Dodaj do ulubionych

Saturn Fitness rewelacyjny klub fitness!

IP: 195.184.83.* 13.03.13, 13:45
Bardzo gorąco polecam klub Saturn Fitness na Targówku, nowoczesny klub, rewelacyjna atmosfera, profesjonalna obsługa klienta, miła i sympatyczna recepcja, instruktorzy siłowni - pełna profeska. Plan zajęć extra. dużo zajęć typu cellulit stop, sztanga, zumba. Wszystko to co lubię. A co jeszcze mi się podoba, to to, że widać ciągłe inwestycje, stale coś zmienia się na lepsze, każda nawet mała sugestia klienta jest rozpatrywana przez menadżera i często realizowana. Polecam wszytskim tym którzy chcą rozpocząć przygodę z fitness klubem a nie wiedzą gdzie się wybrać :-)
www.saturn-fitness.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamila Kajol Re: Saturn Fitness rewelacyjny klub fitness! IP: 195.184.83.* 15.03.13, 16:41
      Także polecam gorąco ten klub, atmosfera rewelacyjna i zgadzam się ze wszystkim co powiedziała przedmówczyni.
      ps. Ja uwielbiam zajęcia z Karolem i Aliną.

podsyłam link do planu zajęc: www.saturn-fitness.pl/aerobik-plan-zajec/aerobik-sala-a/
      • Gość: Gość Nie oszukuj właścicielu IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.13, 21:15
        Najpierw zmien adres ip jak piszesz kolejne posty.wlascicielu myśl trochę jak piszesz o swoim klubie wyświetla sie adres ip.
        • Gość: Florisa Re: Nie oszukuj właścicielu IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.13, 21:25
          Nawet jak to ukryta reklama to i tak mogę zdecydowanie powiedzieć że klub jest fajny. Zapisałam się z miesiąc temu i jak do tej pory nie mam zastrzeżeń. Zdecydowanie bardzo dobre miejsce do ćwiczeń.
          • Gość: Drco34 Saturn Fitness IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.13, 22:41
            Fakt. reklama komuś nie wyszła, ale klub po remoncie jest wart odwiedzenia. Saturn Fitness - zdecydowany plus;)
            • Gość: ulka Re: Saturn Fitness IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.13, 22:31
              jak dla mnie jeden z lepszych fitnessów w tej okolicy, moje ulubione zajęcia to zumba i cellustop, a na siłowni nie brakuje wolnych sprzętów mimo dość sporego obłożenia
            • Gość: Dorota Re: Saturn Fitness IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.14, 20:48
              ja chodzę do Saturna już całkiem długo i generalnie to jest fajne miejsce, ceny jak na Warszawę przyzwoite, a ćwiczeń grupowych dużo i jest w czym wybierać, na instruktorów też nie ma co narzekać bo w interesujący sposób prowadzą zajęcia
      • cupofcoffee Re: Saturn Fitness rewelacyjny klub fitness! 29.11.15, 16:38
        hehe ale fail ;)

ja jeszcze tam nie byłam, choć wkrótce będę musiała zmienić siłownie (przeprowadzka), jestem ciekawa jak tam jest... do tej pory chodziłam w Warszawie do Energy Fitness przy Senatorskiej oraz do McFit przy Nowym Świecie. Serdecznie mogę polecić McFit. Stosunek jakosci do ceny wypada na prawdę korzystnie, wiele znanych osób korzysta z tej siłowni, bardzo duży wybór przeróżnych maszyn, czysto, przemili trenerzy (osobiscie zaprzyjaźniłam się z Agatką), a do tego przychodzi tam cały przekrój osob - szczupłe laski z instagrama oraz tłuściochy, które starają się coś z tym zrobić, więc nie czuję się źle. Sama zgubiłam m.in. dzięki ćwiczeniom w McFit 11 kg więc wiem jak to jest...
        Teraz czeka mnie przeprowadzka, więc nie wiem, czy bedzie mi tak po drodze do McFit... slatego chciałabym przeczytac jakąś SZCZERĄ I PRAWDZIWĄ opinię na temat Saturna albo Calypso na Targówku...
        • marchew1kg Re: Saturn Fitness rewelacyjny klub fitness! 10.03.16, 19:38
          Trenuję w Saturn Fitness na Bielanach i muszę przyznać że na prawdę świetny klub. W porównaniu do poprzednich siłowni to tutaj mają mnóstwo sprzętu dzięki temu można robić trening bez kolejek do maszyny. Bardzo miła obsługa i widać profesjonalne podejście trenerów personalnych. Jeśli chodzi o prowadzone zajęcia to każdy znajdzie coś dla siebie bo mają chyba wszystko co by się chciało trenować.
    • Gość: ewka Re: Saturn Fitness rewelacyjny klub fitness! IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.13, 22:29
      chodzę tu od roku i faktycznie jeszcze ani razu nie zdarzyło mi się żeby było coś nie tak, zajęcia są ciekawe i warto chodzić na wiele z nich - prowadzący pomagają w treningu i pokazują jak wykonywac poszczególne rzeczy
      • Gość: seba Re: Saturn Fitness rewelacyjny klub fitness! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.01.17, 17:12
        klub bardzo dobry polecam, chodze od roku, duzo sprzetu, silownia czysta, w szatniach tez elegancko czesto sprzątane, jest zadbane. Najważniejsze, że nie ma kolejek do maszyn bo na poprzedniej silce byly takie kolejki, że w ogole nie dalo sie zrobic swojego treningu w takim tempie jak się zakładało
    • silaczkaania Re: Saturn Fitness rewelacyjny klub fitness! 15.12.13, 20:01
      Polecam fajną stronkę, na której można znaleźć miejsce do trenowania wszelakich sportów jak i zarówno dać ogłoszeniu o poszukiwaniu partnera do sportu:
      activityads.net
      Polecam!
    • Gość: olka Re: Saturn Fitness rewelacyjny klub fitness! IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.14, 14:00
      ja także jestem zadowolona z tego fitnessu i chodzę z koleżanką od pół roku na różne zajęcia, ale najbardziej lubię te na cellulit i takie mocno wysiłkowe GRIT PLYO
      • Gość: Rothmans Re: Saturn Fitness rewelacyjny klub fitness! IP: 80.50.136.* 04.05.14, 14:51
        saturn-fitness.pl/aerobik-rodzaje-zajec/cross-cage
        a ja polecam te zajęcia same pozytywy mogę powiedzieć o klubie jak i personelu oraz o samej jakości zajęć.
        • Gość: Papi Re: Saturn Fitness rewelacyjny klub fitness! IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.14, 13:28
          Bardzo fajne zajęcia ten cross też chodziłam do saturna ;)
        • Gość: Morena Re: Saturn Fitness rewelacyjny klub fitness! IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.14, 13:32
          Jak siłownia to tylko Saturn Fitness mają bardzo fajny sprzęt i bardzo przyjaznych i pomocnych pracowników :)
    • Gość: kastortroy Re: Saturn Fitness rewelacyjny klub fitness! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.15, 15:34
      Nie wiem jaka jakość i obsługa, wygląda profesjonalnie, ale UWAGA hodują długi i oddają do windykacji bez powiadamiania. żona była raz na zajęciach i musi zapłacić 1200 zł!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka