fajny-zuzia 05.11.08, 18:57 Mam pytanie,co powinnam jesc przed i po treningu?Chodzi mi o konkretne produkty,przyklady itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Posilki IP: *.ust.tke.pl 08.11.08, 20:20 Przed np. spaghetti - gotowany 5 min, lub szklanka ryżu i pierś z kurczaka, warzywa. Po np. wafle ryżowe ( 1-2), łyżeczka miodu lub kawałek czekolady. Chyba że przerzucisz się na odżywki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: Posilki IP: *.bsk.vectranet.pl 13.11.08, 13:12 pytanie co chcesz osiagnac na treningach na silowni - schudnac i wyrzezbic miesnie czy nabrac masy. najlatwiej zajrzec na fora dla kulturystow w dzialy odzywianie. Odpowiedz Link Zgłoś
fajny-zuzia Re: Posilki 13.11.08, 15:26 Chce spalic tluszcz,na miesniach spacjalnie mi nie zalezy.Mysle ze jesli uda mi sie pozbyc tkanki tluszczowej to miesni same sie pokaza.Na forach kulturystycznych tyle tego jest ze kreci mi sie w glowie,mnostwo terminologii ktara nic mi nie mowi.Prosze o konkretne przyklady. Dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac@ol Re: Posilki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 11:26 Bezpośredno po treningu np.banan i jeżeli nie stosujesz odżywek to np.chudy twarożek.Generalnie jakieś białko.A przed treningiem to jakieś węglowodany ale minimum godzinę przed.Może to być brązowy ryż z piersią i warzywami.To duże uproszczenie,jest wiele innych czynników np.co chcesz osiągnąć,o której godzinie trenujesz,jaką dietę stosujesz.Myślę że na sfd.pl znajdziesz odpowiedź na te pytania. Pozdrawiam i życzę sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś