Dodaj do ulubionych

Chcialabym przytyc

12.02.08, 14:12
A ja bym chciala przytyc. Ale zdrowo przytyc, a nie objadajac sie pizza i
innymi fast foodami, bo to niekoniecznie dziala, a odbije sie na mnie w
przyszlosci.
A przede wszystkim- czy jest sposob, zeby przytyc glownie w gornych partiach
ciala? Jestem drobnej budowy ciala, mam szybka przemiane materii, a jesli tyje
to glownie w pupie i udach, natomiast moje wystajace zebra spedzaja mi sen z
powiek... Przy odchudzaniu mozna wplynac cwiczeniami na ksztaltowanie
okreslonych partii ciala, a jak przy tyciu?
Obserwuj wątek
    • falafala Re: Chcialabym przytyc 12.02.08, 14:16
      Idz cwiczyc silowo. To jest jedyny sposob na zdrowe "przytycie" W gornej czesci
      ciala musisz sobie zbudowac wiecej miesni. Nie zmienisz sposobu w jaki sie
      tluszcz odkalada, ale cwiczeniami mozesz zmieniac optyke przy odchudzaniu. Do
      tego potrzebna ci jest dieta z wieksza iloscia bialka i troche wieksza iloscia
      kcal niz wynosi twoje podstawowe zapotrzebaowanie.
      • evil.86 Re: Chcialabym przytyc 12.02.08, 18:03
        Ale przeciez miesnie nie zakryja mi wystajacych zeber i mostka... Jestem dosyc
        umiesniona- mam wyrzezbiony brzuch i wycwiczona ramiona. Ale tu jest potrzebny
        tluszczyk, wiec chyba nic nie da sie zrobic
        • falafala Re: Chcialabym przytyc 13.02.08, 09:03
          Zakryja i bedzie to ladnie wygladalo, lagodza nawet wglebienia przy obojczyku,
          nie jestes dosc umiesniona, nawet male ilosci miesni u ektomorfow sa widoczne
          bez warstwy tluszczowej. Meduzami nie jestesmy. ;-) Nie mozesz oczekiwac, ze
          tluszcz bedzie ci sie odkladal w miejscach ktore oczekujesz, tak jak i spalal
          szybko z miejsc "otluszczonych". Tak byloby super dla wszystkich :-). Nikt nie
          wymysli nic lepszego na ksztaltowanie sylwetki, niz trening silowy w polaczeniu
          z aerobowym.
          • Gość: miki Re: Chcialabym przytyc IP: *.chello.pl 13.02.08, 09:41
            potwierdzam w 100% efektywność zestawu trening siłowy i aerobowy :-)
            • Gość: K. Re: Chcialabym przytyc IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 13.02.08, 20:21
              kreatyna, glutamina, gainer plus cwiczenia na mase i bedzie dobrze ;)
              • Gość: pro Re: Chcialabym przytyc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.02.08, 22:18
                wiesz chociaz co to jest kreatyna??? podpowiem Ci poszukaj hasla 'homotoksyna
                endogenna'

pozdrawiam
        • Gość: radek Re: Chcialabym przytyc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.02.08, 22:06
          przestan pic kawe(zero kawy-lepiej pospij sobie dluzej), i piwo. weglowodany
          proste tylko do 12 pozniej tylko zlozone.jezeli nie uprawiasz sportu to zacznij
          bo przyspieszy Ci to przemiane materii(a ona jest wazna aby tluszcz rozlozyl sie
          rownomiernie) jak uprawiasz nie przestawiaj(moze byc basen,rower, nawet aerobik
          itd) ostatni posilek jedz najpozniej o 20 i niech sklada sie tylko z bialka i
          tluszczy
          jezeli mozesz zastosowac diete polecam rozdzielna lub kwasniewskiego(a jeszcze
          lepiej polaczenie tych dwoch + grupy krwi)
          masz wiecej pytan wal smialo na profilaktykzdrowia@wp.pl uloze Ci diete w wolnym
          czasie ale potrzebuje wiecej informacji(waga ciala , wiek, opcjonalnie grupa
          krwi) nie sluchaj kolegow(trenerow) z silowni bo dla nich istnieja tylko 2
          rodzaje diety : masowa i redukcyjna(Ci lepsi jeszcze maja regeneracyjna)-chociaz
          i tak szanuje ich wiedze i uwazam ze kazdy z nas powinien takowa podstawowa
          wiedze otrzymac ze szkoly podstawowej. Diet jest wiele min zdrowotne,okresowe(w
          zaleznosci od pory roku )itd
          ps. jak masz nadczynnosc lub niedoczynnosc tarczycy to tym bardziej nie poradzi
          sobie z tym trener(dietetyk) z silowni
          • Gość: radek Re: Chcialabym przytyc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.02.08, 22:07
            pomylilem sie ;) profilaktykazdrowia@wp.pl
          • Gość: qqryku Re: Chcialabym przytyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 23:42
            Mam taki sam problem. 172 cm i 50 kg. Lubię jeść i nie cierpię na
            żadne choroby. Grupa krwi ARh+. Co radzisz Radku?
            • Gość: radek Re: Chcialabym przytyc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.02.08, 08:54
              odpowiem najpozniej w niedziele bo dzis i jutro bede w drodze z niemiec do
              Polski+wyspanie sie+walentynki=niedziela. pozdrawiam
    • Gość: thehard Re: Chcialabym przytyc IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.08, 19:05
      Zacznij wpadać do nas na obiady, po których obowiązkowo sjesta z naszą kotką na
      brzuchu. Po miesiącu się nie poznasz. Mnie niestety wraz z upływem zimy zaczyna
      męczyć Twój problem w drugą stronę. Bez komentarza
      fakty.interia.pl/galerie/ciekawostki/najgrubszy/zdjecie/duze,688768,1,271
    • vontomke Re: Chcialabym przytyc 13.02.08, 19:59
      Wcinaj dużo chleba (kanapek) i makaronów (spagetti). Olej wszelkie
      treningi bo zrobisz z siebie szafę.
      • Gość: mm Re: Chcialabym przytyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 11:33
        ja przytyłam jedząc zdrowo odkąd jestem w ciąży ;))))))))

a jakie mam piersi! ho ho...
        • Gość: agg Re: Chcialabym przytyc IP: *.prasapodlaska.pl 14.02.08, 15:11
          a jakie miałaś przed ciażą?
          • Gość: huvog Re: Chcialabym przytyc IP: 86.158.151.* 14.02.08, 15:39
            Miala nie ho ho.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka