Dodaj do ulubionych

Aerobic na Woli albo Bemowie

IP: delta:* / 10.10.10.* 08.08.03, 12:11
Czy ktoś moze mi podać adres gdzie mozna by sie zapisac na aerobic na Woli
lub Bemowie. Wielkie dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Aerobic na Woli albo Bemowie IP: *.crowley.pl 10.08.03, 10:29
      polecam klub APLAUZ, to jest na rogu Powstańców i Radiowej (Bemowo) . Bardzo
      fajny klub, wiem bo chodzę:)www.aplauz.pl
      • Gość: Aska Re: Aerobic na Woli albo Bemowie- do Kasi IP: 80.50.114.* 11.08.03, 10:03
        Kasiu
        A czy mogłabyś powiedzieć mi coś wiecej o zajeciach w klubie?Mieszkam na
        Bemowie i już od pewnego czasu zamierzam wybrać się do APlauzu ale ciagle brak
        mi czasu a nie wiedzac jak jest też mi się nie spieszy. I ćwicze w domu.
        jakie są zajęcia (od strony praktycznej, bo teoretycznie wiem jakie są ,
        sprawdziłam na stronie www) jak wygląda korzystanie z siłowni?
        dzięki z góry za info
        • Gość: Kasia Re: Aerobic na Woli albo Bemowie- do Kasi IP: *.crowley.pl 11.08.03, 21:09
          Klub jest fajny, godziny zajęć raczej dogodne, instruktorki aerobicu miłe,
          raczej ostro "piłują" ale to chyba dobrze :-) Sale są 2, całkiem ok - lustra,
          klimatyzacja. W sztani jest sauna dostępna gratis. Do karnetu na aerobic można
          dokupić nieograniczony wstęp na siłownię (ale jeżeli masz karnet na np. 2
          aerobiki w tygodniu, to w te 2 dni możesz i tak korzystac z siłowni gratis).
          Mogłoby być trochę czyściej w łazience.
          Siłownia jest raczej mała, ale na pewno znajdzie sie ktoś kto Cię poinstruuje.
          Bywa tam niestety trochę hmmm, dziwnych osobników, ale w sumie nieżle, aż mi
          żal że będę musiała zrezygnować, ale zmieniam pracę i teraz mi będzie "nie po
          drodze" do Aplauzu :-)
          • Gość: Ewa Aplauz dobry? IP: 157.25.31.* 25.11.03, 13:36
            no dobra, ale przecież Aplauz jest drogi, karnet od 1 kazdego m-ca i w dodatku
            trzeba z góry zadeklarować, na które zajęcia bedzie sie chodzić!!! Czyli trzy
            ogromne wady... Czwarta malutka: filar na środeczku sali... Polecam
            Fitnessland, Reymonta 12 - czyli mały kawałek dalej. Dziwnych osobników brak.
            • agazyn Re: Aplauz dobry? 26.11.03, 20:06
              Gość portalu: Ewa napisał(a):

> no dobra, ale przecież Aplauz jest drogi, karnet od 1 kazdego m-ca i w dodatku
              > trzeba z góry zadeklarować, na które zajęcia bedzie sie chodzić!!! Czyli trzy
              > ogromne wady... Czwarta malutka: filar na środeczku sali... Polecam
              > Fitnessland, Reymonta 12 - czyli mały kawałek dalej. Dziwnych osobników brak.
              Drogi? według mnie to raczej tani... ja chodzę 3 razy w miesiącu i płacę 100 zł,
              a jak mieszkałam na Mokotowie to za 3 razy w kiepskich warunkach musiałam płacić
              120 zł. W dodatku tutaj jest dużo zajęć do wyboru no i dużo terminów. A to że
              trzeba ustalić na co się będzie chodziło to raczej norma... przynajmniej nikt
              nikomu nie wchodzi na głowę. A słup jest duży - trudno na niego wpaść
              • Gość: Ewa Re: Aplauz dobry? IP: 157.25.31.* 27.11.03, 10:14
                Trzy razy w tygodniu (bo to na pewno miałaś na myśli, a nie trzy w miesiącu :-
                )) to dla mnie o wiele za mało - ile teraz kosztują większe karnety (potrzebuję
                około 20 wejść w miesiącu)? Ja za 23 razy płacę 120 zł. Zresztą i tak tam nie
                pójdę, bo określenie z góry dni i godzin, tak zwana "norma", dla mnie
                oznaczałoby, ze w ogóle bym nie chodziła... Fajnie jak ktoś wie, o której w tym
                miesiacu będzie wychodził z pracy... A na filar sie nie wpada tylko
                filar "ogranicza widoczność". Pozdrawiam.
                • abra_kadabra Re: Aplauz dobry? 27.11.03, 14:36
                  120 zł??? Napisz koniecznie gdzie. Czekam niecierpliwie.
      • Gość: Madzia Re: Aerobic na Woli albo Bemowie IP: delta:* / 10.10.10.* 11.08.03, 13:07
        Gość portalu: Kasia napisał(a):

> polecam klub APLAUZ, to jest na rogu Powstańców i Radiowej (Bemowo) . Bardzo
        > fajny klub, wiem bo chodzę:)www.aplauz.pl

Bardzo dziękuję za info.
        pozdrawiam
        Madzia
    • ligia76 Aerobic w Szk. Podst. na Brygadzistów 25.11.03, 16:27
      Hej :-)
      Ja polecam aerobic w Szkole Podstawowej 301 przy ul Brygadzistów 18. zajęcia
      odbywaja sie we wtorki i czwartki o 19.15.
      Instruktorka super.
      Moja znajoma przeniosła sie do nas z Aplauzu :-)

Pozdrowienia
      Ligia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka