo cerazette i pewnie bym dalej brala zeby nie bol piersi ale napewno endo mi nie usunely ale tez endo nie postepowalo dalej bo przy kolejnej laporoskopi wyszlo ze bylo malo nie mialam okresu przez caly czas jak bralam Odpowiedz Link
duffy_online Re: Cerazette a endo 22.03.10, 09:24 Ja brałam przez dwa lata po laparo wcześniej próbowałam innych leków które źle tolerowałam U mnie zahamowało całkowicie chorobę i po odstawieniu po około 6 miesiącach zaszłam naturalnie w ciążę Ciesze się że mi pomogło ale już będąc mamą pomyślę o innych sposobach antykoncepcji Bo mam nadzieje że ta paskuda już do mnie nie wróci Odpowiedz Link
olka981 Re: Cerazette a endo 22.03.10, 09:58 ja uwazam ze to dobre tabletki na endo i wgole Odpowiedz Link
melania28 Re: Cerazette a endo 22.03.10, 12:03 A miałyście po nich plamienia ja plamie słabo ale praktycznie codziennie a zaczęłam 4 opakowanie? Odpowiedz Link
duffy_online Re: Cerazette a endo 22.03.10, 14:24 Plamiłam na początku do około 3 miesięcy aż w końcu mój organizm się przyzwyczaił do nich Odpowiedz Link
olka981 Re: Cerazette a endo 23.03.10, 12:25 mi od razu sie okres zatrzymal a po paru miesiacach lekko plamilam pozniej znowu dlugo spokuj az mnie piersi mocno bolaly i zrobilam przerwe dwa razy na nich bylam i dwa razy mnie piersi bolaly na koniec ale nie endo Odpowiedz Link