Dodaj do ulubionych

Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie...

08.04.02, 23:12
Ja zrobiłem to tak :
- 2 l wody mineralnej dziennie
- 2 jogurty małe (1 rano ,drugi na obiad)
- witaminy łykac podczas lub po zjedzeniu jogurtów (lepiej sie wchłaniają)
- troche surówki na kolacje (lub jabłko, marchew)

**** Do tego ćwiczyć 3 razy dziennie po 10-30 min) ****
po to by nie tracić mięśni !!! Przy odchudzaniu bez ćwiczeń tracimy
najpierw mięśnia a dopiero potem tłuszcz !!

Tak rygorystyczna dieta moze byc tylko krótkotrwała !!

Oto rezultaty (sprawdzone mi. na mnie ;-) :
- po 7 dniach = 8 kg
- po 14 dniach = 14 kg

Stosować tylko dla osób o nadwadze powyzej 10 kg !
I nie częściej niż raz na 2 msc !!

Rezultat 100 % !!

hi-hi
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Nikki Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... IP: *.nsw.bigpond.net.au 09.04.02, 02:39
      Gratulacje.
      Napisz tez jak szybko udalo Ci sie "zdobyc" kg na nowo :-)))
      • hi-hi Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... 09.04.02, 04:57
        Gość portalu: Nikki napisał(a):

> Gratulacje.
        > Napisz tez jak szybko udalo Ci sie "zdobyc" kg na nowo :-)))

-------------
        Efekt jo-jo, czyli ponowne przybranie
        wagi wystepuje u osób które odchudzaja sie a nie ćwiczą
        lub ćwiczą bardzo mało.
        Ja uprawiam kulturystyke i czasem musze szybko schudnąć.
        Nie problem dla mnie schudnąć i przytyć.
        Moja waga to około 80-90 kg w zalezności
        w jakiej jestem fazie treningu.

;-))

hi-hi
        pzdr
        • Gość: Nikki Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... IP: *.nsw.bigpond.net.au 09.04.02, 05:24
          A to rozumiem, Ty jestes facetem a Oni to maja inaczej z dietami i
          odchudzaniem :-))

Pozdrawiam
          • hi-hi Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... 09.04.02, 11:14
            Gość portalu: Nikki napisał(a):

> A to rozumiem, Ty jestes facetem a Oni to maja inaczej z dietami i
            > odchudzaniem :-))
            >
            >
            > Pozdrawiam

----------
            oni czyli kto ? kobiety ? ;-)
            odchudzanie to odchudzanie !
            ja wiem ze kobiety wolą odchudzac sie poprzez jakiez
            zioła i inne cuda, ale sposób jest jeden - mniej żryc i ćwiczyc
            ot co ;-)

hi-hi
            pzdr
            • Gość: gAndzia Co za bzdura! IP: *.se.com.pl / 10.0.101.* 09.04.02, 11:29
              "Mniej żreć" to nie znaczy głodzić się! Jak możesz na ogólnym forum polecac
              taką kretyńską metodę na odchudzanie. przecież to czytają także nastolatki.
              gratuluję rozsądku.
              wrrrrr...
              • hi-hi czytaj uważnie ! 09.04.02, 11:55
                Gość portalu: gAndzia napisał(a):

> "Mniej żreć" to nie znaczy głodzić się! Jak możesz na ogólnym forum polecac
                > taką kretyńską metodę na odchudzanie. przecież to czytają także nastolatki.
                > gratuluję rozsądku.
                > wrrrrr...

-------------
                napisałem wyraźnie ze
                tak drakonską diete nalezy stosować tylko przez 7 , max 14 dni !!
                a nie 2-3 msc czy non stop !

Przeciez ludzie stosują głodówki 20 dniowe
                i to jest dopiero masakra dla organizmu - zupełny drak witamin !

hi-hi
                pzdr
                • ad12 Re: czytaj uważnie ! 28.04.02, 06:36
                  hi-hi napisał(a):

> Gość portalu: gAndzia napisał(a):
                  >
                  > > "Mniej żreć" to nie znaczy głodzić się! Jak możesz na ogólnym forum poleca
                  > c
                  > > taką kretyńską metodę na odchudzanie. przecież to czytają także nastolatki
                  > .
                  > > gratuluję rozsądku.
                  > > wrrrrr...
                  >
                  > -------------
                  > napisałem wyraźnie ze
                  > tak drakonską diete nalezy stosować tylko przez 7 , max 14 dni !!
                  > a nie 2-3 msc czy non stop !
                  >
                  > Przeciez ludzie stosują głodówki 20 dniowe
                  > i to jest dopiero masakra dla organizmu - zupełny drak witamin !
                  >
                  > hi-hi
                  > pzdr

Hi hi ja ci sama powiem z doswaidczenia ze iedy mialm te nascie lat to bylam
                  obsesyjnie chora zeby zrzucic wage !!!( dzieki wplywowi mojej ukochanej kolezanki
                  modellki ktora ciagle robila podteksty o urodzie i wygladzie)Mowie ci uwazaj co
                  piszesz bo jeszcze kilka lat temu skorzystala bym z twojej rady z jednym
                  wyjatkiem nie przez tydzien tylko dluzej moze wiecej musisz uwazac !! zgadzam sie
                  z osoba ktora ci zwrocila na to uwage !!!
            • Gość: toms Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... IP: 217.153.60.* 09.04.02, 11:51
              chcesz powiedziec ze facet wazancy 90 kg przezyl 14 dni na dwóch jogurtach
              dziennie ??? i to jeszcze cwiczyleś ?
              to ja powiem ze dla mnei taka dieta skonczyla by sie pewnie omdleniem podczas
              cwiczen pod koniec pierwszego dnia ...
              • hi-hi Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... 09.04.02, 11:57
                Gość portalu: toms napisał(a):

> chcesz powiedziec ze facet wazancy 90 kg przezyl 14 dni na dwóch jogurtach
                > dziennie ??? i to jeszcze cwiczyleś ?
                > to ja powiem ze dla mnei taka dieta skonczyla by sie pewnie omdleniem podczas
                > cwiczen pod koniec pierwszego dnia ...

--------
                najgorsze sa pierwsze 2 dni
                potem zapominasz o głodzie !

ale w okolicach 14 dnia lepiej sobie
                przypomniec bo może sie skończyc źle ;-) he he

hi-hi
                pzdr
                • Gość: gAndzia Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... IP: *.se.com.pl / 10.0.101.* 09.04.02, 13:25
                  Twoje posta przeczytałam bardzo uważnie mozesz byc pewien. I podtrzymuję to, co
                  napisałam. Przede wszystkim, twoja "dieta" urąga wszelkim zasadom normalnego
                  odżywiania. Propagujesz ją (i to uzywając trybu rozkazującego) na forum, które
                  czytają nie tylko dorosłe i rozsądne osoby, które po prostu wysmieją
                  twoje "rewelacje", ale także nastoletnie panienki marzące o karierze modelek.
                  Aby stosować głodówke, należy posiadac podstawową wiedzę - na przykład nie
                  zaczyna i nie kończy sie jej nagle, tylko stopniowo. Uważam, że postepujesz
                  kompletnie niepodpowiedzialnie propagując takie bzdury na tym forum, a twój
                  podpis "hihi" bynajmniej tego nie usprawiedliwia. I jeszcze na dodatek zalecasz
                  przy takim głodowaniu ćwieczenia fizyczne - jesli ty, gruby i dorosły facet nie
                  zemdlałeś przy tym, to prostu miałeś szczęscie. Możesz mi uwierzyc, że kobieta,
                  a zwłaszcza młoda dziewczyna NA PEWNO przypłaci twoją "cudowną dietę"
                  omdleniem, kłopotami z mniesiączką lub innymi poważnymi konsekwencjami
                  zdrowotnymi.
                  • Gość: Pio Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... IP: *.tele2.pl 09.04.02, 13:39
                    ej gAndziu - przesadzasz strasznie

Zastrzeżenia hihi jasno przedstawił.
                    cóż... a Twoje czepianie się podpisu to jakby ktoś czepiał się, że Ty swoim
                    reklamujesz marihuanę :)

A przecież tu tyle nieletnich... łatwowiernych... ba... mało tego narkotyki są
                    nielegalne a odchudzać każdy się może w dowolny sposób :)

A co do samego pomysły hihi - to testowałem go w lekko zmienionej formie (rano
                    zamiast jogurtu jedna kromka ciemnego pieczywa z białym serem)

Trwało to niecały miesiąc (i było wspomagane browarkiem - bez niego żyć nie
                    mogę). Rezultat - 10 kilo mniej (na ponad prawie rok).

Z ćwiczeniami 0 problemu.

PZDR.
                    • Gość: gAndzia Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... IP: *.se.com.pl / 10.0.101.* 09.04.02, 13:57
                      Swoje zdanie na temat idiotycznej "diety" wyraziłam jasno - do czego mam pełne
                      prawo jako forumowiczka, na tym więc kończe dyskusję, bo nie widze jej dalszego
                      sensu.

PS. Zmiana nicka z "hihi" na "Pio" ma oznaczać, że po tygodniu jedzenia dwóch
                      jogurtów dziennie i zasuwania na siłowni wydawało ci sie, że lewitujesz:)?
                      • Gość: hi-hi bez posądzeń prosze !! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 14:07

> Swoje zdanie na temat idiotycznej "diety" wyraziłam jasno - do czego mam pełne
                        > prawo jako forumowiczka, na tym więc kończe dyskusję, bo nie widze jej dalszego
                        >
                        > sensu.
                        >
                        > PS. Zmiana nicka z "hihi" na "Pio" ma oznaczać, że po tygodniu jedzenia dwóch
                        > jogurtów dziennie i zasuwania na siłowni wydawało ci sie, że lewitujesz:)?

----------
                        Tylko prosze bez oszczerstw !!
                        Nie pisuje w kilku nickach bo
                        swoich pogladów sie nie wstydzę !!
                        Zaobacz sobie na IP
                        a potem coś mów...!!

Po drugie nie wiem czy
                        czytują to nastolatki
                        ale nie mam zamiaru pisać tak by kazdy "zakumał" o co idzie !
                        Jak ktos jest debilem to juz nie mój problem .
                        Wyraźnie napisałem dla kogo jest skierowana ta dieta i tyle !

Ja dałem rade przez 14 z cięzkimi ćwiczeniami
                        mysle że mogą i inni przez 7 dni z lekkimi ćwiczeniami.
                        Bez komentarza...

hi-hi
                        pzdr

;-)

• Gość: Pio Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... IP: *.tele2.pl 09.04.02, 14:10
                        proponuję inne wytłumaczenie:

jesteśmy dwoma różnymi osobami.

pzdr. Pio

P.S. skąd taka podejrzliwość? skutek uboczny kopenhaskiej? :)
                        • Gość: gAndzia Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... IP: *.se.com.pl / 10.0.101.* 09.04.02, 14:41
                          Uderz w stół... :) Jak zmieniać ip, to wiedzą już dwunastolatki, a myśle, że
                          macie ciut więcej. Jesli jest was dwóch to tym gorzej.

hi-hi-pio, jeśli napisałbys topik pt. "jak schudłem 8 kg w 7 dni", a następnie
                          przedstawiłbys SWOJE przedziwne doświadczenia w odchudzaniu, zapewne w ogóle by
                          mi sie nie chciało reagować na takie bzdury (jak widzę, załozyłeś już kolejny
                          temat? co cię obchodzi, jak sie odchudzają kobiety? ja w kazdym razie wolę
                          zgodnie z dietą kopenhaską jeść dziś na kolację kurczaka z sałatą niż czuć
                          ssanie w żołądku i wmawiac sobie, że "zapomniałam o jedzeniu"). Skoro jednak
                          uzyłeś w swoich wypocinach tak kategorycznego tonu - napisałam, co o tym sądzę.
                          I wyraziłam zaniepokojnie propagowaniem takich idiotycznych metod odchudzania.
                          Wystarczy poczytać tu wypowiedzi dziewczyn, które przy wadze 53 kg i wzroście
                          170 cm zamartwiają się, jakie to są "grube", żeby zdac sobie sprawę, czym grozi
                          zachecanie do głodowania (a do tego sprowadza się twoja "dieta") przy
                          jednoczesnym uprawianiu gimnastyki.

Jesli o mnie chodzi to byłoby na tyle.
                          • hi-hi he he he 09.04.02, 14:49

> Uderz w stół... :) Jak zmieniać ip, to wiedzą już dwunastolatki, a myśle, że
                            > macie ciut więcej. Jesli jest was dwóch to tym gorzej.
                            >
                            >
                            > hi-hi-pio, jeśli napisałbys topik pt. "jak schudłem 8 kg w 7 dni", a następnie
                            > przedstawiłbys SWOJE przedziwne doświadczenia w odchudzaniu, zapewne w ogóle by
                            >
                            > mi sie nie chciało reagować na takie bzdury (jak widzę, załozyłeś już kolejny
                            > temat? co cię obchodzi, jak sie odchudzają kobiety? ja w kazdym razie wolę
                            > zgodnie z dietą kopenhaską jeść dziś na kolację kurczaka z sałatą niż czuć
                            > ssanie w żołądku i wmawiac sobie, że "zapomniałam o jedzeniu"). Skoro jednak
                            > uzyłeś w swoich wypocinach tak kategorycznego tonu - napisałam, co o tym sądzę.
                            >
                            > I wyraziłam zaniepokojnie propagowaniem takich idiotycznych metod odchudzania.
                            > Wystarczy poczytać tu wypowiedzi dziewczyn, które przy wadze 53 kg i wzroście
                            > 170 cm zamartwiają się, jakie to są "grube", żeby zdac sobie sprawę, czym grozi
                            >
                            > zachecanie do głodowania (a do tego sprowadza się twoja "dieta") przy
                            > jednoczesnym uprawianiu gimnastyki.
                            >
                            > Jesli o mnie chodzi to byłoby na tyle.

----------------
                            no wiesz co
                            A gdzie ja napisałem że moje odchudzanie jest "dietą cud" albo że jest zdrowe ?!
                            Napisałem że wiem jak schudnąć 8 kg w 7 dni
                            i podałem jak.
                            To wszystko.
                            Wiem że lekarze mówią że rozsadnie jest tracić 2 kg na tydzień i zgadzam sie z
                            tym.
                            ;-)

A co do nastolatek.
                            Moge im tylko powiedzieć że mając 50 kg przy 170 wygladacie jak
                            szkarady !!!
                            Macie przytyć minimum z 5-7 kg !!!

hi-hi
                            pzdr

;-)
                          • hi-hi zdecydowanie jest nas 2 09.04.02, 14:52

> Uderz w stół... :) Jak zmieniać ip, to wiedzą już dwunastolatki, a myśle, że
                            > macie ciut więcej. Jesli jest was dwóch to tym gorzej.
                            >
                            ----------
                            zareczam że jest nas 2 !!
                            :-)

równie dobrze moge powiedzieć że pod twój IP to ja
                            sie podszywam i gadam tu sam ze sobą !!

;-)

hi-hi
                            pzdr

ps. wiecej luzu
                            nie przejmuj sie na zapas
                            • Gość: gAndzia OK, jest was dwóch:) IP: *.se.com.pl / 10.0.101.* 09.04.02, 15:20
                              Ja się nie przejmuję. Tylko tak się składa, że mam do czynienia z
                              anorektyczkami i wiem, skad czerpią pomysły na odchudzanie.
                              • hi-hi Re: OK, jest was dwóch:) 09.04.02, 16:01

> Ja się nie przejmuję. Tylko tak się składa, że mam do czynienia z
                                > anorektyczkami i wiem, skad czerpią pomysły na odchudzanie.

---------
                                ano tak

ale wiesz, ja wyraźnie napisałem
                                dla tych co maja NADWAGE MINIMUM 10 KG !!

a wiec dla dziewczyn które przy 170 cm mają 80 kg i wiecej !
                                a te anorektyczki to raczej mają ze 30 kg mniej no nie ? ;-)

za to ze ktoś nie czyta uwaznie
                                albo jakas anorektyczka jest nie do konca wykształcona
                                nie odpowiadam

hi-hi
                                pzdr

życze miłego zmroku i nocy

;-)
                              • Gość: gigi22 Re: OK, jest was dwóch:) IP: 213.77.28.* 09.04.02, 16:12
                                gAndzia, odpuść sobie dyskusję z hi-hi, a jeżeli chcesz sprawdzić jaki poziom
                                reprezentuje ten osobnik, wejdź na forum seksuologia. Im więcej z nim będziesz
                                polemizować, tym większą sprawisz mu frajdę.
                                • hi-hi że co ??? 09.04.02, 17:26
                                  Gość portalu: gigi22 napisał(a):

> gAndzia, odpuść sobie dyskusję z hi-hi, a jeżeli chcesz sprawdzić jaki poziom
                                  > reprezentuje ten osobnik, wejdź na forum seksuologia. Im więcej z nim będziesz
                                  > polemizować, tym większą sprawisz mu frajdę.

---------
                                  że co ??

chyba mylisz mnie z hihihihi
                                  lub innym hihotą

hi-hi
                                  pzdr

;-)

ps. czasem puszcze głupi watek z nudów, ale
                                  to tylko czasem !!!

Zapraszam na forum "Towarzyskie" w nocny wątek
                                  lub inne fora
                                  • Gość: nikia10 Re: że co ??? IP: 217.153.113.* 19.04.02, 11:24
                                    Cześć hi-hi. Ja tam się z tobą zgadzam, anorektyczki zawsze znajdą sobie dobry
                                    sposób na głodzenie się. Zazdroszczę Ci silnej woli. Ja ćwicze, ale to nie
                                    uchroniło mnie po 2 m-cach diety 1000kcl od efektu jo-jo. Ale za to ten kródki
                                    okres kiedy rozkoszowalam się efektami..Ech, miło powspominać lepkie, męskie
                                    spojrzenia i zazdrosne kobiece:-)))
                                    rgds
                                    • Gość: Emma sprobuje IP: *.piecki.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 17:41
                                      HEJ!
                                      A ja postanowilam sprobowac tej diety,ale jeszcze nie teraz,bo stosuje juz
                                      jedna. Sprobuje ta Twoja,jak skoncze terazniejsza...dzieki za tego posta. Moze
                                      wreszcie dojde do upragnionej wagi. Dodam,ze uprawiam duzo duzo sportu wiec
                                      przydadza mi sie dobre miesnie i mniej tluszczu ;-) dziekuje!
                                      • Gość: mas Re: sprobuje IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 30.04.02, 21:17
                                        Gość portalu: Emma napisał(a):

> HEJ!
                                        > A ja postanowilam sprobowac tej diety,ale jeszcze nie teraz,bo stosuje juz
                                        > jedna. Sprobuje ta Twoja,jak skoncze terazniejsza...dzieki za tego posta. Moze
                                        > wreszcie dojde do upragnionej wagi. Dodam,ze uprawiam duzo duzo sportu wiec
                                        > przydadza mi sie dobre miesnie i mniej tluszczu ;-) dziekuje!

A ja tez sprobuje !!! Moze zrzuce te kilka kilogramow co juz od dawna probuje !!
                                        • Gość: Karuna Re: sprobuje IP: 167.167.57.* 01.05.02, 22:49
                                          Jak tez sprobuje, przez tydzien mnie chyba nie dobije, sorry hi hi, ze tak
                                          wszyscy na ciebie napadli, ale zastrzezenia twoje sa wazne.
                                          Za miesiac polece do miasta gdzie moj byly chlopak mieszka i on bedzie ze swoja
                                          nowa narzeczona, wiec mozesz sobie wyobrazic presje.

jo jo szmojo ale schudnac chocby na tydzien wole...

anoreksyki maja wewnetrze problemy, coz zal mi, ale ich problem jest wiekszy
                                          nich czytanie jednego posta...

c-ya

Karuna
                                          • Gość: mas Re: biedactwo!!! do karunii IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 02.05.02, 00:55
                                            Gość portalu: Karuna napisał(a):

> Jak tez sprobuje, przez tydzien mnie chyba nie dobije, sorry hi hi, ze tak
                                            > wszyscy na ciebie napadli, ale zastrzezenia twoje sa wazne.
                                            > Za miesiac polece do miasta gdzie moj byly chlopak mieszka i on bedzie ze swoja
                                            >
                                            > nowa narzeczona, wiec mozesz sobie wyobrazic presje.
                                            >
                                            > jo jo szmojo ale schudnac chocby na tydzien wole...
                                            >
                                            > anoreksyki maja wewnetrze problemy, coz zal mi, ale ich problem jest wiekszy
                                            > nich czytanie jednego posta...
                                            >
                                            > c-ya
                                            >
                                            > Karuna

Wiesz bardzo cie podziwiam i bije brawi za to ze chcesz pokazac swojemu ex co
                                            stracil!!! Dzielna jestes dziewczyna i mam nadzieje ze ci sie uda trzymam kciuki!!
                                            Ja mam podobna sytuacje wracam do miasta gdzie mojego meza kuzyna dziewczyna (
                                            modelka ) caly czas robi komentarze na wyglad roznych ludzi !!! Trzymam kciuki
                                            na pisz jak ci poszlo!!
                                            • Gość: Karuna Re: biedactwo!!! do karunii IP: 167.167.57.* 03.05.02, 03:29
                                              Hej, mnie trudno jest zmotywowac, wiec niech on choc na cos sie przyda....
                                              do nieczego innego sie niestety nie nadawal:)
                                              Do uslyszenia!
                      • diablo_wawa Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... 09.03.14, 16:38
                        Normalnie RADIO MARYJA!!! KOBIETO!
                        Gość portalu: gAndzia napisał:

> Swoje zdanie na temat idiotycznej "diety" wyraziłam jasno - do czego mam pełne
                        > prawo jako forumowiczka, na tym więc kończe dyskusję, bo nie widze jej dalszego
                        >
                        > sensu.
                        >
                        > PS. Zmiana nicka z "hihi" na "Pio" ma oznaczać, że po tygodniu jedzenia dwóch
                        > jogurtów dziennie i zasuwania na siłowni wydawało ci sie, że lewitujesz:)?
    • Gość: pan_laga Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 23:45
      hi-hi napisał(a):

> Ja zrobiłem to tak :
      > - 2 l wody mineralnej dziennie
      > - 2 jogurty małe (1 rano ,drugi na obiad)
      > - witaminy łykac podczas lub po zjedzeniu jogurtów (lepiej sie wchłaniają)
      > - troche surówki na kolacje (lub jabłko, marchew)
      >
      > **** Do tego ćwiczyć 3 razy dziennie po 10-30 min) ****
      > po to by nie tracić mięśni !!! Przy odchudzaniu bez ćwiczeń tracimy
      > najpierw mięśnia a dopiero potem tłuszcz !!
      >
      > Tak rygorystyczna dieta moze byc tylko krótkotrwała !!
      >
      > Oto rezultaty (sprawdzone mi. na mnie ;-) :
      > - po 7 dniach = 8 kg
      > - po 14 dniach = 14 kg
      >
      > Stosować tylko dla osób o nadwadze powyzej 10 kg !
      > I nie częściej niż raz na 2 msc !!
      >
      > Rezultat 100 % !!
      >
      > hi-hi
      > pzdr

Mateńko Przenajświętsza ! Hihi-ota ! Bój się Boga !
      Tos ty, nie dość, ze hihi-ota, to jeszcze grubas z nadwagą ?!
      Ile waży twe cielsko po tych jogurtach ?!

127 - 8 = 119 kg ?!
      taki dzieciak i już taki gruby !!!!
      Horror.
      amen
      pan laga
      • Gość: kk Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.06.02, 00:44
        Gość portalu: pan_laga napisał(a):

> hi-hi napisał(a):
        >
        > > Ja zrobiłem to tak :
        > > - 2 l wody mineralnej dziennie
        > > - 2 jogurty małe (1 rano ,drugi na obiad)
        > > - witaminy łykac podczas lub po zjedzeniu jogurtów (lepiej sie wchłaniają)
        > > - troche surówki na kolacje (lub jabłko, marchew)
        > >
        > > **** Do tego ćwiczyć 3 razy dziennie po 10-30 min) ****
        > > po to by nie tracić mięśni !!! Przy odchudzaniu bez ćwiczeń tracimy
        > > najpierw mięśnia a dopiero potem tłuszcz !!
        > >
        > > Tak rygorystyczna dieta moze byc tylko krótkotrwała !!
        > >
        > > Oto rezultaty (sprawdzone mi. na mnie ;-) :
        > > - po 7 dniach = 8 kg
        > > - po 14 dniach = 14 kg
        > >
        > > Stosować tylko dla osób o nadwadze powyzej 10 kg !
        > > I nie częściej niż raz na 2 msc !!
        > >
        > > Rezultat 100 % !!
        > >
        > > hi-hi
        > > pzdr
        >
        > Mateńko Przenajświętsza ! Hihi-ota ! Bój się Boga !
        > Tos ty, nie dość, ze hihi-ota, to jeszcze grubas z nadwagą ?!
        > Ile waży twe cielsko po tych jogurtach ?!
        >
        > 127 - 8 = 119 kg ?!
        > taki dzieciak i już taki gruby !!!!
        > Horror.
        > amen
        > pan laga

Niezłe pogawędki, ostatni rozmówca, chyba nie prześledził całej rozmowy. Trochę
        dołożył Tobie kg.
        A poważnie jestem kobietą. Powinnam powiedzieć, że gratulacje z powodu
        wytrwałości, ale nie powiem. Nie martw się nie będzie to przykra odpowiedź. Ja
        byłam na głodówce (z własnej woli) 21 dni. I było super, bez problemu można
        ćwiczyć, nawet chęci są większe, bo z dnia na dzień czułam się lżejsza. Było to 3
        lata temu, do dzisiaj żyję, skutków ubocznych nie zaobserwowałam, oczyściłam przy
        okazji organizm z toksyn, schudłam 13 kg. i czułam się świetnie. Od tego czasu
        serwuję sobie kilka razy w roku głodówkę tygodniową ( tylko 2-3 lirty wody).
        Myślę, że jeśli ktoś nie spróbował nigdy głodówki, nie wie o czym mówi. Ja
        polecam. Pozdr. KK

• Gość: Andzik Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 18:06
      Naprawdę ?...
      • jjjdddkkk666 Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... 05.02.14, 07:47
        Jakoś nie przekonuje mnie ten rodzaj odchudzania. Wydaje mi się, że robi się krzywdę swojemu organizmowi.

Mój blog o diecie i ćwiczeniach
    • Gość: JKPRKT Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 23:20
      ALE DZIENNIE 2 JOGURTY?
      • Gość: Magda Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 20:22

Przecież to wątek sprzed 12 lat.
    • chcebyctu Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... 13.03.14, 08:55
      Niby spoko, ale zdrowe to takie nagłe odchudzanie nigdy nie jest. Generalnie dla organizmu jest OK jak traci 1 kg na tydzień i warto do tematu podchodzić właśnie na spokojnie i z dłuższym horyzontem czasowym w głowie..
      • Gość: lalalalalaxk Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... IP: *.centertel.pl 16.03.14, 19:38
        Ta dieta jest dobra ale rzeczywiście dla mega grubasow mających problemy z obzarstwem. Natomiast po co w miarę normalne osoby maja się tak katować? Przy lekkiej otyłości czy nadwadze albo jak chcesz poprawić wygląd i pozbyć się tluszczu wystarczy obniżyć do 900 albo 1000kcal bialko+tłuszcze i głodu nawet nie czuć ja tak straciłam 7-8 kg w 4 mies na stale i też ćwiczę kulturystyke, powoli ale za to dłużej zostaje i można od czasu sobie na coś pozwolić bez obawy. Mimo wszystko unikam węglowodanów bez tego da się żyć.
        • Gość: lalalaal Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... IP: *.centertel.pl 16.03.14, 19:39
          nadwadze albo jak chcesz poprawić wygląd i pozbyć się tluszczu wystarczy obniżyć do 900 albo 1000kcal bialko+tłuszcze i głodu nawet nie czuć ja tak straciłam 7-8 kg w 4 mies na stale i też ćwiczę kulturystyke, powoli ale za to dłużej zostaje i można od czasu sobie na coś pozwolić bez obawy. Mimo wszystko unikam węglowodanów bez tego da się żyć.
    • kwartyl8 Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... 23.04.14, 08:10
      Panie i Panowie właśnie otrzymaliście przepis jak szybko zrujnować swoje zdrowie!
    • Gość: JULA Re: Jak schudnąc 8 kg w 7 dni ? ....już mówie... IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.15, 20:28
      A jak ktoś kto ma 10 lat to i wazy 53 kg to może stosować tą dietę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka