Gość: kaaasia17 IP: *.CNet2.Gawex.PL 13.08.06, 21:21 Mam pytanie: Jaka jest lepsza opaska stabilizacyjna na kolano - ta na rzepy czy ta po prostu wciagana na noge? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scept89 Re: Opaska. 15.08.06, 17:35 Gość portalu: kaaasia17 napisał(a): > Mam pytanie: Jaka jest lepsza opaska stabilizacyjna na kolano - ta na rzepy > czy ta po prostu wciagana na noge? Ja nosze takowa z rzepami -> nogi sa roznego ksztaltu i rzepami lepiej regulujesz gdzie co Cie sciska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaasia17 Re: Opaska. IP: *.CNet2.Gawex.PL 15.08.06, 18:20 Ale te rzepy dobrze trzymaja itd? Odpowiedz Link Zgłoś
scept89 Re: Opaska. 15.08.06, 18:33 Gość portalu: kaaasia17 napisał(a): > Ale te rzepy dobrze trzymaja itd? Nie moge mowic ze rzepy w jakims konkretnym nie znanymmi modelu sa jakosci przeswietnej. Jedynie ze dwie opaski kupione jedna w drogerii druga w sklepie dla biegaczy byly na rzepy i trzymaly sie OK (z poprawianiem niekiedy) na wielogodzinnych przejsciach przez gory. Problemem bywa pot i odparzenia, ale jest to mala cena za dojscie do trailhead. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaasia17 Re: Opaska. IP: *.CNet2.Gawex.PL 15.08.06, 21:46 Właśnie nie mogę się zdecydować czy lepsza bedzie dla mnie bez rzepow, czy z nimi. Potrzebuję opaskę na treningi (tenis i koszykowka). :(( Odpowiedz Link Zgłoś