badencja 18.10.14, 12:24 Kupiłam sobie piłkę do fitnessu, pamiętam parę ćwiczeń z zajęć w klubie, znalazłam kilka na youtubie, ale z chćecią poznam nowe :) Ćwiczy ktoś na takiej piłce? Odezwijcie sie i podzielcie wrażeniami :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina.karola81 Re: piłka do ćwiczeń fitness 18.10.14, 21:00 ja ćwiczę, ale też tylko wzoruję się na filmach z youtuba.. Odpowiedz Link Zgłoś
tamiza.1 Re: piłka do ćwiczeń fitness 20.10.14, 20:39 Ja mam piłkę. Znajdź sobie na SFD taki trening dla początkujących z hantlami, fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były kanapowiec Re: piłka do ćwiczeń fitness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.14, 18:19 Pewnie chodzi o ten: www.sfd.pl/%5Bart5D_Plany_treningów_i_ćwiczenia_z_piłką_swiss_ball_i_hantelkami_nie_tylko-t438773.html Też polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aszuelka Re: piłka do ćwiczeń fitness 23.10.14, 16:35 Myślicie, że dla osoby 50+ taka piłka będzie odpowiednia do ćwiczeń? Pooglądałam filmiki i spodobało mi się to, tylko nie wiem czy dam radę wykonać te ćwiczenia sama. Odpowiedz Link Zgłoś
anikssa Re: piłka do ćwiczeń fitness 25.10.14, 22:48 hahaha sorry ale piłka taka fitnessowa kojarzy mi się z zabawami damsko- męskimi :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
faster85 Re: piłka do ćwiczeń fitness 30.10.14, 14:24 Wydaje mi się, ze na początek warto wybrać się na przykład na jakieś zajęcia z trenerem personalnym do <a href="http://troj-sport.pl/wyposazenie/>dobrej siłowni</a> i poprosić o zademonstrowanie kilku ćwiczeń z piłką szwajcarską. Na przyszłość będziesz wiedzieć co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
faster85 Re: piłka do ćwiczeń fitness 30.10.14, 14:25 Wydaje mi się, ze na początek warto wybrać się na przykład na jakieś zajęcia z trenerem personalnym do dobrej siłowni i poprosić o zademonstrowanie kilku ćwiczeń z piłką szwajcarską. Na przyszłość będziesz wiedzieć co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
anikssa Re: piłka do ćwiczeń fitness 31.10.14, 11:31 nie ma to jak sobie pospamować, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cholera Re: piłka do ćwiczeń fitness IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.15, 11:24 Też uważam, że na początku lepiej iść na siłkę i pod okiem trenera zacząć. Ja po kilku tygodniach kupiłam sobie też do domu, taką samą na której pracujemy na sali, to jest piłka do ćwiczeń FITSPIRE. W sumie dobrze, że kupiłam bo moje obie córki w domu zaczęły od wygłupów z piłką i złapały bakcyla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
faasolka4 Re: piłka do ćwiczeń fitness 28.05.15, 16:59 Zapraszam na międzynarodowy serwis Street Workout: www.WorkoutAthletes.com - Portal oferuje darmowe plany treningowe układane indywidualnie pod każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
majkox Re: piłka do ćwiczeń fitness 09.06.15, 19:09 na virtualo.pl/ jest masa darmowych poradników na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
craig7 Re: piłka do ćwiczeń fitness 17.06.15, 19:52 Tutaj fajne ćwiczenia z piłką http://super-brzuch.pl/cwiczenia-z-pilka Odpowiedz Link Zgłoś