IP: w3cache:* / 192.168.6.* 26.06.03, 21:11
Chciałam trochę schudnąć i wymodelować sylwetkę po porodzie. Moim problemem
są dość potężne nogi.Nie jestem gruba, ale ta dysproporcja?!Płakać mi sie już
chce, ale może ktoś polecił by mi jakieś ćwiczenia na ich wysmuklenie(a nie
rozbudowę mięśni).Obecnie ćwiczę trochę na skakance, ale jak na razie nie
widzę efektów.A może to jest błąd???Błagam pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Skakanka IP: w3cache:* / 192.168.6.* 27.06.03, 21:24
      No właśnie jak to właściwie jest z ta skakanką?Odchudza, czy nie?Też jestem
      ciekawa?
      • Gość: Magdalena Re: Skakanka IP: *.cxt.pl / 10.10.20.* 28.06.03, 12:48
        Wydaje mi się, że biegi są lepsze.
    • Gość: gosc Re: Skakanka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 13:37
      Zobacz sobie watek "Jestem gruszką a nie chcę nią być! "aktualnie na str3.
      • nowamloda Re: Skakanka jest super 29.06.03, 14:46
        Nie piszesz ile cwiczysz i od jak dawna na skakance. Skakanka jest super, bo
        pozwala jednoczesnie na cwiczenia nog i ramion (ale je tylko ujedrnia, a nie
        powoduje rozbudowy miesni). Jezeli dojdziesz do 10 min. codzienne w intensywnym
        tempie, to po 3-4 miesiacach bedziesz miala piekne wyrzezbione nogi. Ale mi
        dojscie do 10 min. w szybkim tempie zabralo prawie rok, a ja jestem w dobrej
        formie (fakt, ze na skakance skacze tylko w porozach sluzbowych, jak w hotelu
        nie ma basenu).
        • Gość: enn Re: Skakanka jest super IP: w3cache:* / 192.168.6.* 30.06.03, 00:23
          nowamloda napisała:

> Nie piszesz ile cwiczysz i od jak dawna na skakance. Skakanka jest super, bo
          > pozwala jednoczesnie na cwiczenia nog i ramion (ale je tylko ujedrnia, a nie
          > powoduje rozbudowy miesni). Jezeli dojdziesz do 10 min. codzienne w
          intensywnym
          >
          > tempie, to po 3-4 miesiacach bedziesz miala piekne wyrzezbione nogi. Ale mi
          > dojscie do 10 min. w szybkim tempie zabralo prawie rok, a ja jestem w dobrej
          > formie (fakt, ze na skakance skacze tylko w porozach sluzbowych, jak w hotelu
          > nie ma basenu).
          No to przynajmniej już wiem, że podążam w dobrym kierunku...ćwiczę od niedawna
          (więc pewnie stąd ten brak efektów)w sumie jakieś pół godziny(staram się
          codziennie).Do tej pory nie koncentrowałam się na ilości(to źle?, jakieś 500-
          600razy), a nie tempie w miedzy czasie wykonując brzuszki, nożyce, różne skłony
          i przysiady.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka