Dodaj do ulubionych

shape - na jakiej zasadzie sięzapisuje??

IP: *.orange.pl 11.11.06, 19:55
Bo chciałąbym spróbować, a nie chcę umowy na rok zawierać. Byłam tam,
oglądałam, ale nie chcieli mi wzoru umowy pokazać. W ogółe nie chcieli mi
powiedzieć ile wynosi abonament! Najpierw chcieli wymusić ode mnie wszystkie
dane!
Nie chcę się władować w kolejną umowę na rok, 2 lata itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: kiddo Re: shape - na jakiej zasadzie sięzapisuje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 12:32
      kurde, ale chamstwo :)
      i nadal chcesz sie tam zapisać??
      • Gość: pirgo do kiddo IP: *.orange.pl 12.11.06, 12:59
        kiddo, a ty tam się nie zapisałaś?
        mam wrażenie, że kiedyś ktoś ogłaszał tutaj chęć oddania karty do shapa i się
        zgłosiłaś...
        • Gość: kiddo Re: do kiddo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:45
          tak, zgadza się, ale okazało się, że chodzi o przejęcie na siebie zobowiązania
          wlaśnie, że się będzie przez rok płaciło abonament - ja nie chcę brać na siebie
          takiego czegoś...
          zapisuję się więc na Warszawiankę, razem z dwoma jeszcze koleżankami z pracy.
          B. dużo dobrego slyszałam o Fitnessparku :)
          Natomiast do tego Shape'a zaczęłam mieć mieszane uczucia jak trochę i nim
          poczytałam (m.in. o takich akcjach jak opisałaś w swoim poście)... poza tym mam
          wrażenie, że to trochę "nadęty" klub
          pozdrawiam
          • kradam Re: do kiddo 13.11.06, 09:02
            Nadęty to on jest z założenia.
            Rozmawiałem przy stoisku Shape jeszcze w wakacje. Trochę to zabawna rozmowa
            była, bo najbardziej zainteresowały nas możliwości odstąpienia od umowy. A
            przemiłą pani bardzo chciała pogadać o sprzęcie, super warunkach itp. :-).
            zeczywiście na początek musieliśmy wypełnić ankiety, ale wpisaliśmy tam
            maksymalne bzdury :-).
            Nie było problemu z otrzymanie tekstu umowy. Z jej lektury wynikało, że jak nie
            będę ćwiczył z ręcznikiem itp to z czasem sami rozwiążą ze mną umowę.
            • Gość: 1dycha Re: do kiddo IP: 217.116.110.* 13.11.06, 10:47
              kiddo, a czemu nie przychodzisz już na wiesz-które-forum?
              ja się właśnie też zastanawiam nad tym, czy nie zapisać się do shape.
              • lilka999 Re: do kiddo 14.11.06, 13:14
                A ja polecam! :-)
                Chodzę tam od samego początku i jestem zadowolona.
                Instruktorzy dobierają ćwiczenia na te partie na których nam zależy.
                W końcu mam klub w którym o mnie dbają!
                Nie wiem ile teraz wynosi abonament, ale w tym miesiącu ma być jakaś promocja.
                sprawdźcie na stronie.
                Coś ok. 179zł. z tego co wiem.
                Umowę można rozwiązać po miesięcu, jeśli komuś nie podpasują ćwiczenie w klubie.
              • Gość: kiddo Re: do kiddo IP: 217.153.94.* 14.11.06, 14:44
                a czesc dyszko, tam myslalam że to Ty :)
                no wiec musze sie przyznac, ze jakos tak z początkiem sierpnia zdezerterowalam
                troche z jedynej slusznej sciezki...
                Ale jutro zapisuję sie na warszawianke na fitness i w ogole zmieniam troche tryb
                zycia i zywienia :) wiec na pewno wroce na łono naszego forum ;) pogadamy tam,
                pozdrawiam!
                • Gość: 1dycha Re: do kiddo IP: 217.116.110.* 14.11.06, 19:34
                  To czekam na jedynej słusznej ścieżce:)
                  Też rozważam warszawiankę, bo mam w miarę blisko.
                  Ale w Galerii jest parking podziemny i to mnie najbardziej podnieca:)
                  Pewnie się spotkamy i nawet nie będziemy wiedziały że się spotkałyśmy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka