Dodaj do ulubionych

laparoskopia-Wrocław

05.08.11, 21:34
Dziewczyny, błagam pomóżcie! gdzie zrobić laparoskopię we Wrocławiu? chodziłam do tej pory do dr Jędryki - bardzo dobry specjalista, ale na NFZ tego zabiegu nie wykonuje, tylko w klinice na rajskiej (zresztą Jego gabinet jest po sąsiedzku)- kompletnie nie wiem, co to za klinika. Czy któraś może coś słyszała? albo może miała tam zabieg? a borowska na nfz? Pomocy! :)
Obserwuj wątek
    • ad-infinitum Re: laparoskopia-Wrocław 05.08.11, 22:40
      Miałam robioną laparoskopię we Wrocławiu na ul. Krzyckiej. To niestety też prywatna klinika, ale opieka rewelacja. Miałam usuwane ogniska endometriozy i torbiele. Przy okazji zbadali drożność jajowodów i pobrali próbkę ze ścianki macicy w celu profilaktycznym, czy nie ma jakiś zmian. Po zabiegu całą noc czuwała przy mnie pielęgniarka. Przykrywała kocem, głaskała po głowie itp. Rano dostałam kanapki z kiełkami, które uwielbiam. Niestety takie warunki kosztują ( 5100,00zł). Zabieg wykonany perfekcyjnie, nie mam widocznych blizn, tylko dwie malutkie, cieniutkie kreseczki. Na górze weszli przez pępek, a na dole bardzo nisko, pod linią bikini. Polecam z całego serca. Pozdrawiam
      • glo1004 Re: laparoskopia-Wrocław 05.08.11, 22:52
        bardzo dziękuję za informacje! Tylko strasznie boję się tej narkozy - szpital to szpital - sprzęt, mnóstwo lekarzy, a w takich prywatnych klinikach....właśnie dlatego Was proszę o radę :(
        • ad-infinitum Re: laparoskopia-Wrocław 05.08.11, 23:11
          Miałam operację w szpitalu i w prywatnej klinice. Zabieg przesypiasz w obu przypadkach tak samo, ale po obudzeniu w szpitalu maja Cię głęboko w d..e. Totalna znieczulica. Kiedyś miałam robione USG dopochwowe w szpitalu. Podczas badania na salę wpuszczono kuriera z dostawą paczki!!! Bezczelnie gapił mi się w ... Horror!!!
          • glo1004 Re: laparoskopia-Wrocław 06.08.11, 12:25
            a w którym szpitalu miałaś laparoskopię?
            • ad-infinitum Re: laparoskopia-Wrocław 06.08.11, 13:13
              Laparoskopię miałam w prywatnej klinice, ale inny zabieg pod narkozą miałam na dyrekcyjnej. Warunki głęboka komuna
      • iwona33311 Re: laparoskopia-Wrocław 30.01.19, 10:13
        Witam bardzo proszę o podanie nazwy i adresu kliniki dziekuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka