ewa24_1979 04.12.04, 16:59 Witam chciałam zapytać ile czasu należy jeździć na rowerku stacjonarnym aby tracic na wadze? czy 45 minut wystarcza? czy tak naprawdę mozna spalić to co sie zjadło czy też to tylko ułuda? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alka44 Re: rowerek 05.12.04, 22:20 Ja mam rowerek z licznikiem czasu, kilometrów i kalorii. Spokojnie 40 minut to u mnie 8,5 km i ok. 260 kalorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patkag Re: rowerek IP: 81.15.189.* 06.12.04, 00:17 aeroby najlepiej rano naczczo (nie wiem jak sie to pisze ehhe) i po kawce (bez mleka i cukru) albo kofeinie w tabletkach ...45 min jest ok ale jezeli mozesz dluzej to why not:) jezei chodzi o licznik kalorii to sie nie sugeruj tym wogole noo chyba ze masz taki gdzie wpisujesz swoj wzrost i wage...a i to nie jest wtedy dokladne gdyz tu licxzy sie tez stosunek tluszczu do masy miesniowej no bo jak by to bylo...ze babka wazaca 80 kg z dosyc duzym poziomem tkanki tluszczowej spali tyle samo kalorii co babka 57 kg masy miesniowej i malo tluszczu? :) P. Odpowiedz Link Zgłoś