Dodaj do ulubionych

To jak to jest z tymi ćwiczeniami. Czy za dużo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:44
ćwiczę, bo juz sama nie wiem. Codziennie przez około 60 minut jeźdżę na
rowerze. Czy codziennie to za często? Codziennie cwiczę. Jednego dnia plecy i
talia, drugiego nogi, trzeciego ogólne. Czy to za często? Nie widzę spadku
wagi. Byc może to przez dietę albo mało efektywne ćwiczenia. chociaż zwykle
jestem spocona po nich. Niech mi ktoś podpowie jak ćwiczyć. Te ćwiczenia
robię rano przez ok. 30 minut.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ibuszynski Re: To jak to jest z tymi ćwiczeniami. Czy za duż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:57
      Za duzo to niezdrowo!!! moim skromnym zdaniem niedlugo cwiczenia staną się Twoją
      obsesją!!! Ani się obejrzysz a z tłuszczu zrobią się mięśnie i będziesz
      kulturystką! musisz zaczynać ćwiczyć stopniowo, z umiarem!
      • Gość: OlaOla Re: To jak to jest z tymi ćwiczeniami. Czy za duż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 22:05
        Ćwicze już od ponad roku więc nie zaczyn , a jestem już grubo w trakcie, wiec
        nie wiem czy tylko mam zmniejszyć czy pozostać przy tym co jestem.
    • chlopiec27 Re: To jak to jest z tymi ćwiczeniami. Czy za duż 21.09.06, 22:32
      Organizm przyzwyczaja sie do bodzcy ktore sie powtarzaja. Zmien trening na
      bardziej intensywny lub trenuj dluzej.
    • Gość: jackk3 Re: To jak to jest z tymi ćwiczeniami. Czy za duż IP: *.ptr.terago.ca 21.09.06, 22:58
      Po czesci sama sobie odpowiedzialas na to pytanie. Skas ta energia musi sie
      brac? Jesli sie pocisz i cwiczysz a nie tracisz wagi to znaczy zew dalszym
      ciagu masz dodatni bilans kaloryczny (albo bliski zeru) raczej). Napisz cos o
      tych cwiczeniach, za malo podalas informacji.
      Pzdr
      • Gość: OlaOla Re: To jak to jest z tymi ćwiczeniami. Czy za duż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 08:25
        Codziennie okolo godzinki jeżdżę na rowerze stacjonarnym. Głównie wieczorami.
        Jeden dzień interwały, następny interwały maksymalne i kolejny dzień normalna
        jazda z lekkim obciążeniem 20-22km/h. Zwykle pokazjue mi spalanie kalorii ok
        450. Rano okoł 30 minut ćwiczę nogi i pupę, następnego dnia mam zestaw ćwiczeń
        siłowych ( ale niektóre elementy powtarzają się z dnia poprzedniego). 3 dzień
        wracam do nóg, 4 dzień talia, brzuch i plecy, 5 dzień nogi itd. Comoże byc
        przyczyną??
        • Gość: za dużo jesz Re: To jak to jest z tymi ćwiczeniami. Czy za duż IP: *.chello.pl 22.09.06, 11:31
          ...
          • Gość: ... za dużo jesz IP: *.chello.pl 22.09.06, 11:32
            ...
            • oliffka5 Re: za dużo jesz 22.09.06, 20:29
              no właśnie-co i ile jesz?
              • Gość: OlaOla Re: za dużo jesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 09:41
                Zwykle na sniadanie grahamka z serkiem wiejskim 3%. Na drugie sniadanie jogurt
                naturalny z 3 łyżkami musli. W porze obiadowej zjadam kanapke z razowym chlebem
                albo jakąs sałatkę. Ok 17 wracam do domu i zjadam obiad. Zdarza mi sie
                oczywiscie gdzies tak w którymś momencie dnia zjesc jakąś drożdżówkę, albo
                jabłko albo podgryzać śliwki których jesttak teraz mnóstwo. PO obiedzie zwykle
                nie jestem głodna i nie jem nic.
    • Gość: OlaOla Re: To jak to jest z tymi ćwiczeniami. Czy za duż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:16
      Aeroby 6 razy w tygodniu to dużo?? i ćiczenia 6 razy w tyg. po 30 minut to
      sporo?? Codzienie inne partie ciała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka