Gość: Wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 20:50 Czy jest może jakiś translator języka włoskiego na PC? Chodzi mi o cos takiego jak English Translator firmy Techland. Z góry dzięki za wszelkie propozycje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Oczywiście Pewnie, że jest IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.03.04, 22:27 Jasne, że jest. Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Pewnie, że jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 15:12 A czy cos bardziej konkretnie możesz napisać? Link Zgłoś
Gość: anka Re: Pewnie, że jest IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 04.03.04, 15:14 Konkretnie to będzie bardzo śmiesznie, jak już sobie coś przetłumaczysz. Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Pewnie, że jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 17:03 Nie wiem czy się zrozumieliśmy ale chodzi mi o translator włosko-polsko-włoski. Co będzie śmiesznego w nazwie programu i ewentualnie producenta?? Link Zgłoś
elanor5 Re: Pewnie, że jest 04.03.04, 18:39 W nazwie nic, w tekscie. Te translatory dosyć dziwnie tłumaczą :lol Link Zgłoś
elanor5 Re: Pewnie, że jest 04.03.04, 19:04 Właśnie zroniłam mały test po angielsku: "I have just met my best friend and now we are going to the cinema" tłumaczenie: "po prostu (dopiero co) spotkałem (wykonał) mojego lepszego przyjaciela i teraz my są udający się (idący; chodzenie; wybierający się) do kina." i tłumaczenie z powrotem na angielski: "That simply ( only ) meet (face each other) ( execute ) my better friend and now we are simulant < imitate (manage) > ( going; walking; for cinema (movies) choosing )." No wybacz, ale moim zdaniem takie translatory to tylko o kant potłuc. No chyba, że chcesz go mieć w celach rozrywkowych Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Pewnie, że jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 20:41 Jak nie chcesz pomóc to wogóle nic nie pisz! Ja wiem co to jest translator więc wiem czego oczekuję! Link Zgłoś