Gość: Madzia IP: delta:* / 10.10.10.* 08.08.03, 12:11 Czy ktoś moze mi podać adres gdzie mozna by sie zapisac na aerobic na Woli lub Bemowie. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Aerobic na Woli albo Bemowie IP: *.crowley.pl 10.08.03, 10:29 polecam klub APLAUZ, to jest na rogu Powstańców i Radiowej (Bemowo) . Bardzo fajny klub, wiem bo chodzę:)www.aplauz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Aerobic na Woli albo Bemowie- do Kasi IP: 80.50.114.* 11.08.03, 10:03 Kasiu A czy mogłabyś powiedzieć mi coś wiecej o zajeciach w klubie?Mieszkam na Bemowie i już od pewnego czasu zamierzam wybrać się do APlauzu ale ciagle brak mi czasu a nie wiedzac jak jest też mi się nie spieszy. I ćwicze w domu. jakie są zajęcia (od strony praktycznej, bo teoretycznie wiem jakie są , sprawdziłam na stronie www) jak wygląda korzystanie z siłowni? dzięki z góry za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Aerobic na Woli albo Bemowie- do Kasi IP: *.crowley.pl 11.08.03, 21:09 Klub jest fajny, godziny zajęć raczej dogodne, instruktorki aerobicu miłe, raczej ostro "piłują" ale to chyba dobrze :-) Sale są 2, całkiem ok - lustra, klimatyzacja. W sztani jest sauna dostępna gratis. Do karnetu na aerobic można dokupić nieograniczony wstęp na siłownię (ale jeżeli masz karnet na np. 2 aerobiki w tygodniu, to w te 2 dni możesz i tak korzystac z siłowni gratis). Mogłoby być trochę czyściej w łazience. Siłownia jest raczej mała, ale na pewno znajdzie sie ktoś kto Cię poinstruuje. Bywa tam niestety trochę hmmm, dziwnych osobników, ale w sumie nieżle, aż mi żal że będę musiała zrezygnować, ale zmieniam pracę i teraz mi będzie "nie po drodze" do Aplauzu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Aplauz dobry? IP: 157.25.31.* 25.11.03, 13:36 no dobra, ale przecież Aplauz jest drogi, karnet od 1 kazdego m-ca i w dodatku trzeba z góry zadeklarować, na które zajęcia bedzie sie chodzić!!! Czyli trzy ogromne wady... Czwarta malutka: filar na środeczku sali... Polecam Fitnessland, Reymonta 12 - czyli mały kawałek dalej. Dziwnych osobników brak. Odpowiedz Link Zgłoś
agazyn Re: Aplauz dobry? 26.11.03, 20:06 Gość portalu: Ewa napisał(a): > no dobra, ale przecież Aplauz jest drogi, karnet od 1 kazdego m-ca i w dodatku > trzeba z góry zadeklarować, na które zajęcia bedzie sie chodzić!!! Czyli trzy > ogromne wady... Czwarta malutka: filar na środeczku sali... Polecam > Fitnessland, Reymonta 12 - czyli mały kawałek dalej. Dziwnych osobników brak. Drogi? według mnie to raczej tani... ja chodzę 3 razy w miesiącu i płacę 100 zł, a jak mieszkałam na Mokotowie to za 3 razy w kiepskich warunkach musiałam płacić 120 zł. W dodatku tutaj jest dużo zajęć do wyboru no i dużo terminów. A to że trzeba ustalić na co się będzie chodziło to raczej norma... przynajmniej nikt nikomu nie wchodzi na głowę. A słup jest duży - trudno na niego wpaść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Aplauz dobry? IP: 157.25.31.* 27.11.03, 10:14 Trzy razy w tygodniu (bo to na pewno miałaś na myśli, a nie trzy w miesiącu :- )) to dla mnie o wiele za mało - ile teraz kosztują większe karnety (potrzebuję około 20 wejść w miesiącu)? Ja za 23 razy płacę 120 zł. Zresztą i tak tam nie pójdę, bo określenie z góry dni i godzin, tak zwana "norma", dla mnie oznaczałoby, ze w ogóle bym nie chodziła... Fajnie jak ktoś wie, o której w tym miesiacu będzie wychodził z pracy... A na filar sie nie wpada tylko filar "ogranicza widoczność". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
abra_kadabra Re: Aplauz dobry? 27.11.03, 14:36 120 zł??? Napisz koniecznie gdzie. Czekam niecierpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Aerobic na Woli albo Bemowie IP: delta:* / 10.10.10.* 11.08.03, 13:07 Gość portalu: Kasia napisał(a): > polecam klub APLAUZ, to jest na rogu Powstańców i Radiowej (Bemowo) . Bardzo > fajny klub, wiem bo chodzę:)www.aplauz.pl Bardzo dziękuję za info. pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Aerobic w Szk. Podst. na Brygadzistów 25.11.03, 16:27 Hej :-) Ja polecam aerobic w Szkole Podstawowej 301 przy ul Brygadzistów 18. zajęcia odbywaja sie we wtorki i czwartki o 19.15. Instruktorka super. Moja znajoma przeniosła sie do nas z Aplauzu :-) Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś